< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri (202. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
ev yaptırılacağı için şimdilik yok ama başvurulacak nüfus'a
-
Merhaba estağfurullah hocam ayrıca çok teşekkürler
Eğer planlama dahilinde gelmesini beklemek istemiyorsanız özel proje olarak sorabilirsiniz
https://forum.donanimhaber.com/ozel-fiber-cektirme--152493687-54
Ücretini hesaplayıp size söylerler ve siz eğer uygun görürseniz çok hızlı sürede fiber bağlantısı yaparlar.
Yok ben para vermeyeyim planlama dahilinde yapılmasını bekleyeyim derseniz dedikleri gibi bölgenizi - adresinizi fiber dönüşüme aldıklarında fiber kullanmaya başlayabilirsiniz
Bu süreci hızlandırmanın da yolu talepten geçiyor yani binanızdakiler adına sizler adına şu adresten başvurular yapabilirsiniz
https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet
Buradan adresinizi yazıp kayıt açın ve ftth istediğinizi belirtin (daha önce yaptım demişsiniz ama yeniden yapabilirsiniz mahsuru yok belirli aralıklarla talebinizi hatırlatabilirsiniz)
-
O süreçte kapı no belli olduktan sonra (nvi sisteminde gözükmeye başlayınca) adresinizle Telekom a başvurular yapmaya başlarsınız altyapının sağlanması ile ilgili. Daha önceden de belirttiğim gibi işletmeciler adres verilerini nvi sisteminden çekerler yani orada gözükmesi şart (bbk kodu üzerinden ilerliyorlar)
-
İlginiz için teşekkürler hocam :)
Özel proje için 50.000 civarı söylemişti açıkçası bana fazla geldiği için üstüne gitmedim.
Dediğiniz gibi ara ara hatırlatmak adına bu Telekom’un şikayet sayfasından talep açayım.
Süreci paylaşıyor olacağım :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Komşularınızla maliyeti paylaşabilirseniz çok uyguna gelecektir hocam.
Tamamdır hocam rica ederim ne demek
-
tamamdır hocam
peki en yakın santral 700m yada 1km gözüküyor. üst tarafında binalar var, ama ağır hasardan yıkılanlar var
türk telekom sıcak bakarmı? ana yola yakın ve yapılacak yerin yolu da var
eğer detaylı bakmak isterseniz özelden gönderebilirim. burdan paylaşmayı sıcak bakmıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan445 -- 3 Şubat 2025; 0:8:36 > -
Onu kendileriyle görüşürsünüz hocam iş o noktaya gelince. Bahsettiğiniz mesafeler uzak mesafeler değil tabi ama planlama bu konuyu daha net bilebilir sistem üzerinden kontrol edecekleri için
-
onu biliyorum ama sizde bildiğiniz için ön bilgi toplamaya çalışıyorum
2025'in sonlarında unutmazsam olumlu/olumsuz paylaşırım artık. tabii telekom ekibi üşenmezse
-
İnşallah hocam ölüm dışında buralardayım. Haberleşiriz
-
Çok şaşırtıcı şekilde hiç olmadık yerlere fiber çekiliyor eski ve küçük binalar da dahil. Kayseri’den develiye fiber kablolar çekildi şehir dışındaki elektrik direklerinde (bazılarında) turuncu kablolar yapılmış 5G için mi acaba diye düşündüm. Bizimki daha aktifleşmedi bekliyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam selamlar. Elektrik firmalarının kullandığı alçak gerilim (AG) ve orta gerilim (OG) kablolar da turuncu olabiliyor. Bazen yanılabiliyoruz onlar fiber değil hocam. Elektrik direklerine turuncu kablolar yapılmış demişsiniz ya o sebeple söyledim hocam.
-
Yere gidiyor kablolar yani olabilir. Yakından görmedim. Yerden direğin yarısına kadar (metal büyük gerilim direkleri)
yine yerden il ilçe arası kablo çekildi yaklaşık 40 km.
Hocam merhaba.size özel mesaj atamıyorum bir konu hakkında yardımınıza ihtiyacım varda.
-
Fotoğraf eklerseniz eğer mümkün olursa çok daha net anlayabiliriz hocam
-
Merhaba
Benim özel mesaj alımım açık hocam. Buyrun yazın buradan yardımcı olmaya çalışayım bildiğim bir şey ise.
-
Ben bugün internet bağlattım türk telekomdan ancak online işlemlere girince geçen seneden 3 tane fatura gözüküyor.ev adresim tamamen farklı olarak girilmiş.İlk başvurduğumda port yok diye gelen teknisyen başvuruyu iptal edip bir numara verdi burayı arayın biz ayarlicaz dediler. O numaradan satış sorumlusu ile görüştük başvuruyu vs o yapıp bugün internet bağlandı. Daha önce böyle bir olay duydunuz mu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi underlord1st -- 3 Şubat 2025; 12:37:19 >
Borçlar burada gözüküyor mu?
-
Abonelik başlangıç 01.02.2025 olarak gözüküyor ancak borç yok.
E devlette gözükmeyen şeylere itibar etmeyin hocam. E devlette görünür hale gelirse hizmet almadığınız dönemlere ait tarafınıza borç çıkarıldığını için tuketicisikayet.btk.gov.tr adresinden şikayet kaydı açabilirsiniz. Yaşadığınız süreci de anlatırsınız farklı bir adres girilmesi gibi konuları da özetlersiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X