Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EV TELEFON TARİFESİ CAZİP GİBİ (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
12
Favori
16.221
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: teknoturk

Arkadaşlar şunu da araştırabilirsiniz. Eve net bağlatmak için araştırırken, yalın hiperneti kullanırken telefonumun da acık kalabileceğini ve sadece arama yaptığım her dakika için 10 kuruş ödeyeceğimi söylediler.

Demekki sabit ücretsiz bir şekilde telefon hizmeti alınabilir diyorum. Tabi kuru kuru telefon vermezler ama zaten yalin net kullananlar kapatılan telefon hizmetlerine kavuşabilirler.

44+5 Alo konuştukça öde: Dediğiniz gibi dakikası 10 kuruş. Konuşmazsanız sadece limitsiz internet+TTNet Alo(44+5=49).
  • boş iş türk telekom .ttnet alo bir ara 5 tl idi aylık aksam 7 sabah 7 bedava .gunduz gorusme dk 10 kurus.
    suan bıraz 7 7 de sıkıntı var ttnet alo da 1 ay da 1 uzatıyorlar.5 tl de galıba 15 olmus
  • PeR_FeCt kullanıcısına yanıt
    İnternet Superonline Fiber var. Telefon dediğim gibi cok eski bir hat olduğu ve kayınvalideme ait olduğu icin mutlaka kullanılıyor. Bu sekilde gayet iyi oldu, şu indirimi de bu hafta alabilirsem inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kampanya haberi üzerine 2 gün önce Türk Telekoma gidip Ev avantaj 100 tarifesindeki hattım için iptal talebinde bulundum. Talebi alan bayan herhangi bir teklifte bulunmadan direk talebimi aldı.

Az önce aradılar. İlk önce neden kapatmak istediğimi sordular, fatura yüksekliğinden bahsedince direk 6 ay %50 indirimli tanımlayalım + şubat ayı faturasıda ödemeyin dedi..

Bende %20 indirim heryöne 500dk olan kampanyadan bahsedince onada geçebileceğimi söyledi ve şubat ayı faturası paket ücreti yansıtılmayacağını belirtti.

Okeyledim. Teli zaten işte kullanıyorum ve kapatma gibi bir niyetimde yoktu. 18.2 TLye 500 dakika.

Kampanya detalyarı aşağıda ;

http://www.turktelekom.com.tr/Ev-Avantajli-ya-12-Ay-20-Indirim-Ve-500-dk-Her-Yone-Kampanyasi

TÜRK TELEKOM EV TELEFON TARİFESİ CAZİP GİBİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Discovery_ -- 21 Şubat 2014; 14:12:03 >

• Hocam işyerinde kullandığınızı belirtmişsiniz.
    Siz ev abonelerinin kullandığı tarifeyi kullanıyorsunuz işyeri kaydınızı alalım düzeltelim derlerse yemeyin oyuna gelmeyi tarife ücretleri yüksek oluyor iş yeri tarifelerinde.
  • Türk telekom nasıl bir web sitesine sahipse artık, her verilen bağlantı sorun çıkarıyor.

http://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/Guncel/Detay/Ev-Avantajli-ya-12-Ay-20-Indirim-Ve-500-dk-Her-Yone-Kampanyasi
  • teşekkür ederim allah razı olsun. hemen gittim aynen dediğinizi yaptım. eğer % 20 indirim varmış onu uygulayalım demesem beni iki yıl taahütlü 23 tl ye 300 dk. olarak kandırıp gönderecekti ben internette araştırdım diyince hemen gülümsedi ve 500 dk her yöne 23 tl ama isterseniz 1 yıllık taahhüt verirseniz 18 tl ye düşer dedi. bende okey dedim.
  • Yok hocam bahsedermiyim, yalnız bu hattı genellikle faks olarak kullanıyorduk. İptal talebini alan bayanın herhangi bir teklif sunmaması buna bağlı olabilir. Arama detaylarda faks olarak kullanıldığını gördüğünden yada gerçekten hatta tanımlı bir teklif yoktu.@PeR_FeCt

http://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/!ut/p/b1/jY_LDoIwEEW_xQ-YdEREXFZ8tAjExBd2YyYRsSqFICHBrxfdK85uJufkzmWKxUwZqnVKlc4N3d-7co6RCCTaLvqL5XqAMtpuAvTniOi0wKEFvAUX9ihoL7ZroZxOxHQ0DhGl85-PX4Zjl-9_gB9-G2CVoRemTBVUXUCbc87iWQ28JlPR9a6hIehbwBuwEKQ56VJnsEtgiAinG4ikhENuElhSVpBp6KHZnqlP7q_eXY9FIs8SVmTb-Bmc16u013sBMWHpBg!!/dl4/d5/L2dBISEvZ0FBIS9nQSEh/?urunadi=Ev-Avantajli-ya-12-Ay-20-Indirim-Ve-500-dk-Her-Yone-Kampanyasi

Url BİRAZ uzun olduğu için URL adını kısaltmıştım ama şuan çalışıyor.@Turkforce

• quote:

Orijinalden alıntı: djengo

teşekkür ederim allah razı olsun. hemen gittim aynen dediğinizi yaptım. eğer % 20 indirim varmış onu uygulayalım demesem beni iki yıl taahütlü 23 tl ye 300 dk. olarak kandırıp gönderecekti ben internette araştırdım diyince hemen gülümsedi ve 500 dk her yöne 23 tl ama isterseniz 1 yıllık taahhüt verirseniz 18 tl ye düşer dedi. bende okey dedim.

faydam olduysa ne mutlu, inşallah faturalandırmada bir aksilik çıkmaz.0850 telefonlar ücretli bilginiz olsun.
  • Aylik 14.75 oduyorum.
    Tarife degismeye korkuyorum

• Sadece müdürlüklerden mi oluyor bu kampanya telefonla arasak olmuyor mu
  • Bende az önce aradım 444 1 444 ü
    Önce 14 TL hiç bir dakika ve taahhütü bulunmayan bir tarife önerdi.
    Başka bir arkadaşıma bu paraya her yöne 500 dakika verilmiş dediğimde ise doğrudur ancak buradan işlem yapamayız,
    şikayet kaydınızı oluşturursam dış aramalar birimi size gerekli yardımı yapıp bahsettiğiniz tarifeye geçişinizi yapacaktır cevabını aldım.
    Ayrıca 2 iş günü içerisinde aranmazsanız bizi tekrar ararsınız bizde 14 TL sabit ücretli tarifeye geçişinizi yapabiliriz dediler.
  • Bugün telekoma gittim; sistemleri çalışmadığı için net bilgi veremediler;

Yetkili kişi 12 aylık %20 - 500dk kampanyası ve ikna kampanyası olarakta 9 ay 15.5 TL - 500dk kampanyası olduğunu söyledi.
  • Varmı cazip ev telefonu kampanyasi

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.