Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EV TELEFON TARİFESİ CAZİP GİBİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
12
Favori
16.221
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ev telefonu aylardır 30 tl den az gelmeyince tarife deişikliği için telekom a gittim müşteri hizmetleri fazla kunuşmadığım için ev avantaj 100 önerdi ve 1 senelik taahüt karşılığı heryöne 300 dk 22.80tl dedi bende kabul ettim.Neyse komşuya önerdim O da gitti ona 1 sene taahüt karşılığı 18 tl ye 350 dk vermişler.Soluğu telekomda aldım,Durumu anlattım ve %20 indirim uygulamışlar dedi ve tarifemi 1 yıl taahüt karşılığı 18tl ye heryöne 500 dk yaptı.Bana uygun geldi yalın internet için istenen paraya yakın her yöne 500 dk. Başvuracak arkadaşlar %20 indirim den yararlanmak istiyorum demesinde fayda var görevliye, saygılar..https://img.donanimhaber.com/upfiles/790203/6d50b1a0-fb25-4bb4-b734-e21ff750c517.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parlament71 -- 25 Şubat 2014; 23:18:34 >

• Teşekkürler. İşe yarar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlament71

Ev telefonu aylardır 30 tl den az gelmeyince tarife deişikliği için telekom a gittim müşteri hizmetleri fazla kunuşmadığım için ev avantaj 100 önerdi ve 1 senelik taahüt karşılığı heryöne 300 dk 22.80tl dedi bende kabul ettim.Neyse komşuya önerdim O da gitti ona 1 sene taahüt karşılığı 18 tl ye 350 dk vermişler.Soluğu telekomda aldım,Durumu anlattım ve %20 indirim uygulamışlar dedi ve tarifemi 1 yıl taahüt karşılığı 18tl ye heryöne 500 dk yaptı.Bana uygun geldi yalın internet için istenen paraya yakın her yöne 500 dk. Başvuracak arkadaşlar %20 indirim den yararlanmak istiyorum demesinde fayda var görevliye, saygılar..

Özellikle ev hanımları için ideal lakin birşey dikkatimi çekti.

Komşuya 350 dk vermişler sizede 500 dakika şimdi biz gidip sizi örnek göstersek 700 dk vermeleri gerekir:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi livingston -- 17 Şubat 2014; 1:34:10 >

• 18 herşey dahil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: livingston

quote:

Orijinalden alıntı: parlament71

Ev telefonu aylardır 30 tl den az gelmeyince tarife deişikliği için telekom a gittim müşteri hizmetleri fazla kunuşmadığım için ev avantaj 100 önerdi ve 1 senelik taahüt karşılığı heryöne 300 dk 22.80tl dedi bende kabul ettim.Neyse komşuya önerdim O da gitti ona 1 sene taahüt karşılığı 18 tl ye 350 dk vermişler.Soluğu telekomda aldım,Durumu anlattım ve %20 indirim uygulamışlar dedi ve tarifemi 1 yıl taahüt karşılığı 18tl ye heryöne 500 dk yaptı.Bana uygun geldi yalın internet için istenen paraya yakın her yöne 500 dk. Başvuracak arkadaşlar %20 indirim den yararlanmak istiyorum demesinde fayda var görevliye, saygılar..

Özellikle ev hanımları için ideal lakin birşey dikkatimi çekti.

Komşuya 350 dk vermişler sizede 500 dakika şimdi biz gidip sizi örnek göstersek 700 dk vermeleri gerekir:)

Yani hocam ne kadar itiraz o kadar dakika :)

• Toplanıp gidelim, belki bedavaya getiririz :D
  • 23 liraya 3000 dakika tarifesi vardi 2 sene taahhutlu. O baya sicakti. 3000 dk sabit, cep ve 1.kademe yurtdisi icin gecerliydi.
    Bu onun yaninda pek bir sey degil ama en azindan fatura sabitlenir, az konusanlar icin ideal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetX -- 17 Şubat 2014; 3:11:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetX

23 liraya 3000 dakika tarifesi vardi 2 sene taahhutlu. O baya sicakti. 3000 dk sabit, cep ve 1.kademe yurtdisi icin gecerliydi.
    Bu onun yaninda pek bir sey degil ama en azindan fatura sabitlenir, az konusanlar icin ideal.

Gecen ay geçtim super oldu artik fatura 30 TL gelmiyor sadece 23 TL
  • Taahhut edene %20 mi var yoksa gorevlinin insafina mi kaliyoruz acaba? hic kullanmiyoruz yalinada gecemiyoruz superonline adsl yuzunden
  • ttnet alo paketlerini de değerlendirin.
  • Arkadaşlar şunu da araştırabilirsiniz. Eve net bağlatmak için araştırırken, yalın hiperneti kullanırken telefonumun da acık kalabileceğini ve sadece arama yaptığım her dakika için 10 kuruş ödeyeceğimi söylediler.

Demekki sabit ücretsiz bir şekilde telefon hizmeti alınabilir diyorum. Tabi kuru kuru telefon vermezler ama zaten yalin net kullananlar kapatılan telefon hizmetlerine kavuşabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknoturk

Arkadaşlar şunu da araştırabilirsiniz. Eve net bağlatmak için araştırırken, yalın hiperneti kullanırken telefonumun da acık kalabileceğini ve sadece arama yaptığım her dakika için 10 kuruş ödeyeceğimi söylediler.

Demekki sabit ücretsiz bir şekilde telefon hizmeti alınabilir diyorum. Tabi kuru kuru telefon vermezler ama zaten yalin net kullananlar kapatılan telefon hizmetlerine kavuşabilirler.
    uzun zamandır eski hesaplıhatt tarifesindeyim. telekomun sözde avantaj tariflerine geçince bidaha buna dönülmüyo.. faturam aylık 14,75 sabit gelir akşam 7 den sabah 7 ye 3000 + 1000 dakikada operatörlere yetiyoda artıyo bile :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunay34bg

uzun zamandır eski hesaplıhatt tarifesindeyim. telekomun sözde avantaj tariflerine geçince bidaha buna dönülmüyo.. faturam aylık 14,75 sabit gelir akşam 7 den sabah 7 ye 3000 + 1000 dakikada operatörlere yetiyoda artıyo bile :)

Alıntıları Göster
    valla biz abimin telefonu kapatmak için başvurduk kapatma işlemi yaptırdık.

sonrasında aradılar kapatmak istiyormusunuz vs diye evet dedik sonra 500 dk heryöne bedava aylık 12 ay taahhütle 12.50 tl ye anlaştık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞAKACI

sonrasında aradılar kapatmak istiyormusunuz vs diye evet dedik sonra 500 dk heryöne bedava aylık 12 ay taahhütle 12.50 tl ye anlaştık :)

Alıntıları Göster
    Şu aylık 23 TL ye 3,000 dk tarifesi halen geçerli mi? 23 TL net rakam mı, üzerine vergi vs ekleniyor mu? Benim tarife Ev Avantaj 300, her ay 33-35 TL arası ödüyorum. Ev telefonu olduğu için taahhüt önemli değil, veririz. Hala devam ediyorsa bu 23 TL lik kampanya hemen geçerim. Telekoma gitmeden, telefonla MH ni arasak hallederler mi acaba?

• 444 1 444'ü aradım bende ucuz tarifelere geçmek için 11dk bekledim ama bağlanan olmadı kapattım.
    işin garibi tuşlama menüsüne yönlendirmeden cingıl çalmaya başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Şu aylık 23 TL ye 3,000 dk tarifesi halen geçerli mi? 23 TL net rakam mı, üzerine vergi vs ekleniyor mu? Benim tarife Ev Avantaj 300, her ay 33-35 TL arası ödüyorum. Ev telefonu olduğu için taahhüt önemli değil, veririz. Hala devam ediyorsa bu 23 TL lik kampanya hemen geçerim. Telekoma gitmeden, telefonla MH ni arasak hallederler mi acaba?

Ben bu kampanyadan yararlanıyorum.Bir ara katılım bittiydi ama şimdi baktığımda yeniden başladığını gördüm.
    Ev avantaj 100 tarifesine geçip 24 ay taahhüt verince 24 ay boyunca her yöne ayda 3000 dk veriyor.Akşamdam sabaha zaten sabit hatlar bedava.Bir de akşamdan sabaha cep telefonlarıyla 1000 dk var.O saatler arası aramalar öncelikle bunlardan düşüyor.Yani gece gündüz konuşsanız fatura 23-24 TL yi aşmıyor.
    Sabit hat kullanıyorsanız tavsiye ederim.

http://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/!ut/p/b1/jY_bCoJQEEW_xQ84nMFE7dFLeUklUMnOSwx4ydtRRIX6-sz3tHmbYS32bMpoQhnHuSxwLDuOzXdn8iOwPQckFVzrEh7ACeLIA_cMAPIC3BfAsDRbUrzlIqkiOKZum8rRB3Dk_3z4MRrs-e4KbPhLgDj4hl9Q1uP4JCXPO5pE01CTKGuyumtT5OQ0E21GPmLVlA0OSPTpNdXEn6o0ozfK1pStlntvBHbXZrRv4-Tt5eG1EIQPUYZjFg!!/dl4/d5/L2dBISEvZ0FBIS9nQSEh/?urunadi=Turk-Telekomdan-Ev-Avantajlilara-Buyuk-Mujde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blof -- 17 Şubat 2014; 11:15:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Ben bu kampanyadan yararlanıyorum.Bir ara katılım bittiydi ama şimdi baktığımda yeniden başladığını gördüm.
    Ev avantaj 100 tarifesine geçip 24 ay taahhüt verince 24 ay boyunca her yöne ayda 3000 dk veriyor.Akşamdam sabaha zaten sabit hatlar bedava.Bir de akşamdan sabaha cep telefonlarıyla 1000 dk var.O saatler arası aramalar öncelikle bunlardan düşüyor.Yani gece gündüz konuşsanız fatura 23-24 TL yi aşmıyor.
    Sabit hat kullanıyorsanız tavsiye ederim.

http://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/!ut/p/b1/jY_bCoJQEEW_xQ84nMFE7dFLeUklUMnOSwx4ydtRRIX6-sz3tHmbYS32bMpoQhnHuSxwLDuOzXdn8iOwPQckFVzrEh7ACeLIA_cMAPIC3BfAsDRbUrzlIqkiOKZum8rRB3Dk_3z4MRrs-e4KbPhLgDj4hl9Q1uP4JCXPO5pE01CTKGuyumtT5OQ0E21GPmLVlA0OSPTpNdXEn6o0ozfK1pStlntvBHbXZrRv4-Tt5eG1EIQPUYZjFg!!/dl4/d5/L2dBISEvZ0FBIS9nQSEh/?urunadi=Turk-Telekomdan-Ev-Avantajlilara-Buyuk-Mujde

Alıntıları Göster
    hala evde ev telefonu kullanan kaldı mı yaa?

• quote:

hiçbir şeyden yararlanmıyorum 14,9 ücret geliyor

geceleri bedava diye ses çıkarmıyordum ama

size önerilen resmen bedava olmuş

değerlendirmek gerek
  • quote:

ben de bu hafta ev telefonunu kapatacaktım.eğer bana da bunu sunarlarsa kapatmam.ama 12.5 tl bütün vergiler vs dahil mi?o önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

quote:

ben de bu hafta ev telefonunu kapatacaktım.eğer bana da bunu sunarlarsa kapatmam.ama 12.5 tl bütün vergiler vs dahil mi?o önemli

Alıntıları Göster
    Aynısını iş yerine yaptırdık.Zaten iş yerinde lazım da oluyordu.Her yöne 500dk 18TL hiç kullanmayıp sabit ücret ödemekten kat kat iyi.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.