Şimdi Ara

Türk Telekom bayısınden Zor bir soru..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaslar istanbul avrupa yakasında turk telekom bayısı calıstırmaktayım..İçinden cıkamadıgım bır problemım mevcut yardımcı olabılırsenız sevınıcem..

Bildiginiz gibi turk telekom bayılerı olarak tahsılat yapıyoruz..Tahsılat ıcın Telekomun bızlere tahsıs ettıgı bır adrese(rakamlı bı adres) gırıp tahsılatımızı yapıyoruz..Birde Adsl sistemıne gırıp musterı bılgılerını,adsl basvurularını gırdıgımız bır adresımız var..

Bu sıtelere baglanmak ıcın adsl modem(ethernet) kullanıyoruz..Bu ıkı sıte dısında baska bır sıteye gırme sansımız yok.Ne yaptıysam beceremedım.Artık vazgectım o modemle nete baglanmayı.

Benım ogrenmek ıstedıgım su.Bayımızde bosta olan bır telefon hattı mevcut bu hatta adsl baglantısı yapıp nete baglanmak ıstıyorum..Ama o kullandıgım baglantıyıda kesmemem gerek.Yanı aynı bılgısayara ıkı Baglantı yapmam gerekecek.Mümkunmudur boyle bır olay??Su an ethernet modem kullanıyorum.Ikı baglantınında tek bır bılgısayarda calısması ıcın ne yapmam gerek..Mutlaka bu konuda bır fıkrı olan vardır.Mumkundur sanırım boyle bırsey..

saygılar..

• Yeni adsl hattınıza 2.bir modemle usb den bağlanabilirsiniz,sanırım.
  • Bilgisayara 2 adet ethernet takacaksın 2 adet internet bağlantın olacak...Sağ altta 2 adet ağ ikonu göreceksin.Hangisini kullanmak istiyorsan öbürünün üstüne sağ fare tuşuyla tıklayıp "disable" yapacaksın.İşin bitince tekrar enable yapıp bu şekilde kullanacaksın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SysEdit

Bilgisayara 2 adet ethernet takacaksın 2 adet internet bağlantın olacak...Sağ altta 2 adet ağ ikonu göreceksin.Hangisini kullanmak istiyorsan öbürünün üstüne sağ fare tuşuyla tıklayıp "disable" yapacaksın.İşin bitince tekrar enable yapıp bu şekilde kullanacaksın...

Modeme hangi adsl in şifresini girecek?
  • ikinci bir adsl modem daha alacak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SysEdit

Bilgisayara 2 adet ethernet takacaksın 2 adet internet bağlantın olacak...Sağ altta 2 adet ağ ikonu göreceksin.Hangisini kullanmak istiyorsan öbürünün üstüne sağ fare tuşuyla tıklayıp "disable" yapacaksın.İşin bitince tekrar enable yapıp bu şekilde kullanacaksın...

Bu cok zor maalesef..Tahsılat sıstemını kapatmamam lazım..Her gırıs cıkısta sıfre ve parola ıstıyor cunku.Bu sekılde yaptıgımda kuyruktan basımı alamam.Hiç bır musterı 2 dakıkadan once cıkamaz..

pekı bır sorum daha var..Bayıde bır baska bılgısayar daha var.Agdan ana bılgısayara baglı..Ona yapsam baglantıyı agdan gırıp ordan kullanma sansım varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jayjay55 -- 5 Eylül 2006; 0:01:02 >
  • telekomla ilgili bilgilerin dışarıdan müdahele edilmesini önleme adına internet bağlantınız yok.muhtemelen diğer ethernetle de bağlanamazsınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.