Şimdi Ara

Türk Telekom babamı ciddi ciddi dolandırmış Skandal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dh üyeleri. Başımdan geçen ve hala da geçmekte olan bir olayı anlatmak istiyorum. Öncelikle tarifemiz Türk Telekom Hipernet 24 mbps 35 gb akk olan paketinden. 5 ay önce babamı arayıp diyorlar ki sadece 5 tl karşılığında kotanızı 100 gb yapalım. Babam da tamam diyor ve artık 5 tl fazla ödemeye başlıyor. Babam dedi oğlum kotayı 100 gb yaptırdım. Sevindim iyi olmuş dedim. Bi baktım diğer ay kota eskisi gibi ayın 4-5 inde doluyor. Baba dedim bunlar galiba yalan söylemiş dedim inanmadı. En son ben 1 ay eve gelmemiştim. O zaman anlamış olacakki evde arşiv yapan yok oyun indiren yok bu kota nasıl doldu? Aramış ve tt yetkilileri kotamızın hala 35 gb olduğunu söylemiş. Babam da o zaman neden 5 tl fazla ödüyorum diye sormuş tt yetkilisi ise bunun tarifenin kendi parası olduğunu söylemiş. O gün bu gündür 5 tl fazla ödüyoruz. aralıkta bitecek sözleşme.

• benimde 2 yıllık 50 tl taahhütlü hipernetim vardı,bu ay 72 tl ye çıkarmışlar ödemeyi,ttneti aramakla şimdiye kadar hiçbir şeyi çözemedim,bayram sonu Telekom yolu gözüktü bize
  • Siz olayı çok yanlış anlamışsınız. Zaten aylık 5TL ye AKN 'yi 2 katına çıkarıyorlar yani ortada dolandırma olayı filan yok. Aylık dememeleri kötü olmuş ama sonuçta dolandırmalık bir şey yok
  • Rustem_Avci R kullanıcısına yanıt
    Yazdığından hiç bişi anlamadım, adamlar sürekli 5 tl fazla ödüyor her ay, ama kota hala 35gb bu gerçekten kandırılmaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rustem_Avci

Siz olayı çok yanlış anlamışsınız. Zaten aylık 5TL ye AKN 'yi 2 katına çıkarıyorlar yani ortada dolandırma olayı filan yok. Aylık dememeleri kötü olmuş ama sonuçta dolandırmalık bir şey yok

Hayır. Anlamamışsınız veya ben anlatamadım :). AKK Yükselteceğiz diye 5 tl fazla ödüyoruz ama akk aynı. 35 GB 2 katına falan da çıkmadı. Birde 100 gb diyorlar. Hala 35 gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArnoVictorDorian

Merhaba dh üyeleri. Başımdan geçen ve hala da geçmekte olan bir olayı anlatmak istiyorum. Öncelikle tarifemiz Türk Telekom Hipernet 24 mbps 35 gb akk olan paketinden. 5 ay önce babamı arayıp diyorlar ki sadece 5 tl karşılığında kotanızı 100 gb yapalım. Babam da tamam diyor ve artık 5 tl fazla ödemeye başlıyor. Babam dedi oğlum kotayı 100 gb yaptırdım. Sevindim iyi olmuş dedim. Bi baktım diğer ay kota eskisi gibi ayın 4-5 inde doluyor. Baba dedim bunlar galiba yalan söylemiş dedim inanmadı. En son ben 1 ay eve gelmemiştim. O zaman anlamış olacakki evde arşiv yapan yok oyun indiren yok bu kota nasıl doldu? Aramış ve tt yetkilileri kotamızın hala 35 gb olduğunu söylemiş. Babam da o zaman neden 5 tl fazla ödüyorum diye sormuş tt yetkilisi ise bunun tarifenin kendi parası olduğunu söylemiş. O gün bu gündür 5 tl fazla ödüyoruz. aralıkta bitecek sözleşme.

Siz telekomu arayıp eski faturam su kotam su, simdi 5 tl fazla oduyorum ama kotam hala aynı. Madem tarifemdi neden daha once 5 tl eksik oduyordum demediniz mi

• kuikkuik kullanıcısına yanıt
    Eski paraları da isterler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ozur dilerim ben anlamamisim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online işlemlerde kotanızın miktarını öğrenip müşteri hizmetleri ile görüşün. Faturaya yansıtılıyorsa kotanın yükselmesi lazım. İlk defa duydum böyle bir şeyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayyyyyynısı benim babamın başına geldi işin İşin kötüsü babamın yanında ben de vardım o zaman eve Tivibu almıştık Yaklaşık 1 sene kullandık eski televizyonumuz tüplü idi sonra elsidi televizyon alınca Tivibu yeni televizyonda kötü göstermeye başladı meğersem Tivibu HD değilmiş Türk Telekom mağazasına gittik ayda 10 liraya HD yayın açılımı dediler bizde Tamam dedik meğersem bize iki yıl tahaddüt bindirmişler haberimiz yok . Tabii geçen ay benim Türk Telekom taahhütüm bitince benden 160 TL fatura istediler ben de hayırdır falan dedim Nasıl olsa Bütün taahhütlerin bitti İki yıllığına bana tahattüt Bağlamışlar HD yayın başladığım için 160 TL Bir de ona verdim Siz siz olun Hiç ve kağıdı okumadan Türk Telekom'un katılmayın

• bir soygun haberinide ben vereyim size faturalarınızı inceleyin türktelekom 'KAMPANYA KATILIM ÜCRETİ' adı altında aylık 2tl faturaya yansıtıyor bu para tamamen tarife ücretinden bağımsız olarak 2tl cebimizden çalıyor geçen ay farkettim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.