Şimdi Ara

Türk Telekom'dan, Süperonline geçmek istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Uzunca bir süredir (10 yıl) Türk Telekom ev telefonuyla birlikte internet kullanıyorum. Taahhütte bitmek üzere. Aylık 77 lira civarı bir ücret ödüyorum ev telefonu ile birlikte. Tarifemin adı Ultranet Limitsiz 50GB. Ev telefonunu kapatıp, yalın internet kullanmak istiyorum. Zaten ev telefonunu kullananda yok evde. Konuyu açarken laptoptaki hızım speedtest'te download speed 2.18 Mbps, ping 19 gözüküyor şuan. Gece başka gündüz başka bir stabillik yok açıkçası.
    Kısaca Süperonline geçmeli miyim? Yoksa Türk Telekomda Akk nin yüksek olduğu bir tarifeyemi geçmeliyim? Birde ev telefonlu ev telefonsuz olması hızı etkiliyormu? Bu konularda bilgisizim yardım lütfen.

• turk.net'e geç
  • Superonline tek olayı fiber çünkü kendi altyapısı eve kadar kablo çekip fiber veriyor fiber de gece kuşu (her ne kadar kotayı aşarsan 3 mb kullanma gibi saçmalığı olsa da) 24 saat 100 mbs 5 TL gibi özellikleri var. 25 mb paketi akk sonrası 16 mb olacak 1 Mayıs sonrası diğer tarifeler 24 mbs hep onlar 8 e düşecek.

Özetle fiber yoksa superonline çöp. Gerçi fiber yok ise adsl hepsi çöp malesef. Türk net deneyebilirsin bağlantın olursa sorun çıkana kadar kullan 8 ay falan sorunsuz kullandım 1 sorun çıktı iptal ettirmek zorunda kaldım 1.5 ay cozemediler yeni bağlantı yaptırdım başka firmadan ertesi gün internet geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 26 Ocak 2017; 0:35:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, bakalım şubatta bitiyor sözleşme hala aramadı Türk Telekom. Normalde bu zamanlar arayıp teklifler sunuyorlar, baya muhabbet ediyorduk. Ev ahalasinlede konuşup Türk.neti bi değerlendirebilirim.
  • turk net iyidir
  • gece takılmayı seviyorsan turkcelle geçmeni tavsiye ederim gece kuşu denilen olay çok şahane 10 lira mı ne aylı kama gece kotayı kaldırıyor 12 ile 6 arası sınırsız indirmeye sahip oluyorsun veya 100 liraya 25 mbps akksiz internet alabilirsin direk 25 mbpste yeterli bi hiz ben 6 kullandıgım için çok güzel gözüküyo gözüme 25 türknette çözüm bulmuyorlar suçu telekoma atıp sıyrılıyorlar aradan bugüne kadar 7 megabit hıza ulaşan internetim 2 gündür 2.5 megabitte sürünüyor sürünmesi bişey değil gecikme yaşıyorum oyunlarda ping 300 400 arada 700-800 fırlıyor dizi izleyebiliyorum sadece hiç gerek yok geçmene türknete boşver turkcell candır büyük bir şehirde isen turkcellden iyisi yok benim gözümde ev telefonu olsada olmasada bişey değiştirmez turkcell candır aynı mobilde oldugu gibi türk telekom insanı çileden çıkarıyor bu arada internet hızımın düşmesinin sözde nedeni saha dolabına uzaklıgımmış 4 senedir uzağiz şimdi mi düştü hiz acaba gidip türknet alma aman

• Hocam bu gece olayını bilmiyordum, gayet iyiymiş.
    Muğla-Fethiye merkezdeyim. Geçen hafta ev telefonsuz şekilde teyzemler turkcell süperonline almıştı hala gidip bakmadım, gidip bi bakacağım tariflerinide bilmiyorum. Kullanımım genel itibariyle youtubeda en azından 720p yi takılmadan oynatması. 720 yi takılmadan oynatıyorsa benim için yeterlidir.:) Mesela dün konuyu açarken herhangi bir sitede resimler bile yüklenmiyordu. Sabahtan beri 720p yi rahat oynatıyor ama her zaman böyle değil işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISTEM-4-4-2 -- 26 Ocak 2017; 13:27:27 >
  • Bizde de aynı şekildei.Su an superonline 25mb 75gb ve 100 dk ev telefonuna konusma veriyor ve cidden söylediği hizi da sağlıyor

• SISTEM-4-4-2 S kullanıcısına yanıt
    Şuan hızım 2.5 720 oynatıyor sıkıntısız bi şekilde 10 saniye bekliyorum videoyaya tıklayınca sonra takılmıyor hiç tam 16 verseler yeter 1080p bile oynatır rahat

• @Kararsizkalanadam
    @Swat123456789

Teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.