< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri (201. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Hocam selamlar, telekom müdürlüklerine yıl bütçesi ne zaman geliyor?
Şubat başı gibi duymuştum ama şu an ulaşmış mıdır bu konu hakkında bilginiz var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Müteahhit bağlı olduğunuz Telekom Müdürlüğüne başvuru yapmış mı sormanız gerek. Eğer yapmışsa onun üzerinden dilekçe oluşturabilirsiniz Bağlı olduğunuz müdürlükten.
İşin kısa ve özü bağlı olduğunuz müdürlüğü ziyaret etmeniz gerek en doğru bilgiyi onlar sizle paylaşacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patron12 -- 31 Ocak 2025; 11:7:31 > -
-
https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet
Selamlar buradan da kayıt açabilirsiniz
-
Müteahhit ilgili Telekom müdürlüğüne başvurmuş ise akıbetini oradan sorun eğer başvurmamış ise
https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet
Buradan kayıt açın bakalım ne yanıt gelecek
-
Selamlar hocam kesin bilgim yok ama geçmişten günümüze tecrübe gereği şubat ortası gibi diyebilirim hocam
-
Teşekkürler hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba
Öncelikle şununla başlayayım hocam Türksat ev interneti hizmeti sunuyor evet ismi de Kablonet. Onun da kendi altyapısının oldugu yerler var. Ortak altyapı da kullanıyor kiralama usulu ile.
Gelelim diğer meseleye
Verilen yanıttaki bilgilerin tarafınıza ait olmadığını, bilgilerin yanlış olduğunu ve tarafınıza verilen yanıtın suretleri ile beraber Kamu Denetçiliği Kurumu e basvuru sistemi üzerinden yeniden kayıt olusturup mesai saatlerinde Kdk internet sitesindeki iletisim kısmından ilgililere tarafınıza gelen yanıttaki bilgilerin tarafınıza ait olmadıgını bilgilerin yanlıs olduguna dair kayıt olusturdugunuzu belirtin hocam. Size doğru yanıtın gelmesini sağlayacaklardır hocam.
-
Rica ederim hocam
-
tamamdır hocam sağolun sevgilerle
-
Bilmukabele hocam, yanlış kısımlar nereler ise oralara itiraz edin hocam bu bu bilgi yanlıs diyerekten. Ek dosya olarak da tarafınıza gelen bu yanıtı ekleyebilirsiniz
Kdk tarafınıza gelen yanlıs yanıtı inceleyecektir
Not: Kdk başvurunuz sonrası gelen bir yanıt olduğu için itirazınızı Kdk ya iletin. Tarafıma yanlış bilgi verildi bu bu bilgiler bana ait değil diyerekten bir dilekce hazırlarsınız
-
Malatya'ya çelik yapıdan müstakil ev yapılacak. Tamamlanınca özel fiber çektirme planı olabilir. Yakın yerlerin altyapı bilgisine baktım santral mesafesi ortalama 850 metreye (en fazla 1km) yakın, sizce Malatya il müdürlüğüne gidip dilekçe verip işleme alırlarmı?
Birde yapılacak yerin imar planı var ama en fazla 10 seneye başlanır diyorlar inşaatı. Bu açıdan bi engel olurmu? Mesela : NVİ'nin bina no vermeme sorunu gibi, o sorun olursa Türk telekom kaale almazmı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan445 -- 31 Ocak 2025; 20:52:47 > -
İkamet olarak gösterebiliyorsanız sorun olmaz
Özel fiber konusu
https://forum.donanimhaber.com/ozel-fiber-cektirme--152493687-54
-
hepsini bıraktım açıklamaya da sadece bana iletilen iletide yazan tckn nin bana ait olmadığını yazdım. İlk başvuru dosyamı kdk nın bana ilettiği cevabı şuan verilen cevabı birde yanlış verilen kısmın ekran görüntüsünü kalemle belirtilmiş halde gönderdim hocam artık ne zaman cevap verirlerse :D bir arkadaş daha malatya da özel fiber hakkında sormuş bu konu altında değil biliyorum ama sadece km başı ne kadar tutar hocam onu merak ettim bunlarla dövüşeceğime acaba kendim mi çeksem kafadan ne tutar yani net maliyet değil de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafaaaxa01902 -- 31 Ocak 2025; 23:8:18 > -
Yani nasıl oluyor? Tam anlayamadım
Birde ilk sayfada "MADDE 1: Binamda/binamızda altyapı yok/telekom şebekesi yok" dilekçeyimi kaale alacağım?
-
https://forum.donanimhaber.com/ozel-fiber-cektirme--152493687-54
Özel fiber ile ilgili bu konuya yazmalısınız hocam
-
Yapacağınız bina Nvi sisteminde gözüküyor mu yani ikameti oraya alabiliyor musunuz? Ya da işyeri olarak gözükebiliyor mu yani hülasa bbk kodu var mı? Eğer var ise veya var olacak ise (yani bina nvi sisteminde olacak ise) altyapı sorgulama sisteminde çıkacaktır zira işletmeciler verileri nvi den çekiyor. Nvi de gözükmeye başladıktan sonra altyapı taleplerinde bulunabilirsiniz
Nvi sisteminde gözükmeyen bir yer işletmecinin sisteminde gözükmez haliyle altyapı işlemleri sağlanmaz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X