Bundan yaklaşık 5-6 sene önce, online oyundan bir kızla tanıştım, o zamanlar hem küçük hem de başka birine aşıktım, aşık olduğum kız aşırı sosyal ve güzel, ben ise bilgisayar başında oturan asosyallerden farksız bir yıkıktım. Yalan söylemeyeceğim, Oyundan tanıştığım kız ilgimi hiç çekmemesine rağmen aylarca konuştum, kısacası hevesini kırdım, duygularını bertaraf ettim. Ama çok iyi birisiydi, en azından şuan öyle düşünüyorum. Sosyofobisi vardı, liseyi bile bu fobisi yüzünden açıktan okuyordu, o zamanlar sadece oyundan ve Whatsapptan konuşuyorduk çünkü hiç bir sosyal medya hesabı kullanmıyordu. Gel zaman git zaman aramızdaki iletişim bitti, birbirimizin numarasını sildik ve koptuk. Gerçi hoş, sadece konuşan iki arkadaştık. Yıllar sonraa, yani şuanki zamandan sadece 2 sene önce, instagramda sahte bir hesaptan yazarak, beni buldu. O benim her şeyimi biliyordu çünkü, adımı, soy adımı, oturduğum evi. Bense sadece adını, çünkü korkuları vardı. Biz iki sene önce yine konuşmaya başladık, sevgili olduk, korkularını yavaş yavaş geçirip buluşmamızı sağladım. Çok masumdu, yüzüme bile bakamayacak kadar masum, utangaç. Ama ben hâlâ kendimde değildim, ne yapıyorum diye soruyordum kendi kendime, neden içinde başka biri varken , bu kızı zorla sevmeye çalışıyorsun? Allah benim belamı versin, uzaklaşmaya çalıştım, onu üzmeden, yavaş yavaş. İlgimi kestiğim için istediğimi de başarmış oldum, ayrılalım dedi, bişey demedim. Ne de olsa dışarıda hayat vardı, ben sosyallikten korkan biriyle ne yapabilirdim yani? Benim için yıkığın tekiydi, ben ise eskisi gibi değil, aşırı sosyal biriydim. Ortamdan ortama atlıyordum. Şuan iki sene geçmişe bakıyorum, iki sene içinde yaşadıklarıma, yazık ettiğim bazı şeyler olmuş, en başta kendime saygısızlık yapmışım, sonra da ona. Şimdi ulaşmaya çalışsam bile ulaşamadığım biri var, elimde sadece son kullandığı, aradığım zaman Turk Telekoma kayıtlı böyle bir numara yoktur diyen boş bir NUMARA VE KIZIN İSMİ. Koca dünyada ben bu kızı nasıl bulayım şimdi? Gerçi hoş, Bulsam da nasıl karşısına dikileceğimi bilemiyorum. Biri bana yardımcı olabilir mi? Kapanan numaranın ismini soy ismini bulsam, o kıza ulaşabilirim sanırım :/ < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim