Şimdi Ara

Türk Telekom data hattı almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar türk Telekom data hattı ücreti kaç tldir? Alırsam ne gibi tarifeler vardır? Evde internet olarak kullanmak istiyorum ev interneti paketlerine baktım bana uygun bir paket göremedim. Data hattı olarak türk telekomun 30 TL'ye 20 GB ve 60 TL'ye 50 GB gibi paketleri vardı sanırım faturalı 24 ay olması lazım. Hat ücreti alınıyor mu alınıyorsa nasıl alınıyor bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende bununla alakali birsey merak ediyordum yeni ko ni acmayayim ayni sayilir.

bireysel.turktelekom.com.tr
    Evimde Mobil Wifi Tarifeleri > İnternet > Web > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/internet/sayfalar/evimde-mobil-wifi-tarifeleri.aspx

Bu tarifeleri kullanabiliyormuyuz telefonda? Ornegin ben hattin birini telekoma tasisam bu tarifeyi secebiliyormuyum?

• quote:

Orijinalden alıntı: Backspace7

Bende bununla alakali birsey merak ediyordum yeni ko ni acmayayim ayni sayilir.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/internet/sayfalar/evimde-mobil-wifi-tarifeleri.aspx

Bu tarifeleri kullanabiliyormuyuz telefonda? Ornegin ben hattin birini telekoma tasisam bu tarifeyi secebiliyormuyum?
    Hocam bende bu paketlerin 20 veya 50 GB olanına geçmek istiyorum. Eve bağlatmak bana uğraştırıcı geliyor daha önce turknet bağlattım baya bir sorun yaşadım açıkçası. Hat ücreti nasıl yapılıyor onu merak ediyorum şuan.

• Sifir hat alacaksaniz 70-80 tl civari olmasi gerek ama tasima yapabileceginiz extra bi hat varsa o daha ekonomik olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Sifir hat alacaksaniz 70-80 tl civari olmasi gerek ama tasima yapabileceginiz extra bi hat varsa o daha ekonomik olur.
    Yedek hat maalesef yok hocam. Faturalı hatlarda hat ücreti alınmıyor diye biliyorum ben bu paketler de faturalı alırlar mı acaba

• Alınmıyor degilde taksitler halinde faturaya yansıtıyorlardı diye biliyorum bende ama yinede bayiye bi sorun garanti olsun. Bende yedek hat var onu taşıcam büyük ihtimal

• quote:

Alınmıyor degilde taksitler halinde faturaya yansıtıyorlardı diye biliyorum bende ama yinede bayiye bi sorun garanti olsun. Bende yedek hat var onu taşıcam büyük ihtimal
    Aynen hocam taksitler halinde alınıyordu. Düzgün bir iss ve paket de bulamıyorum ki direk ona geçeyim. Çok fazla internet kullanan birisi değilim kotalı olsa da olur fakat paketler 70 tlden başlıyor. Türk Telekom 40 GB 4mbit paketi var 4mbit yeterli olacağını bilsem geçeceğim ama emin olamıyorum işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etzel45 -- 1 Temmuz 2019; 13:2:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla ben 2 yıldır turknet kullaniyorum memnunum dogrusu. Belki alt yapisal bisey var ve kime gecseniz ayni sorun yasanacak olabilir. O kotali paketten bi arkadasim kullaniyor evlerine gidince baglaniyorum kota bitince bildigin surunmece 1 mbit ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 1 Temmuz 2019; 13:5:11 >
  • quote:

Valla ben 2 yıldır turknet kullaniyorum memnunum dogrusu. Belki alt yapisal bisey var ve kime gecseniz ayni sorun yasanacak olabilir. O kotali paketten bi arkadasim kullaniyor evlerine gidince baglaniyorum kota bitince bildigin surunmece 1 mbit ile
    Aynen 1 mbit kabul edilebilir bir rakam değil. Turknet zamanında bende baya sıkıntı çıkartmıştı 1 mbit civarı hız veriyordu bende aboneliğimi sonlandırmıştım.

• Taahhut olmayan firmalarda sansinizi deneyin bence belki birinden duzgun bir hizmet alirsiniz belli mi olur

• quote:

Taahhut olmayan firmalarda sansinizi deneyin bence belki birinden duzgun bir hizmet alirsiniz belli mi olur
    Hocam artık aktivasyon bedeli diye birşey çıkarmışlar sanırım turknetteyken öyle bir şey ödememiştim yaklaşık 70 80 liradan bahsediliyor ve paket detaylarına bakıldığı zaman hemen hemen her firmada olan bir şey.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.