Şimdi Ara

Türk Telekom bunu neden yapıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bimcell ve diğer sanal Operatörler Turk Telekom altyapısını kullanıyorlar. Ama nasıl hem Turk Telekoma karlarından pay verip hemde ondan daha uygun olabiliyorlar?
    Mesela 42 Liralık Faturasız 2 paketi paylaşıyorum. Bimcell de hem daha fazla Sms var, hemde daha fazla internet. Ayrıca Bimcell içi sınırsız bedava.
    Sebebini bilen varsa öğrenmek isterim.

Konu başlığını merakımdan soru şeklinde yazdım. İma yada isyan falan değil yanlış anlaşılmasın.
    Türk Telekom bunu neden yapıyor? Türk Telekom bunu neden yapıyor?

• Hocam bimcell ucuz bir marka zaten olayı ucuz olması, herkesin derdi ucuz olması değil, ucuz olmayan pahalı ürünler arayan insanlarda var, hatta ucuzu bırak üstüne para verse bimcell kullanacak etrafımda insan tanımıyorum, her ürününü kitlesi farklıdır, sizin mantıkla bim varken macrocenter a kimse gitmemeli, Red, Prime platinyum a kimse abone olmamalı...
  • Cevap basit, marka algısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Hocam macrocenter dost süt dışında birşey satmıyorsa Bimden farkı yoktur. Macrocenter ı yada Migros u Bimden ayıran farklı şeylerin satılıyor olması.
    Turk Telekom Altyapısı ortak, tek farkları isim.
    İllaki kaliteyi isteyen olacaktır, illaki farklı seçenekleri isteyenler olacaktır. Ama benim dediğim şeyde herşey aynı. Fiyat aynı, şebeke aynı, online işlemler menüsü aynı uygulama aynı ....vs.

Üstteki arkadaşın yazdığı şey galiba aradığım cevap, Marka ismi ve algısı.
  • 2012'de faaliyete geçen Bimcell'in, aradan geçen 8 senede, abone sayısı 2 milyona yaklaştı. Sürümden kazanıyor olabilirler mi?

• Ve hatta paketsiz konuşma bile en ucuz Bimcell'de.
    Dakikası 15 kuruş. / 6 saniyesi 1,5 kuruş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 20 GB internet veriyor ama sunduğu hız 12 GB olan paketin 4'de 1'i olabilir.

• yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt

Dün akşam aynı noktada Turk Telekom hat ve Bimcell hattı denedik. Hız testinde aynı sonucu aldık. Önce Telekom sim kartı takıp ölçtük sonra Bimcell takıp denedik, fark virgüllerle ifade edilecek seviyede küçüktü. Bimcell de 36,8 MB Turk Telekom da 36,1 ölçtük.

aynı baz istasyonunu kullanıyorlar. hız engellemesi yapılacağını sanmam. bim sil süpüre geçtiğinden beri faturalı takıntısı olmayan kesinlikle bim kullanmalı. türk telekomun doğru düzgün hediyesi yok bir de fiyatları turkcell’e yaklaştırmışlar. komedi. ciddi düzeyde abone kaybetmesi lazım bu kafayla.

• Taahhütüb bitmesine 2 ay kaldı. Taahhüt bittiği gibi bincell deyım

• Pazarda 10 liralık ürünü pazarlıkla 5 liraya aldığımızda büyük bir şey başarmıyoruz, halbuki pazarcı ederi 5 liralık olan ürünü bize 5 liraya vermiş oluyor. Pazarlık etmeyip 10 liraya almak isteyen olursa da satıcı iki kat kar etmiş oluyor. Durum bu işte. Bimcell'in 42 liraya verdiği paket aslında Türk Telekom'un da vermesi gereken fiyat ama adam pahalı satıyor, almak isteyen oradan alıyor. İstemeyen pazarlık yaptığını sanıp Bimcell'den alıyor. Türk Telekom pahalı diyen gidip Bimcell alıyor ama aslında Türk Telekom'un alternatifi yine Türk Telekom oluyor. Müşteri diğer operatöre gideceğine yine Telekom'da kalınca kazanan hep Türk Telekom oluyor. :)

Ben önceden bimcelldeydim hız konusunda türk telekomla aralarında öyle aman aman hız farkı yoktu.
  • Turkcell Faturalı GNC Maxi 9 GB

Bimcell Faturasız Dost XL 20 GB

Turk Telekom Faturasız Festival 20 GB

Yukarıdaki 3 paketi kullanan Kişilerin Sim kartlarını adil ölçüm olması amacıyla Aynı noktada Samsung A51 telefona takarak Hız Testi yaptık.
    Aynı Testi İphone 8 ile de denedik ve benzer sonuçlar aldık.
    İşte hız test sonuçları.
    Sonuçlar yukarıdaki sıraya göredir.
    Türk Telekom bunu neden yapıyor? Türk Telekom bunu neden yapıyor? Türk Telekom bunu neden yapıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tubalingo -- 11 Ocak 2021; 18:11:51 >

• Bimcell Türk Telekom tarifelerini ondan ucuza tarife satamazsa zaten bu işin anlamı kalmaz aynı şey internet servis sağlayıcılarında da var tt alyapısı tt den ucuz.

• canmania C kullanıcısına yanıt

Buna bakarak Turkcell bizi kazikliyor. Hem de öyle böyle değil.

• Turkcell istese de en ucuzu olamaz maalesef

• Turkcell bence artık patolojik bir olay. Ne fiyat koyarsa koysun alacak en az 20 milyon kişilik bir kitlesi var.
  • Köyde bir akrabam var. Ayda bir bana çağrı atar. Ben ararım, hal hatır sorar konuşur.
    Buna dedim ki ben bimcell e geçiyorum sende geç dakikamız yetmiyor bedava konuşuruz. Yok ben Turkcell e alıştım o ne hem öyle market ismi dedi.
    Küçümsemek için söylemiyorum ama bu kişi aylık 25 lira yüklüyorum ama bu fiyata paket olmadığı için paketsiz kullanıyorum hemen bitiyor bakiyem diyor. Hayatında en uzak gittiği yer ilçe merkezi, ayda bir.
    İşi gücü evi ile alt kattaki ahırındali ineklerin sütünü sağmak. Büyük bir firma gelip sütü kapısından alıyor.
    Evinin karşısındaki tepede 3 operatöründe baz istasyonu var ve hepsi full çekiyor.
    Birdaha çağrı atarsa aramama kararı aldım. Neden aramadın derse zengin olan sensin. Turkcell bana pahalı geliyor diyeceğim.
  • Malesef öyle ama şuan 20-30 kişilik bir koydeyim geceleri 150mbit gündüzleri 80mbiti görüyorum.

Yatırımlarını da güçlendiriyorlat.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.