Merhaba Türk telekomun hezimetinden bıkmış olup başka firmalara geçmek isteyen arkadaşlar içindir. Biraz zahmetli gelebilir ancak benden 600 tl ceza istendi. Nakil yapmak istediğiniz yerde türk telekom altyapısı olmadığında hattınızı ceza almadan iptal edebiliyorlar. Lakin altyapı olmayan biryeri kasıtlı olarak adres gösterenler olduğundan Türk Telekom sizden o adrese ait sizin adınıza su elektrik veya doğalgaz faturası istiyor. Eğer türk telekom hezimetinden bıkmış iseniz ve yüksek bi rakamsa tanıdığınız binasında kutu olmayan bi kişinin faturalarından birini üstünüze alıp sonra iptal edebilirsiniz. Benim için öyle birşey yapmayada gerek kalmadı ben zaten bulunduğum daireye farklı binadan kablo çekip kullanıyordum. Oturduğum yerde altyapı yok . O şekilde iptalini sağladım 700 ₺ cezayı ödemekten kurtuldum . bu 700₺ nin onların hakkı olduğunuda hiç düşünmüyorum. aynı alt yapıyı kullanan farklı firmalar taahhütsüz daha düşük fiyatlar veriyor.
1 seneyi geçince zaten taahüt cezası almıyorlardı galiba sadece indirim bedelini ödüyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: EmuMaster
1 seneyi geçince zaten taahüt cezası almıyorlardı galiba sadece indirim bedelini ödüyorsun
Ceza o indirim bedeli zaten hocam bakmayın ceza değil diye yasadan kurtuluyorlar. 55 tl lık paketi indirimsiz 100 tl gösteriyor indirimli 60 tl diyor 24 tl lık aktivite ücretini indirimsiz 120 tl gösteriyor indirimli ücretsiz diyor. Çıkmak istersen güya indirimleri alıyor.
Taahhütüm 2 senelik. Ogrenci paketi 1 senelikti sanirim onu daha once kullandigimdan 2 senelik oluyomus
Türk Telekom'un alt yapısı olmayan yerler çok kısıtlı
bazı yerlerde alt yapı olsa bile port sorunu oluyor ama genel olarak Türk Telekom'un her yerde alt yapısı var denilebilir. Olmayan yerlere de getirmeye çalışıyorlar tabi iki sene alt yapı bekleyen insanlar da var.
taahhütten kurtulmak istiyorsanız en mantıklısı hiç taahhüt imzalamamak
o yüzden her konuda bağırıyorum ttnet bağlatmayın taahhüt imzalamayın diye
ama insanlar da haklı olarak ttnet den başka sağlayıcı seçersem başım ağırır muhattap bulamam sürekli kesinti olur diye tekrar taahhüt imzalıyorlar.
mantıklı hocam eyvallah ama bunların hepsi aynı geçtiğimiz sağlayıcı da çok farklı olmayacak.