Yeni kurulmuş firmalar her zaman rekabet gereği ucuza verip abone toplarlar zamanında bir sürü firma bunu yaptı. türknet netspeed vs. büyüdükçe fiyatları zamlandı. Rekabet gereği olması gereken büyüdükçe altyapı çalışması artıyor firmaların daha iyi ping daha fazla altyapı götürmeye çalışması vs. Bu demek değil ki küçük firmalar kötü ping veriyor. Neredeyse aynı pingleri veriyorlar bir kaç ms fark olursa oluyor. Günün sonunda ara bağlantılar bir yerde kesişmek zorunda kalıyor. |
Türk Telekom'dan Comnet'e geçeceğiz çünkü ucuz, önerir misiniz? (4. sayfa)
-
-
Tekel firma olarak görünüyor btk neslinde o yüzden ucuza satması imkansız gibi bir şey. Satar mı satar ama rakiplerini ezince sanıyor musunuz gene uygun kalacak bu seferde gücünü göstererek daha düşük paketleri daha yüksek fiyatlar istenecek. Şu anki durumu arar düzeye geliriz.
-
Şu anda durum böyle:
-
h.o ping ve hız testleri atarsınız bol bol forumdaki arkadaşlar için bilgi kaynağı olur
-
Evet bakacağız. Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem the mixer -- 26 Haziran 2024; 16:32:5 > -
Bunu Telekom dışındaki firmaların CEO'ları youtube'da konuk oldukları donanımhaber kanalında açıklamıştı. Telekomun fiyatı fix, diğer servis sağlayıcılar ucuz veriyor. Aradaki farkı devlet teşvik vererek karşılıyormuş. Devletten teşvik aldıkları için Telekom'un alyapısını kullandırdığı firmadan bir zararı olmuyor yani. Bu özel yollardaki belirli bir sayı taahüüt edilip sonrasında geçmeyen araç sayısını devletin karşılaması gibi yani.
-
hocam marmara bol. bursa için düşük pingli iss önerin nedir sıralama yaparsan
-
https://forum.donanimhaber.com/netservices-100-mbps-199-9tl--157825749
-
istanbul için hangi firmayı önerirsiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fixnet,netbone,euronet.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fixnet pop edirnede önermem diğerleri hakkında çok bilgim yok.
-
Netbone ve Euro pop İstanbul. Fixnet dağıtım Edirne, İstanbul'a düşük ping veriyor. Aralarında ciddi ping farkı olmaz zaten.
Geçen gün gece gayrettepe SSR'lerde bakım yaptılar, sabaha karşı geldi, routing feci kötüydü, sonra ne olduysa düzeldi :D dediğin gibi, bu dandik çin zte SSR'ler eğer sürekli bakıma ihtiyaç duyacaksa, Ericsson SSR'lere dönelim daha iyi, daha önce t.t'nin SSR kaynaklı bakım bildirimi hiç gormemistim.
Geçenlerde benim bölgemdeki zte bakıma girdi gece kaç saat internet yoktu. zte harbiden kötü anlaşılan bu kadar bakıma girecekse hiç almasalardı
-
Aynı zamandan bahsediyor olabiliriz :D sende de mi gece gitti? ZTE ZXR SSR GAYRETTEPE acil bakım yazıyordu. gece 2 gibi gitti 5 e doğru geldi. Routing'e bile bakamadım adam akıllı, çıkışlar patladı :D sonra düzeldi. Ben Ericsson ssr'de olduğumu zannediyordum, zte ssr'de olduğumu anlamış oldum :D
Benim ki aydın santral bakımında gitmişti.
-
Ericsson SSR eski olduğu halde, ZTE SSR'lerden daha az bakım yapılıyor harbiden. Aşağı atacağım linkten bak sadece 2 tane erc ssr (Ericsson) 4 tane Zte SSR bakımı gördüm :D normal şartlarda yeni olan (zte SSR) daha az bakım görmesi gerekir :D
gibir.net.trPlanlı Çalışma Duyuruları - GIBIRNet | İnternethttps://gibir.net.tr/planli-calisma-duyurulari
Ucuza alınca demek ki böyle oluyormuş. Yada bakımdan çok yazılım güncellemesi mi geliyor ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gördüğüm kadarıyla yazılım değil, donanım bakımı. Bu ve diğer hafta gece genel bölge bakımları çok fazla olacak, internet kesintileri baya olur.
Geceleri internet bu kadar gidecekse işimiz çok var. Gece çalışan veya gece ayakta olan kişiler için gece geçmek bilmeyecek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X