Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EV TELEFON TARİFESİ CAZİP GİBİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
12
Favori
16.221
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet ben de burayı okuyunca önce üzülmüştüm kampanyayı kaçırmışım diye. Ama MH ni aradım anlattım durumu, aynı kampanya şartlarını önerdi. Ev Avantaj 300 de idim, 100 e geçtim önce, sonra da 24 ay taahhüt verdim. Şimdi içinde bulunduğumuz fatura ayı sonrasında, 2 yıl boyunca geçerli ayda 23 TL (aslında 22.90 TL) ye 100+3,000 DK (HY geçerli) almış bulunuyorum. Sonuçta TT yi her ne kadar sevmesem de bu hattı kapatma gibi bir durumumuz olmaz. O yüzden her ay 300 dk için 35 TL yerine daha az ödeyip daha fazla süre almış olduk, gayet iyi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 17 Şubat 2014; 11:33:36 >
  • superonline a numarayı taşıdım kurtuldum bu soygunculardan.
    ne sabit ücret var ne de başka birşey. konuştuğum kadar ödüyorum.
    eskiden aynı konuşma süresine telekomdan 25-30-tl den aşağı gelmezdi.
    şimdi superonline da aynı konuşmaya 5-7-tl arası geliyor....
  • tt'ye güvenmeyin derim ,ay sonu 100 lira gelmesin fatura , yok 542li hatlara geçerliydi de 536lı hatlara geçerli değilmiş de , gibisininde...
  • TEŞEKÜRLER HEMEN GİDİYORUM..
  • mesuthaksoy kullanıcısına yanıt
     TÜRK TELEKOM EV TELEFON TARİFESİ CAZİP GİBİ

bu şekilde detaylı vermek isterdim ama bizim abi biraz takıntılı faturayı eve istiyor epostaya istediğimde vermedi

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısın, TT ye bırak güvenmeyi, günahımı emanet etmem, zerre kadar da hazzetmem. Ama gel gör ki hat çok eski ve kayınvalideme ait 25-30 yıllık bir hat. Ona söyledim 1 kez numara taşıma işini Superonline için, pek istemedi gibi ne olur ne olmaz, herkes bu numarayı biliyor kalsın dedi. Hattı kapatma gibi bir ihtimal zaten yok, o yüzden ben de bıraktım. Bu şekilde en ucuza kotarma hesabındayım. Cep telefonları için sıkıntı olacağını sanmam, zaten mevcutta cep telefonu aranıyor, bugüne kadar hiç öyle abartı bir fatura gelmedi. MH temsilcisine açık açık her şeyi sordum ve kaydettim, tüm yönlere geçerli (şehir içi-dışı, yurtiçi GSM, 444 lü nolar yurtdışı 1. kademe vs) dedi. Görüştüğüm temsilcinin ismini aldım, tarih ve saati de kaydettim. Bundan ötesi de artık şansımıza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 17 Şubat 2014; 11:55:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunay34bg

uzun zamandır eski hesaplıhatt tarifesindeyim. telekomun sözde avantaj tariflerine geçince bidaha buna dönülmüyo.. faturam aylık 14,75 sabit gelir akşam 7 den sabah 7 ye 3000 + 1000 dakikada operatörlere yetiyoda artıyo bile :)

Merhaba,

Devlet 20:00 den sonra konuştuğunuzun VERGİSİNİ 14.5 tl ye eklemiyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Bu abonelikte/kampanyada

Akşam 7 sabah 7 bedava var mı? Veya bir miktarda cep tlf ları için ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞAKACI

bu şekilde detaylı vermek isterdim ama bizim abi biraz takıntılı faturayı eve istiyor epostaya istediğimde vermedi

tşkler

• Ben de 7-8 aydır 24 aylık taahhüt karşılığı ayda 3000 dakika kullanıyorum son derece müthiş bir kampanya idi
  • Bukalemun kullanıcısına yanıt
    Eklemiyo.. Fatura ayrıntılı geldiğinden kimle ne kadar konuştuğumun sürelerinide görüyorum tüm vergiler dahil 14,75 aşşa yukarı 6 ayı geçti sürekli sabit gelir, hiç değişmez.
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Güle güle konuşun.Merak etmeyin özel numaraları,yurt dışını falan aramazsanız sürpriz fatura ile karşılaşmazsınız.Bana 23-24 civarı geliyor faturalar.
  • en ancak kampanya ev telefonunu kapattirmak olur kanimca.

• quote:

Orijinalden alıntı: livingston

quote:

Orijinalden alıntı: parlament71

Ev telefonu aylardır 30 tl den az gelmeyince tarife deişikliği için telekom a gittim müşteri hizmetleri fazla kunuşmadığım için ev avantaj 100 önerdi ve 1 senelik taahüt karşılığı heryöne 300 dk 22.80tl dedi bende kabul ettim.Neyse komşuya önerdim O da gitti ona 1 sene taahüt karşılığı 18 tl ye 350 dk vermişler.Soluğu telekomda aldım,Durumu anlattım ve %20 indirim uygulamışlar dedi ve tarifemi 1 yıl taahüt karşılığı 18tl ye heryöne 500 dk yaptı.Bana uygun geldi yalın internet için istenen paraya yakın her yöne 500 dk. Başvuracak arkadaşlar %20 indirim den yararlanmak istiyorum demesinde fayda var görevliye, saygılar..

Özellikle ev hanımları için ideal lakin birşey dikkatimi çekti.

Komşuya 350 dk vermişler sizede 500 dakika şimdi biz gidip sizi örnek göstersek 700 dk vermeleri gerekir:)

Telekomun işine akıl sır ermiyo denemekte fayda var kapatma tehdidi ile Şakacı rumuzlu arkadaş 12.50 ye anlaştığını yazmış adsl olmasa bende aynı taktiği uygulardım.(Adsl Superonline)

• quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

18 herşey dahil mi?

Fatura gelmedi herşey dahil dediler.0850 hatları arama ücretliymiş sadece bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetX

23 liraya 3000 dakika tarifesi vardi 2 sene taahhutlu. O baya sicakti. 3000 dk sabit, cep ve 1.kademe yurtdisi icin gecerliydi.
    Bu onun yaninda pek bir sey degil ama en azindan fatura sabitlenir, az konusanlar icin ideal.

Hocam bu 3000 dk sanırım aya böldüğünde 125 dk ya geliyo ama bana verilen tarife 18 tl heryöne 1.kademe dahil 500dk.bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

Merhaba,

Bu abonelikte/kampanyada

Akşam 7 sabah 7 bedava var mı? Veya bir miktarda cep tlf ları için ?

Evet akşam 7 sabah 7 de var dedi ne kadar doğru fatura da görücez artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunnkaar

en ancak kampanya ev telefonunu kapattirmak olur kanimca.

Çook haklısınız da bu adsl elimizi ayağımızı bağlıyor.
  • Türk Telekom sabit telefon hatlarıyla ilgili ev yada iş farketmez. her türlü tarife kampanyalar hakkında bilgi verebilirim özel mesajdan ulaşabilirsiniz hatta numaramıda verebilirim daha kolay olması açısından.
    Bende çağrı merkezinde çalıştım türk telekomun ve eskiden upgrade yani 100 den 200 e, 200 den 300 e, diyerek üzerine 5 tl koyarak dk çoğaltılıyordu ancak bu sistem 1 sene önce bitti artık ek kampanyalara başlandı örnek olarak taahhütsüz tarifeye ek 10tl 1000dk HY veya 12 ay taahhüt ek 300 dk HY, 24 ay taahhüt ek 3000dk gibi. Tabiki bu taahhütleri verirken EA 100 tarifesine geçmeyi unutmayın örnek 600 dk tarifesini kullanırsanız 46.90 dan kitlerler 24 ayı.
    EA100-22.90TL
    EA200-27.90TL
    EA300-32,90TL
    EA600-46,90TL
    EAÖZGÜR-62TL

Birde tarifeleri taahhüt karşılığı indirimli uyguluyorlar örnek olarak
    EA100 12 ay taahhüte 9 ay boyunca %30 ind. 16.30tl
    EA100 12 ay taahhüte 12 ay boyunca %20 ind 18 küsürdü.
    EA100 12 ay taahhüte 6 ay boyunca %45 ind 12.45TL
    gibi tarife kampanyalarıda bulunmakta. bundan sonra güncel tarife kampanyalar hakkında bilgim olmıcak ancak zaten çokta yeni bişi çıkmıyor

quote:

Orijinalden alıntı: omer14

quote:

valla biz abimin telefonu kapatmak için başvurduk kapatma işlemi yaptırdık.

sonrasında aradılar kapatmak istiyormusunuz vs diye evet dedik sonra 500 dk heryöne bedava aylık 12 ay taahhütle 12.50 tl ye anlaştık :)

hiçbir şeyden yararlanmıyorum 14,9 ücret geliyor

geceleri bedava diye ses çıkarmıyordum ama

size önerilen resmen bedava olmuş

değerlendirmek gerek

quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

quote:

valla biz abimin telefonu kapatmak için başvurduk kapatma işlemi yaptırdık.

sonrasında aradılar kapatmak istiyormusunuz vs diye evet dedik sonra 500 dk heryöne bedava aylık 12 ay taahhütle 12.50 tl ye anlaştık :)

ben de bu hafta ev telefonunu kapatacaktım.eğer bana da bunu sunarlarsa kapatmam.ama 12.5 tl bütün vergiler vs dahil mi?o önemli

ŞAKACI normalde EA100 22.90TL buna 12 ay taahhüt verene 6 ay %45 ind uyguluyorlar yani 12,45TL 6 ay sonrada 22,90TL oluyor büyük ihtimal sizinkide bu tarife olabilir. Arada yutturuyolar yani bu 6 ay dilimini. Haberin olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: parlament71

quote:

Orijinalden alıntı: NetX

23 liraya 3000 dakika tarifesi vardi 2 sene taahhutlu. O baya sicakti. 3000 dk sabit, cep ve 1.kademe yurtdisi icin gecerliydi.
    Bu onun yaninda pek bir sey degil ama en azindan fatura sabitlenir, az konusanlar icin ideal.

Hocam bu 3000 dk sanırım aya böldüğünde 125 dk ya geliyo ama bana verilen tarife 18 tl heryöne 1.kademe dahil 500dk.bilginize

Yok hocam aylik 3000 dakika.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.