Şimdi Ara

Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri (206. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.117
Cevap
119
Favori
338.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
62. Sırada  bugün en iyi #59
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
Giriş

Altyapı için Turktelekom Üst Yönetimden aradığını belirtmek suretiyle iletişime geçtiler. 9 Aylık süreç içerisinde alt yapının sağlanacağını 6 aydır bekletildiğimi bunun içinde öncelik hakkı tanılacağını bildirdiler. Bu süreç içerisinde TürkTelekom Cepmagnet mi yoksa turkcell süperbox mı tercih etmeliyim ? (Ara ara Fps'li oyunlar oynuyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lemiyav -- 12 Şubat 2025; 17:35:34 >
  • Lemiyav L kullanıcısına yanıt
    Bölgenizde telekom ve Turkcell‘i ayrı ayrı test etme şansınız varsa test Edip buna göre karar vermeniz en doğrusu olacaktır ancak ikisi üzerinden de oyun oynamak ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SunSets kullanıcısına yanıt

Tamamdır hocam hepimiz bilgilenmiş oluruz.

• Lemiyav L kullanıcısına yanıt

Tt magnet, Redbox ve Superbox gibi ürünler kablosuz ürünler oldukları için ping garantisi olmaz o cihazlarda hocam. Hava durumuna göre, şebekenin yoğunluğa göre, şebekenin çekim durumuna göre ve daha birçok sebebe bağlı olarak hizmetin kalitesi de değişir.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Üstadlar, CEO’ya yazdım. Açık kapıya, btkya, cimere, ombudsmana ve online işlemlerden de şikayette bulundum daha yapabileceğim bir şey var mı artık gerçekten yoruldum. Ben bu Türk Telekom’u gerçekten çözemedim artık. Ataköy santrale de gittim yapacak bir şey yok bekleyin dilekçe vermeniz bir şey değiştirmez dedi.

Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c34 -- 12 Şubat 2025; 22:28:25 >

• c34 kullanıcısına yanıt

Tüm kurumlardan yanıtları alıp Kdk sürecine o şekilde girseniz daha doğru olurdu hocam esasen. Kdk ana konusunun ilk mesajında da detaylıca izah etmiştim bu durumu. Bahsettiğiniz kablo arızası düzelir inşallah en kısa zamanda. Ftth için de planlama dahiline alınır ise iş programı dahilinde yapılır inşallah hocam.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Bilemedim hocam sizce oluru var mı yoksa bilerek mi yapıyorlar

• Hocam selamlar başınızın belasi ben yine geldim :)
    Hocam kdk dan haber henüz gelmedi ama aklıma takıldı yatmadan önce :D
    Simdi btk bana verdiği geri dönüşte tc ler karışmıştı hatırlarsanız. Ama başka her şey doğruydu. Btk aynı yazıyı biraz oynayıp tekrar gönderir galiba diye düşündüm.
    Eğer durum böyle olursa ne yapmalıyız. Btk evrensel internet kanunun telefon şebekesi ile verildiğini savunmuş yanlış anlamadıysam
    Şey yazsam nasıl olur mesela kablolu telefon ihtiyacı için. Akıllı telefon kullanmıyorum desem. Yemezler tabi ama maksat acaba mevzuata nasıl uydururuz. Adsl bile kabulüm yani:D baz istasyonu ile aramda baya mesafe var çekmiyor. Bu dayılar 4.5 g yazmışlar ama 3g ile kapışır benim aldığım hiz saygilar iyi akşamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • c34 kullanıcısına yanıt

Hocam oluru olmaz olur mu neden olmasın. Bu işler maddiyata baktığı için haliyle ince eleyip sık dokuyor kurumlar. İnşallah sizin projeniz iş programına alınır ve yapılır en kısa sürede. Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri 

• Mustafaaaxa01902 M kullanıcısına yanıt

Merhaba estağfurullah hocam :)

Yanıt gelsin hocam ona göre konusmak daha doğru olur Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri 

Hocam dairelerede kablo çekildi. Her şey hazır görünüyor. Daire çekilen kablolar bağlanacak kutuya. Aktif olması ne kadar sürer? Altyapı sorguluyorum VDSL 2 görünüyor. Bir de FTTH mi bu? Hemen yanımızda ki binaya giden kablodan binamıza böldüler. Yan binamızda FTTH hizmeti var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 15 Şubat 2025; 18:30:58 >

Evet ftth ve aktif olması normalde 2 hafta diyorlar ama ben 2 ay olacak neredeyse henüz yok

Dilekçede sadece sizin mi imzanız vardı yoksa başkalarının da imzasını aldınız mı? Başkalarının da aldıysanız kaç kişinin aldınız?

• meola147of kullanıcısına yanıt

5 daire 1 dükkan. Hepimiz istedik fibere başvuru yapacağız. İmza toplarken şikayette vardı. Port yüzünden internet bağlamayan vardı. Bizde yaşlı kesim yok, interneti aktif kullanan bina sakinleriyiz. Fiber geldi zaten ondan sıkıntı yok. Her şey hazır iki tuşla aktif edilmesini bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 15 Şubat 2025; 22:16:4 >

Aşırı teşekkür ederim, yazıyı gönderdim. Bilgi seçeneğini işaretledim şikayeti işaretlemedim ama umarım sorun olmaz. Sorun olur diyorsanız cevap geldiğinde tekrar yazıyı yazıp şikayeti seçerim. Birde yazıyı yazarken biraz fazla detaylı yazdım umarım bu fiber gelme ihtimalini kötü etkilemez. Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri genç biri olduğumdan oyunları yüksek pingden oynayamamaktan ailemin de internetin yavaşlığından dolayı aşırı zorlandığından gibi şeylerden bahsedip Fiber Altyapı (FTTH) talep ettim ricada bulundum nazikçe bakalım cevabı heyecanla bekliyorum. Eposta seçeneğini seçtim iletişim olarak. Cevap gelince hepinizle paylaşırım. Çok teşekkür ederim yeniden yardımınız için. Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri 

• keyboard772 K kullanıcısına yanıt

O süreyi beklemezdim açıkçası. Müdürlüğe gider sırf görüntü olsun için mi fiber kutuyu koydunuz deyip gerekirse geri sökün binadan istemiyoruz diye imza toplarım, böyle yarım yamalak iş olmaz. Her şeyi hazırla kur 2 aydır fiber internet kullanmayı bekleyelim. 5 gün oldu kurulalı bu yüzden henüz ses çıkarmıyorum. Sabırla 1 hafta daha beklerim olmazsa başta söylediğimi yaparım. 80Mbit internetimle devam ederim. Çokta hevesli değilim Türk Telekom'un pahalı fiberini kullanıp üzerine zorla her ay modem kira parası vermeye. Hizmeti yapıyorsa tam yapsın yarım bırakıp toz olup kaybolmasın. Aktif etme olayı da çok basitmiş iki tuşla sistemlerinde aktif ediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 16 Şubat 2025; 0:33:24 >
  • 
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.