Şimdi Ara

Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri (200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.096
Cevap
120
Favori
336.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sağolasın hocam o zaman ben herkesi 4441444’e yönlendireyim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cugly kullanıcısına yanıt

Rica ederim hocam

https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet

Aramak yerine buradan da kayıt açabilirsiniz ama tabi tercih size kalmış

• O çok daha mantıklı öyle yapalım

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Buraya ne tür bi dilekçe yazmalıyım

Hocam çok sık yazıyorum yeniden kusura bakma ama madde 3 şekilde göndersem siteden herkesin dairesi farklı sokağı farklı olduğum yerde nasıl düzenleme yapabilirim

15 ay.

Estağfurullah sıkıntı yok ilk mesajdaki örneklerden faydalanabilirsiniz

dairesi sokağı farklı olanlar için ayrıca talep iletirsin hocam aynı olanları birlikte gönder ayrı olanları haricen gönder hocam

Aynı olan maalesef yok hocam her ev müstakil herkes ayrı ayrı gönderecek o zaman ilk sayfadaki şablonlardan

Sokağı aynı olanları tek bir yerde topla hocam örneğin , sokak sokak ayırabilirsin ya da herkes ayrı ayrı gönderebilir

• FaTeeH kullanıcısına yanıt

Hocam iki kez fatura olarak ne anlaştınız diye soruyorum yanıt vermiyorsun yani fatura tutarını söylemezsen sana pahalı mı uygun mu olduğunu nasıl belirtebiliriz? Vardır bir bildiğin diyorum  

Sokak değilde aynı cadde üzerinde olanları toplamak lazım o zaman sadece, birde site üzerinden herkesin adını yazarak mı talebi iletmem gerek

Hocam

Eğer ortak bir dilekçe hazırlayacaksan

Herkesin ismini adresini iletişim bilgisini topla sonra bunları tek seferde ek dosya ekleme şekli ile ilet

Yok tek tek iletelim dersen

Herkesin ismi adresi iiletişim bilgisi ile tek tek iletmen lazım

• Tamamdır hocam

525tl aylık. Gözümden kaçmış 🙃.

15 ay boyunca sabit fiyat. Kurulum vs ücreti içinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTeeH -- 30 Ocak 2025; 17:54:28 >

Altyapı 24 destekliyorsa; 15 ay için kur+ akt dahil normal. Diğer firmalarda da 350 civarı aylık + kur-akt (1000 desek ayda 70 civarı) aynı fiyata gelir. İlk 6 ay normal piyasa fiyatından; 9 ay indirimli gibi olur. 15 ayda 2 defa zam geleceğinide hesaba katınca. Vdsl ise kendiniz modem temin edip kullanabilirsiniz. Yalnız altyapı 24 desteklerken; daha yüksek hız tanımlaması nasıl yapılacak anlamadım.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    Hesap için teşekkürler. Hız arttırma değil, maalesef altyapının verdiği en yüksek hız. Benim bahsettiğim ilk 5 ay indirimli olan tarifelerin tanımlamadan, daha az cazip olan tarifeyi tanımlamalarıydı. O tarifelerde de kurulum ve aktivasyon ücretleri dahil fiyata. Şimdi o tarifelere geçmek istiyorum fakat ceza bedelinden bahsediyorlar.

Anlıyorum. Sizi tarifeye geçireceklerine; tarifeyi size geçirmişler gibi külfetli bir durum vaka bulmuş. Hakkınızda hayırlısı olsun.

• arkadaşlar selam aile evinin olduğu apartmana fiber çektirmeye çalışıyoruz da etrafta ftth olan binalar var. halihazırda tt vdsl kullanılıyor.

btk dan kayıt açtık ve gelen mesaj şu şekilde:

"Siz değerli müşterimizin kaliteli ve hızlı internet hizmetinden faydalanabilmesi için altyapı dönüşüm talebinizi kayıt altına aldık. Tahmini süre bilgisi verilememektedir."

Daha önce kayıt açtığımızda da aynı cevabı almıştık. btk dan kayıt açıp olumlu bir yanıt alan ya da gelişme olan var mıdır acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni yapilmis sifir binaya tasindim, muteahhit apartman girisinden evlere kadar fiber kablolari cekmis sadece apartman girisine fiber altyapi getirilmesi gerek. Bu durum icin turk telekom ceo mail mi atmali yoksa baska yontemle alt yapi saglamasi yaptirabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.