Şimdi Ara

Türk Telekom'dan world of tanks ve lords mobile premium paket hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim oynadığım bir oyun değil ama bildiğim kadarıyla oyuncu sayısı oldukça yüksek bir oyun world of tanks. TT uygulamasında size özel kısmında mevcut, umarım işinize yarar ✌️ Türk Telekom'dan world of tanks ve lords mobile premium paket hediye Türk Telekom'dan world of tanks ve lords mobile premium paket hediye Türk Telekom'dan world of tanks ve lords mobile premium paket hediye Türk Telekom'dan world of tanks ve lords mobile premium paket hediye Türk Telekom'dan world of tanks ve lords mobile premium paket hediye Türk Telekom'dan world of tanks ve lords mobile premium paket hediye Türk Telekom'dan world of tanks ve lords mobile premium paket hediye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramcoo86 -- 4 Eylül 2020; 18:49:35 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Sifre vermiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.5 lira mesaj parası çekip hiç bir halt vermemişti.
  • Arkadaşım oynadığı için ben de az önce denedim ve uygulama şifre vermedi. Mesaj olaraktan talep ettim geldi şifresi. Faturama baktım bir ücret yansımamış şuanda. Detay kısmında turkcell müşterileri için 80 kuruş, vodafone ve tt mobil müşterileri için 40 kuruş ücretlendirme yazıyor.
  • Arkadaşlar sistem düzelmiş kodlar gelmeye başlamış bilginize
  • Teşekkürler, 2 gün premium iyi gider.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.