Şimdi Ara

Türk Telekom da Youtube Paketi Var Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
59.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vodofone deyken vardi kullaniyordum. Hatti TT Ye tasidim. Mobil uygulamasinda ya da sitesinde göremedim acaba youtube paketi yok mu TT nin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maalesef yok. Askerdeyken sırf bu sebepten dolayı vodafoneluları kıskanırdım :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Maalesef yok. Askerdeyken sırf bu sebepten dolayı vodafoneluları kıskanırdım :)
    :) youtube paketi olmadigini bileydim gecmezdim TT ye

• mcht38 kullanıcısına yanıt
    sosyal paket var 6 tl facebook instegram whatsapp a da giriyor sanırım. faceden youtube videolarını izleyebiliyorlar zaten film fln hersey var facede
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlgsrcm

sosyal paket var 6 tl facebook instegram whatsapp a da giriyor sanırım. faceden youtube videolarını izleyebiliyorlar zaten film fln hersey var facede
    Sosyal paketinde facebook ve twitter var sadece. Ben ikisini de kullanmoyorum :))

Facebooktaki youtube videolarinida acinca buyuk ihtimalle internet paketinden yer. Deneyip ogrenmek lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tlgsrcm

Facebook ve twitter uygulamadan mu browse tarayicidan mi geçerli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcht38

:) youtube paketi olmadigini bileydim gecmezdim TT ye

Alıntıları Göster
    Youtube paketini geçtim muud, tivibu go, e-edergi için ek internet bile vermiyor Telekom. Tukcellde mesela tv+ için 5-10 gb, fizy için 5 gb, dergilik için 5 gb ek veriyordu. Fakat telekom sağolsun bu paketleri ücretsiz uyelik tanımlıyor ama sadece bunlarda kullanılacak kota vermiyor. Ne yaparsan normal internetinden gidiyor. Özellikle tivibu ve muud için ek kota olması şart belli paketlerde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hala yok değilmi?
  • mcht38 kullanıcısına yanıt
    Twitter ve facebooktaki videolar youtube bağlantılı degilse twitter facebook paketinden gider,ama youtube ile facebook aynı şeyler değil. Youtube bir video ve tv platformu,facebook ise sıkıcı acayip bir ortam. Facebook daha Amerika'da sadece kolejlerde üniversitelerde yeni kullanılırken ilk üye olup kullanan kişilerdenim. Türkiyede kullanılmaya başladıktan sonra bıraktım. Nerdeyse yılda bir giriyorum. Facebooktan twittere kaçan kişiler durumu gayet güzel anlatıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emekli Komutan

Twitter ve facebooktaki videolar youtube bağlantılı degilse twitter facebook paketinden gider,ama youtube ile facebook aynı şeyler değil. Youtube bir video ve tv platformu,facebook ise sıkıcı acayip bir ortam. Facebook daha Amerika'da sadece kolejlerde üniversitelerde yeni kullanılırken ilk üye olup kullanan kişilerdenim. Türkiyede kullanılmaya başladıktan sonra bıraktım. Nerdeyse yılda bir giriyorum. Facebooktan twittere kaçan kişiler durumu gayet güzel anlatıyorlar.
    Döktürmuş yine 😀😀😀😀

• quote:

Orijinalden alıntı: Emekli Komutan

Bu mesaj silindi.
    Hic isim olmaz gardas

• hâlâ yokmu tt mobil youtube paketi

• Varsa varsa selfy paketlerinde vardır ama en son göz gezdirdiğimde yoktu.
  • Selfy'de var.
    www.selfy.com.tr
    Sosyal Large Kampanyası | Faturalı Yeni Müşteri Kampanyaları | Selfy
    https://www.selfy.com.tr/faturali-kampanyalar/selfynin-sosyal-large-kampanyasi

quote:

Selfy’nin Sosyal Large Kampanyası’nda 750 DK, 5000 SMS ve Gel Kazan Kampanyası kapsamında verilen 3 GB ile toplam 10GB internete ek; YouTube, Instagram, Facebook ve Twitter’ın hepsinde geçerli 3 GB, ayda sadece 41 TL !

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.