Şimdi Ara

Türk Telekom'dan Bir Garip Olay..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar, saygılar. Bugün TTNET'ten kendi internet aboneliğim üzerine 1 adet Huawei Honor 7 cep telefonu aldım. Kapalı kutu jelatinli vs. teslim ettiler. Neyse teli kullanmaya başladım, hadi dedim Facebook'a gireyim. Açtım Chrome'yi Facebook'a girdim, başkasının profili açık. Ben telefonu kapalı kutu olarak aldım nasıl oluyor da başkasının facebook profili açık olabiliyor? Ayrıca Facebook'u açık olan kişiyi tanımasam da simasını biliyorum Balıkesir'de ikamet ediyor, bizim buralı yani. Bu konuda fikri, bilgisi olan var mı acaba ?

• Gerçek kesit gibi olmuş hocam.

Aklıma gelen tek ihtimal var.

O kişiyle aynı ortamda sizin telinizden(eski telefonunuz üzerinden) chrome üzerinden face.e girdiyse ve şifremi hatırla özelliğini seçtiyse , siz yeni telefona google hesabınızı giriş yaptığınızda biliyorsunuz ki tüm ayarlar aynen geri geliyor.Chrome hesabınız geçmişi yedeklerden hatırladıysa olabilir.

Bana yazarken bile mantıklı gelmedi.

Sizin bu soruyu da sormanız normal olmuş.
  • Hocam vallahi bu olay gerçek kesitse sen de ak sakallı dedesin kesinlikle Bu arkadaş benim eski telefonum üzerinden kendi facebook profiline girmiş olabilir büyük ihtimal. Daha önce aynı ortamda bulunmuştuk fakat muhabbetimiz yoktu. Kaç sene öncesiydi sen söyleyince jetonun paraşütü açıldı :) Çok sağolasın kaç saattir düşün düşün çıkamamıştım işin içinden :))
  • Değişik bir durum :))) Telefonu jelatinlemek zor bişey değil hocam :) Rehberini felan bir kurcala iyice bak,yüklü program felan var mı illaki bişeyler çıkar.Mesela ben bir yumurta firmasında çalışıyorum A101'e gelen bütün tabletlerin ambalajını biz yapıyoruz.Yumurta kolisinde yaptığımız ambalajlarda. iyice bir araştır telefonun her yerini
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    türk telekom tam bana göre
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.