Gelismelerden haberdar edin hocam. |
Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri (205. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Tamamdır. Router hazır Keenetic Hopper 3811 yeni model. Titan modeline yakın performans veriyor. Modem de bugün geldi şu anlık eski DSL modemi köprü yaptım 3811 ile kullanıyorum interneti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam valla ethernet portundan bağlanmak gibi yok. ben eski hopper DSL girişi olan modeli kullanıyorum. imkanınız varsa kablo ile bağlanmak en iyisi. ethernet kablo elektrikli, diğeri benzinli araba gibi
kablo da hız birden geliyor, öbürkünde hız modemden çıkıyor, duvarları geçiyor vs. zaten hız testi yaptığınızda göreceksiniz farkı.
-
Bilgisayarda genellikle kablo kullanıyorum. Wi-Fi 6 AX3000 ile uçuşa geçtim. HOPPER DSL'den güçlü ve Wi-Fi çekim kalitesi daha iyi. Yeni model olmasıyla yeni tasarım yapısı var. Yeni tasarımda ısınmanın önüne geçmek için üstünde bolca delik var. Zaten binaya fiber geldi yakında DSL'den de kurtulurum İnşallah.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@Alp-1905 durum güncellemesi yapayım.
bugün tekrar aradılar. müdürlükle konuşmuşlar 2025 yatırım planında var, yıl sonuna kadar getirmeyi hedefliyorlarmış.
bana biraz palavra gibi geldi ne kadar doğru bilmiyorum artık inanasım gelmiyor. sanırım olup olmadığına bakmak için fiziki bir keşif yapacaklar proje çizmek için (telefonda mh'nin dediği) sizinki yüksek ihtimal uygun görülür sokağınızda fiber varsa dedi.
süreci daha hızlandırabilir miyim bilemiyorum.
-
Planlamada olması için projenin çizilmiş ve onaylanmış olması gerekiyor aslında
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
az önce türktelekomdan aradılar çalışmalar devam etmektedir diyor önceliklendirildi diyor. ümit önal linkedin hesabına yazmıştım fotoğraflarla birlikte aktif olmadı diye (2 hafta önce) demek ki gerçekten ciddiye alıyorlar unutmadık gibisinden aradılar yani. bakalım taahhüt bitimine yetişecek mi
bir soru sormak istiyorum şimdi vodafone taahhüt 28 şubatta bitiyor. fiber aktif olmazsa vdsl taahhütlü ttnete geçip, sonra fiber aktif olduğunda fibere geçiş yapılabiliyor mu?
-
Vdsl den ftth ye geçebilirsiniz elbette dönüşüm yapılabiliyor.
-
Benim paketim fiber ama vdsl olduğu için mecburen vdsl kullanıyorum.
Adresinize ftth gelirse vdsl den ftth ye donusum yapabiliyorsunuz
-
Evet olur hatta daha iyi olur, Türk Telekomda dsl hizmet alırken fiber gelir ve dönüşüm yaparsanız taahhüt süresinin sonuna kadar Router kirası ödemiyorsunuz.
Tek neye üzülüyorum TT fiber ile hızlı Download alacağız fakat Upload çok düşük kalacak. TurkNet gibi simetri yapsalar keşke. TurkNet kullanıyorum peşin ödeme yaptım 2 ay önce 100Mbps'den fazla Download hızı alamayacağım. Şimdi pahalı TT'e mi geçeceğim yüksek hız için?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X