Şimdi Ara

Türk Telekom Altyapı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba benim bir sorunum var. Bir nedenden dolayı taşınmak zorunda kaldım ve oturduğum apartmanda internet altyapısı yok. Türk telekomu aradım nakil yaptırmak istediğimi söyledim. Dediler bulunduğunuz yerde.altyapı yok 6 ay içerisinde altyapı yapılacak 6 aylığına hesabınızı donduruyorum. Bu benim pek içime sinmedi ve 4 gün sonra türk telekomu ve türk telekom desteği etiketleyerek bir tweet attım. Bana dönüş yaptılar ve dm den numaramı aldılar. Aradılar ve dediler ki şuanda sizin için kayıtta olan bir plan yok. 2021 içerisinde altyapı yapılacak dedi bu çalışanda. Fakat biraz forum okudum pek inandırıcı gelmiyor artık. Sizce bu işlemin yapılması veya hızlanması için ne yapmalıyım?

• Aynı durum başıma geldi. Dondurma olayıyla hiç uğraşmayın. Anladığım kadarıyla taahütünüz devam ediyor. Bu durumda tahütü bedelsiz iptal etme hakkına sahipsiniz. İkametgah ve yeni taşındığınız yerde size ait olan herhangi bir doğalgaz su elektrik abonelik belgesi ile telekom müdürülüğüne gidip hattınızı kapattırın. Daha sonra isterseniz yine dilekçe vs yazıp hat başvurusunda bulunabilirsiniz. Ancak boşuna fatura ödemeyin. Velev ki ödediniz bu saydığım belgerle müracat edip geriye dönük ödediğiniz faturaları da alabilirsiniz.

• https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/140072962
    Bu konuya bakabilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    türk telekom modem
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.