Şimdi Ara

Türk Telekom ArayanıBil Tuzağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uygulamadan fatura detaylarına bakayım dedim, 26 lira olan fatura 44 lira olmuş. Ulan bu nasıl olur? Acaba bir çocuk oyundan falanmı birşey aldı dedim ve detaylara baktığımda Arayanıbil diye saçma bir servise abonelik yapılmış ve 17.46 lira ücret alınmış.

Yedek telefon ve içinde ki TT hat çocuğun elinde, hiçbir şekilde bir servise üye olmasın, paket falan almasın diye uygulamayı dâhi yüklemedim, mobil ödemeyi kapattım. Aşımsız bir tarife ordan da rahatım dedim ama..

Nasıl olurda böyle kendi kendilerine üye yapıp ücret alabiliyorlar? 6 yaşında ki çocuk PLUS yazıp 7066'ya gönderemez herhalde..

Birde 1gb tanımlamışlar, batsın sizin 1GB'ınız.

Siz siz olun dikkat edin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 7 Eylül 2019; 6:31:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynisi ablamin hattina oldu. 27 lira olmasi gereken fatura 47 tl geldi. 7 24 evde wifi kullanan ablam olurda biri onu arar ulasamaz kim aradi diye merak edip bu bos servise uye olmus. Rezillik ya. Bir firmanin bir tane duzgun kaliteli isi olur. Musteri temsilcileri sanki insanlar kendi istekleriyle abone olmus gibi davranmalari herseyden daha buyuk terbiyesizlik. Neyse zaten bugun numara tasima islemi yaptim. 2 gun sonra bunlara daha para kazandirmayacagiz.

• Faturasız kullanın başınız ağrımasın

• Halen devam ediyor demek bu gibi servis tuzakları.
    Şikayet etsen, hemen utanmadan siz almışsınız diyorlar..
    Allah 'tan iptal ettirebilmişsin. Bu forumda neler okuduk.
    Bence btk ya şikayet et.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trtunski T kullanıcısına yanıt
    Sorma reis.

Her ay kullanım yapmadan 50-60 lira ödüyorum koymuyor ama bu olay harbi koydu.

20 lira başımın gözümün sadakası olsun diyorum sadece. Harıl harıl bu rezil operatörü kullananlar dikkat etsin.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Valla son 2 gat telekomda kalan. Bir de babamin hatti kaldi taahhutu olan. Onu da tasiyip bur daha bu vasat hatta para kazandirmayacagim. Kendi hattimim esimin hatti yillardir turkcelldeyiz. 10da biri kadar hizmet vermekten aciz bir de haksizca para kazanma isine girdiler. Turkcell de en azindan verdigin paranin karsiligini aliyosun. Haram olsun valla o 20 tl sadaka falan olmasin.

• kafalarına gore tanımlıyorlar bu paketlerı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom mobil
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çocuk, aniden ekrana gelen bir reklama tıklamış olabilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Myhunter kullanıcısına yanıt
    Popup reklamlar kapalı.

• Enazindan ariyanlari gorcen 😀

• Bildirime falan tıklama yok. Forumda 2 kere farklı zamanlarda anlattım:Bu bir sahtekarlık,yalancılık.
    Bu gibi şeylere Vdfon başvururdu,TT de başlamış.
    O gece 6 saat telefona dokunmadım,bir baktım Arayanıbil Plus aboneliği yapılmış ve 1GB net hediye.
    Aradım bu servis hediyemi dedim,değil size 6 aylık tanımlanmış 16 TL mi ne demişti.
    Mail gönderdim güzel bir itiraz ettim anlattım kesinlikle benim iznim olmadan yapılmış dedim.
    İnceleme yaptılar 1 hafta,siz onaylamışsınız dediler.
    Oysa bana TTelekomdan hiç bildirim gelmez,hep SMS ile gelir. Geldi diyelim,o gece 6 saat tele dokunmadım hiç.
    Tamamen yalan. Forumu inceledim o hafta,başkalarına tanımlayıp da aynı taktiği yapmışlar.
    Ne oldu ama: 20GB Prime tarifesini 44 TL'ye teklif ettiler,yine de Turkcele taşıdım. Sonra ozelmusteriyonetimi mailine çaktım maili,bunu yaptınız artık Turkceldeyim dedim. Gerçi 15GB 35TL tarifeli hattım devam ediyor. Taahhut bitince 40 TL'ye vermezlerse onu da taşırım. 17 TL için yılda en az 750 TL alabilecekleri aboneyi kaçırıyorlar.
    Ben bilmiyorum sanki o servisi kendileri tanımladıklarını. Siz onaylamışsınız demelerinin önemi yok. Ben onaylamadığımdan eminim.
    Telekom,sen de bu yazılanları okuyorsun biliyorum eğer sosyal medya izleme birimi aktifse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 8 Eylül 2019; 9:11:47 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.