Şimdi Ara

Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri (201. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.096
Cevap
120
Favori
336.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
65. Sırada  bugün en iyi #30
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu kopyala yapıştır cevap maalesef, benimde 50’den fazla mesajım var hepsine bu tarzda kopyala yapıştır cevap geliyor.
    BTK pek etkili bir alan değil bence açık kapı tarafını deneyebilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar, telekom müdürlüklerine yıl bütçesi ne zaman geliyor?
    Şubat başı gibi duymuştum ama şu an ulaşmış mıdır bu konu hakkında bilginiz var mı?

• strand kullanıcısına yanıt

Müteahhit bağlı olduğunuz Telekom Müdürlüğüne başvuru yapmış mı sormanız gerek. Eğer yapmışsa onun üzerinden dilekçe oluşturabilirsiniz Bağlı olduğunuz müdürlükten.

İşin kısa ve özü bağlı olduğunuz müdürlüğü ziyaret etmeniz gerek en doğru bilgiyi onlar sizle paylaşacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patron12 -- 31 Ocak 2025; 11:7:31 >
  • Hocam selamlar btk dan yanıt gelmiş ama saçmalamışlar. İsmim yazıyor yanında yazan tc bana ait değil belki de adımla aynı birinin tc si karıştırmışlar . Sonra türksata başvurmuş demişler türksatın internet verdiğini şuan öğrendim :D çok fena ayak yapmışlar yok telekom tek yapan firma değil falan. ne yazılır bunlara mobil şebeke var 4.5 g demişler tükürdüklerim bari doğru deseler haklılar 4.5 g ama gel gelelim speed teste 10 mbit üstünü versin ellerini öperim. akşam vakti internete giremiyorum bildiğin taş taş geçmişler bırakıyorum fotoları. bide port meselesinden bahsetmişler yok kapıcı falan orası da ayrı ironi hepsi müstakil. dayımların evine port yok dediler doğru da başvuru adresi o farklıydı bu farklı. Ben cpe 610 lar la internet aktarımı yapacaktım ordan kalan mesele hatırlarsınız belki. Ama ben kendi adresimi yazdım hiçbir altyapı yok diyerek. Önümüzde elektrik direğinden ve su dan başka ben boru kablo göremiyorum :D:D

Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafaaaxa01902 -- 31 Ocak 2025; 17:33:14 >

• TheNightMare. T kullanıcısına yanıt

https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet

Selamlar buradan da kayıt açabilirsiniz

• strand kullanıcısına yanıt

Müteahhit ilgili Telekom müdürlüğüne başvurmuş ise akıbetini oradan sorun eğer başvurmamış ise

https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet

Buradan kayıt açın bakalım ne yanıt gelecek

• Alp-1905 A kullanıcısına yanıt

Selamlar hocam kesin bilgim yok ama geçmişten günümüze tecrübe gereği şubat ortası gibi diyebilirim hocam

Teşekkürler hocam

• Mustafaaaxa01902 M kullanıcısına yanıt

Merhaba

Öncelikle şununla başlayayım hocam Türksat ev interneti hizmeti sunuyor evet ismi de Kablonet. Onun da kendi altyapısının oldugu yerler var. Ortak altyapı da kullanıyor kiralama usulu ile.

Gelelim diğer meseleye

Verilen yanıttaki bilgilerin tarafınıza ait olmadığını, bilgilerin yanlış olduğunu ve tarafınıza verilen yanıtın suretleri ile beraber Kamu Denetçiliği Kurumu e basvuru sistemi üzerinden yeniden kayıt olusturup mesai saatlerinde Kdk internet sitesindeki iletisim kısmından ilgililere tarafınıza gelen yanıttaki bilgilerin tarafınıza ait olmadıgını bilgilerin yanlıs olduguna dair kayıt olusturdugunuzu belirtin hocam. Size doğru yanıtın gelmesini sağlayacaklardır hocam.

• Alp-1905 A kullanıcısına yanıt

Rica ederim hocam

tamamdır hocam sağolun sevgilerle

Bilmukabele hocam, yanlış kısımlar nereler ise oralara itiraz edin hocam bu bu bilgi yanlıs diyerekten. Ek dosya olarak da tarafınıza gelen bu yanıtı ekleyebilirsiniz

Kdk tarafınıza gelen yanlıs yanıtı inceleyecektir

Not: Kdk başvurunuz sonrası gelen bir yanıt olduğu için itirazınızı Kdk ya iletin. Tarafıma yanlış bilgi verildi bu bu bilgiler bana ait değil diyerekten bir dilekce hazırlarsınız

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Malatya'ya çelik yapıdan müstakil ev yapılacak. Tamamlanınca özel fiber çektirme planı olabilir. Yakın yerlerin altyapı bilgisine baktım santral mesafesi ortalama 850 metreye (en fazla 1km) yakın, sizce Malatya il müdürlüğüne gidip dilekçe verip işleme alırlarmı?

Birde yapılacak yerin imar planı var ama en fazla 10 seneye başlanır diyorlar inşaatı. Bu açıdan bi engel olurmu? Mesela : NVİ'nin bina no vermeme sorunu gibi, o sorun olursa Türk telekom kaale almazmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan445 -- 31 Ocak 2025; 20:52:47 >
  • Batuhan445 B kullanıcısına yanıt

İkamet olarak gösterebiliyorsanız sorun olmaz

Özel fiber konusu

https://forum.donanimhaber.com/ozel-fiber-cektirme--152493687-54

hepsini bıraktım açıklamaya da sadece bana iletilen iletide yazan tckn nin bana ait olmadığını yazdım. İlk başvuru dosyamı kdk nın bana ilettiği cevabı şuan verilen cevabı birde yanlış verilen kısmın ekran görüntüsünü kalemle belirtilmiş halde gönderdim hocam artık ne zaman cevap verirlerse :D bir arkadaş daha malatya da özel fiber hakkında sormuş bu konu altında değil biliyorum ama sadece km başı ne kadar tutar hocam onu merak ettim bunlarla dövüşeceğime acaba kendim mi çeksem kafadan ne tutar yani net maliyet değil de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafaaaxa01902 -- 31 Ocak 2025; 23:8:18 >

Yani nasıl oluyor? Tam anlayamadım

Birde ilk sayfada "MADDE 1: Binamda/binamızda altyapı yok/telekom şebekesi yok" dilekçeyimi kaale alacağım?

https://forum.donanimhaber.com/ozel-fiber-cektirme--152493687-54

Özel fiber ile ilgili bu konuya yazmalısınız hocam

• Batuhan445 B kullanıcısına yanıt

Yapacağınız bina Nvi sisteminde gözüküyor mu yani ikameti oraya alabiliyor musunuz? Ya da işyeri olarak gözükebiliyor mu yani hülasa bbk kodu var mı? Eğer var ise veya var olacak ise (yani bina nvi sisteminde olacak ise) altyapı sorgulama sisteminde çıkacaktır zira işletmeciler verileri nvi den çekiyor. Nvi de gözükmeye başladıktan sonra altyapı taleplerinde bulunabilirsiniz

Nvi sisteminde gözükmeyen bir yer işletmecinin sisteminde gözükmez haliyle altyapı işlemleri sağlanmaz

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.