Şimdi Ara

Türk Telekom'dan mobil abonelere 10 GB'lık özür hediyesi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
2
Favori
25.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu depremde sınavı en iyi geçen şu çekmiyor diye (benim hiç çekme sorunu yaşamadığım) forumlarda bas bas çığırtkanlık yaparak çamur attığınız Vodafone oldu! Bilginize.... Turkcell o profesyonel Mh si kurtarsın sizi depremden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimcell nedir müdür?

• s3th__ S kullanıcısına yanıt
    Halk mutsuz bir sonraki depreme 20 istiyoruz.

• Zaris kullanıcısına yanıt
    Bunun şakası olmaz ama yarın öbürgün ölümlü bir deprem olsa ölenlerin ailesine 1 yıllık 10 gb hediye diye açıklama bile yapar bu ileri zekalı firmalar... :@

• Teknosacell de 10gb yollamiş. Ama bu kadar kolay değil sozlesme biter bitmez ben attaaaa.

• quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

30 günlük 5 gb otomatik yüklenmiş uygulamadan bakın bana msj gelmedi
    Uygulamadan bakıyorum orada da bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş ÖZGÜR

Bimcell nedir müdür?
    türk telekomun altyapısını kullanan bir operatör

diğer operatörlerden ucuz olduğu için kullanıyordum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lPaTRoNl

Uygulamadan bakıyorum orada da bir şey yok.

Alıntıları Göster
    Uygulamaya girdim üstteki hediye kutusuna girdim en altta mesajı gördüm özür ve hediye İnternet ile ilgili ama hediye henüz gelmedi.
    Bir kaç arkadaşa gelmiş, sms mesaj ile birlikte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Merkur

Uygulamaya girdim üstteki hediye kutusuna girdim en altta mesajı gördüm özür ve hediye İnternet ile ilgili ama hediye henüz gelmedi.
    Bir kaç arkadaşa gelmiş, sms mesaj ile birlikte.

Alıntıları Göster
    Özür mesajı bende de var ama gelen giden yok.
  • hediye gb vererek günü kurtaracaklar ve yine eski türkiye ye devam ... imkanım olsa avrupaya giderim ama nerde o imkan hem kalite hem hayat görürdüm ...
  • Degerli musterimiz, kesintisiz ve daha guvenli iletisim icin yapilan yenileme calismalari sirasinda olusan deprem kaynakli yogunluk, teknik aksamalara neden olmustur. Hizmet veremedigimiz sure icin ozur diler, anlayisiniz icin tesekkur ederiz. Hattiniza 2 ay 5’er GB, toplam 10GB hediye edilmistir. Bu ayki 5 GB hattiniza tanimlanmistir. Sizlere daha iyi hizmet vermek icin calismaya devam edecegiz.

• faturalı hattına gelen hediye yok

• quote:

Orijinalden alıntı: BluePassenger

Degerli musterimiz, kesintisiz ve daha guvenli iletisim icin yapilan yenileme calismalari sirasinda olusan deprem kaynakli yogunluk, teknik aksamalara neden olmustur. Hizmet veremedigimiz sure icin ozur diler, anlayisiniz icin tesekkur ederiz. Hattiniza 2 ay 5’er GB, toplam 10GB hediye edilmistir. Bu ayki 5 GB hattiniza tanimlanmistir. Sizlere daha iyi hizmet vermek icin calismaya devam edecegiz.
    Bugüne kadar bir şey yapmamışlarda bugünden sonra yapacaklarmış ta mış muş...
    Taah. bitince geri dönmemek üzere elveda TT.

• Hep aynı masallar.
  • Hediye gelmiş, mesaj olarak bildirilmemiş sadece.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam burası Türkiye buna şükür

• quote:

Orijinalden alıntı: prestij06

Bu depremde sınavı en iyi geçen şu çekmiyor diye (benim hiç çekme sorunu yaşamadığım) forumlarda bas bas çığırtkanlık yaparak çamur attığınız Vodafone oldu! Bilginize.... Turkcell o profesyonel Mh si kurtarsın sizi depremden
    vodafone normalde de çekmediği için kimse farketmemiştir
  • Direk hattım taşındım 88 ceza kabul oldum İstanbul dışında hiçbir yerde çekmiyor şu an Adapazarı Kaynarca dayım 2 saniyede bir internet gidip geliyor

• Ben acil durumda istediğim kişilere ulaşamadıktan sonra normal zamanda interneti ne yapayım?
  • Bana gelmiş 5 GB

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.