Şimdi Ara

Türk Telekom Arıza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hat değerlerim normal durumda ortalama resimdeki gibi, bazı zamanlarda snr da 1-2 düşüşle birlikte ulaşabilir hızda en kötü 100 mbit seviyelerine iniyor.

Fakat son bir aydır yağmur yağdığı günler çeşitli problemler yaşıyorum. Ya değerler yukarıdaki gibi kalıyor aşırı crc hatalarıyla internet en fazla 30 saniye geçmeden devamlı kopuyor ya da önce snr da azalma meydana gelip yağmurlar bitene kadar bir iki gün DSL ışığı sabitlenmiyor. Ankastreden eve gelen kablolar yeni, eksiz ve hasarsız. Telekom’a arıza kaydında bulunamıyorum çünkü bizim bizim yakınımızla bizle alakası olmamasına rağmen yakın bir bölgedeki kablo kopması sonucu üç aydır bölgesel arıza kaydı var bu yüzden bana hiçbir şekilde arıza kaydı da açmıyorlar. Denk geldiğimiz saha görevlilerine durumu anlatıyoruz o bölgeyle sizin alakanız yok arıza kaydı açtırmanız gerekir, yer altındaki kablolar su alıyordur gibi cevaplar alıyorum. Ama özellikle son bir haftadır bir gün anca nete girdim diğer günler DSL sabitlenmedi . Hat aralarda geldiğinde değerler yine resimdeki gibi oluyor. Yapılabilecekler konusunda fikirlerinizi bekliyorum. Net tamamen gittiğinde yağmurlu günlerde hattın ucuna led bağladığımda led yanıyor ama DSL sabitlenmiyor. Santral dahil uğramadığım yer kalmadı ama hiçbir yerden bir sonuç çıkmadı, inceleceğiz haber vereceğiz ötesinde birşey olmadı, en kötü ihtimal arızayı sebep gösterip taahhütten cayabilir miyim ya da çeşitli çözümler için fikirlerinizi sorabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.

Türk Telekom ArızaTürk Telekom Arıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur747 -- 7 Şubat 2019; 21:11:5 >

• Değerlerin benden iyi maşallah kesin bi kötü işçilikten dolayı sorun oluyordur btk üzerinden şikayet edin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.