Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EV TELEFON TARİFESİ CAZİP GİBİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
12
Favori
16.221
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ev telefonunun cazibi felan olmaz, telekom hizmetinin kurusu yada yağlısı olur ancak
  • PeR_FeCt kullanıcısına yanıt
    sanırım bu açıklayıcı olur 12 diye anlaşmıştık
     TÜRK TELEKOM EV TELEFON TARİFESİ CAZİP GİBİ

edit : birde taahhüt olmayabilir bizimki online işlemlerde abonelik bilgilerinde taahhüt diye yazıyorsa bizde o yok. telefonda yaptığımız için işlemi hatırlamıyorumda 12 ay 12.5 tl ücretle anlaştık belkide taahhütsüz kulllanılıyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 17 Şubat 2014; 13:26:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞAKACI

sanırım bu açıklayıcı olur 12 diye anlaşmıştık
     TÜRK TELEKOM EV TELEFON TARİFESİ CAZİP GİBİ

edit : birde taahhüt olmayabilir bizimki online işlemlerde abonelik bilgilerinde taahhüt diye yazıyorsa bizde o yok. telefonda yaptığımız için işlemi hatırlamıyorumda 12 ay 12.5 tl ücretle anlaştık belkide taahhütsüz kulllanılıyordur

işten ayrıldığım için sistemden bakamam ancak anladığım kadarıyla söylüyorum yani en azından bilginiz olmuş olur görüldüğü üzere Ev Avantaj 100 tarifeniz ve dediğim gibi 22.90TL ücreti zamanında 12 ay taahhüte 6 ay %45 ind sunuluyordu sizinkiside buna benziyor fark olarak size ayriyetten 12 ay boyunca HY 500 dk vermişler. Zaten öğrenmenin tek yoluda 6 ay beklemek olsa gerek
    Taahhütle ilgili bir bilgi yok ama bu 500dk da 12 ay taahhüt karşılığı verilmiş olabilir biz 12 aya 300 dk 24 aya 3000 dk veriyorduk taahhüt karşılığı.
    Birden Türk Telekomun iptal ettirmemeleri için ikna kampanyaları herkese farklı kampanya sundukları için sağı soluda belli olmuyor hani ne yapıcağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeR_FeCt -- 17 Şubat 2014; 13:48:26 >

• PeR_FeCt kullanıcısına yanıt
    teşekkürler bilgi için. işte dediğim gibi taahhüt de olamyabilir. zaten taahhüt süresi bittiğinden kapattıralım dedik kapatma onayı içni aradıkalrında sordular tamam dedik bu şekidle olalıda bayagı olmuştur bir kontro ledeyim 6 ayı geçtimi bilmiyorumda bakayım bir

edit : ekimde başlamışız bu 5. ay gelecek aydan sonra bakacağız artık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 17 Şubat 2014; 13:57:52 >
  • parlament71 P kullanıcısına yanıt
    12 ay taahhütle 18 TL dediğiniz; ilk 6 ay 12,5 TL, sonraki 6 ay 22,90 TL. Sonra fatura gelince şaşırmayınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkeytv kullanıcısına yanıt
    İnternete uydudan mı girek? Sabit telefona 5 TL vermek varken, yalın internete 15 TL mi verek?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkeytv kullanıcısına yanıt
    Var kardeşim. Kullanırım kullanmam, ister cep ister sabit ister uydu telefonu kullanırım. Benim tercihlerim beni ilgilendirir, sana ne oluyor anlamadım. Sen google glass kullanıyorsun sanırım iletişim için.

Her neyse, arkadaşlar taahhütlü bedava dakikaları sabah almıştım. Bir de üzerine 6 aylık %50 indirim alayım diye MH ni aradım, bu işlem için Telekom merkezlerine uğrayıp sözleşme yapmanız gerekiyor dedi. 24 ay taahüt bir telefonla oluyor ama %50 indirime gelince, şubeye git deniyor, ah TT ah, senin eline düşen yanıyor. Neyse, ucunda 68 TL var, bir ara uğrarım olmazsa.
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Tekrar arayıp başka bir elemanla şansınızı deneyin derim.. Belli olmaz telekom bu, elemanlar anlamadığı,duymadığı bir konu hakkında sıkıştığında "en yakın bayi'ye gidin" der genelde.. Tecrübe ile sabittir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle doğru bilmediği bi konu olunca bayiye gidin. Bayidede Mh arayın derler

@turkeytv hiç mi yaşlı bi akraban yok? Hiç mi o akrabanın başka şehirlerde akrabası yok. Yaşlıların sadece %20 si falan cep telefonu kullanıyordur o da sadece aranıldığında açmak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

12 ay taahhütle 18 TL dediğiniz; ilk 6 ay 12,5 TL, sonraki 6 ay 22,90 TL. Sonra fatura gelince şaşırmayınız.

Hocam senin söylediğin kampanya farklı @parlament71 in söylediği farklı 3 çeşit tarifelere 12 ay taahhütle uygulanan indirimleri var
    EA100 12 ay taahhüte 6 ay boyunca %45 ind 12.45TL
    EA100 12 ay taahhüte 9 ay boyunca %30 ind. 16.30tl
    EA100 12 ay taahhüte 12 ay boyunca %20 ind 18 küsürdü.
  • Sanırım bu sefer doğru söylüyorlar, çünkü toplamda 3 kere aradım 3 farklı kişiye sordum aynı şeyleri söylediler. Hatta birisine sizden önceki arkadaş yaparız dedi ama hat kesildi şeklinde zarf attım, araştırdı sordu falan, bu indirim kampanyasına sadece 2 şekilde kaydolabiliyorsunuz, ya TT merkezlerine gideceksiniz ya da bizim bu tür kampanyalar öneren bir birimimiz var, onlar sizi arayacak ve kaydınızı alacak dedi. Tabi bu özel birim herkesi aramıyormuş, aranma talebi de yapamıyorsunuz, sadece ve sadece onlar seçip arıyorlar. Aradıkları kişiler de muhtemelen halen Ev Avantaj tarifesine geçmemiş eski tarife kullanan abonelerdir. Sonraki aradığım MH temsilcisi de teyit etti bu bilgiyi. Sonuçta bize TT merkezi yolu göründü, umarım orada da MH i arayın demezler, en yakındakine dalarım yoksa. Bu arada PeR_FeCt, yazdıkların haricinde bir indirim daha var, sadece %50 indirim, ücretsiz dakika vermede direk %50 indirim veriyorlar 6 ay boyunca, 6 aydan sonra 22,90 TL. Tabi en az 12 ay taahhüt vermiş olanlara. Şimdi bir hesap yaptım, sıkıntı olmaz TT yamuk yapmazsa, bu kampanya sayesinde 288 TL, 6 ay %50 indirimi de alabilirsem toplamda 356 TL az ödemiş olacağım. Allah bin bereket versin, TT ye ne kadar az ödeme yaparsak o kadar iyi, eskiden ödediğim fahiş fiyatlı faturalara saysınlar. Konuyu açan arkadaşım Allah razı olsun senden.

• Takip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

olabilir belki ,öyle olsa bile totalde aynı fiyata geliyor.
  • Beyler şuan sadece internet için telefon hattı açık duruyor. Telefonda en ucuz tarife hangisi olur ?? 17.25 geliyor sabit ama hiç kullanmıyoruz. Daha düşüğü var mı ?
  • Evet bu kampanyadan gecen yildan beri yararlaniyorum. 15tl ye 500 dk cepler dahil geceleri zaten bedava. Ama 5 ay mi ne 17 tl verecegim. Ortalamasi 16 gibi olacak. Evdeyken en ucuz ev telefonu.

• quote:

Orijinalden alıntı: _EngiN_

Beyler şuan sadece internet için telefon hattı açık duruyor. Telefonda en ucuz tarife hangisi olur ?? 17.25 geliyor sabit ama hiç kullanmıyoruz. Daha düşüğü var mı ?

http://forum.donanimhaber.com/m_67591385/f_//tm.htm#67591385
    bu konuya bakabilirsiniz 5 tl ttnetalo paketi bulunmakta

quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01
    Sanırım bu sefer doğru söylüyorlar, çünkü toplamda 3 kere aradım 3 farklı kişiye sordum aynı şeyleri söylediler. Hatta birisine sizden önceki arkadaş yaparız dedi ama hat kesildi şeklinde zarf attım, araştırdı sordu falan, bu indirim kampanyasına sadece 2 şekilde kaydolabiliyorsunuz, ya TT merkezlerine gideceksiniz ya da bizim bu tür kampanyalar öneren bir birimimiz var, onlar sizi arayacak ve kaydınızı alacak dedi. Tabi bu özel birim herkesi aramıyormuş, aranma talebi de yapamıyorsunuz, sadece ve sadece onlar seçip arıyorlar. Aradıkları kişiler de muhtemelen halen Ev Avantaj tarifesine geçmemiş eski tarife kullanan abonelerdir. Sonraki aradığım MH temsilcisi de teyit etti bu bilgiyi. Sonuçta bize TT merkezi yolu göründü, umarım orada da MH i arayın demezler, en yakındakine dalarım yoksa. Bu arada PeR_FeCt, yazdıkların haricinde bir indirim daha var, sadece %50 indirim, ücretsiz dakika vermede direk %50 indirim veriyorlar 6 ay boyunca, 6 aydan sonra 22,90 TL. Tabi en az 12 ay taahhüt vermiş olanlara. Şimdi bir hesap yaptım, sıkıntı olmaz TT yamuk yapmazsa, bu kampanya sayesinde 288 TL, 6 ay %50 indirimi de alabilirsem toplamda 356 TL az ödemiş olacağım. Allah bin bereket versin, TT ye ne kadar az ödeme yaparsak o kadar iyi, eskiden ödediğim fahiş fiyatlı faturalara saysınlar. Konuyu açan arkadaşım Allah razı olsun senden.

@Marjinal01
    senin %50 dediğin benim %45 dediğim ile aynı hani o özel birim var ya bende orda çalışıyordum özel birimden kastı herhangi bir çağrı merkezine yani taşeron firmaya sözleşme ile satış yaptırıyorlar verdikleri datalar ile, artık türk telekomda satış çok zor yapıldığı için bizimde firma sözleşme yapmadı. Hocam eğer evde net varsa telefonda fazla kullanılmıyorsa en iyisi ttnet alo aylık 5 tl dk sı hy 10kuruş tabi 1 yıl taahhüt verirsen 5 tl yide almıyorlar yani hiç para ödemedim bn 12 ay ev telefonuna 7/7 de bedava.
    ama kullanıyorsanız en iyisi 12 ay taahhütlü indirimlerden birini seçmek bunun yanına 12 taahhütle dk almak 2 kere taahhüt vermiş oluyorsunuz değişen birşey olmuyor sadece taahhüt bozarsanız ücret çoğalıyor.@

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeR_FeCt -- 17 Şubat 2014; 23:51:31 >

• bu bedavalara yönlendirme de dahil mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

bu bedavalara yönlendirme de dahil mi acaba?

Cep telefonunuza yönlendirmelerde sistem şu şekilde işliyor
    Ben sizin evinizi aradığımda sizin ev telefonunuz sizin cep telefonunuzu aramış sayıyor ve sizin ev telefonuna gsm araması ücreti yansıtılıyor eğerki GSM dk'sı var ise dk nızdan düşüyor. Ev avantaj tarifelerinin dk ları Şi Şa 444 yani gsm yok ama ekstra dklarda genelde hy oluyor gsm ve 1. kademe Uluslar arasıda dahil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeR_FeCt

quote:

Ben sizin evinizi aradığımda sizin ev telefonunuz sizin cep telefonunuzu aramış sayıyor ve sizin ev telefonuna gsm araması ücreti yansıtılıyor eğerki GSM dk'sı var ise dk nızdan düşüyor. Ev avantaj tarifelerinin dk ları Şi Şa 444 yani gsm yok ama ekstra dklarda genelde hy oluyor gsm ve 1. kademe Uluslar arasıda dahil.

Eyvallah, ayda 40-50 TL veriyorum ve sırf yönlendirmeye kullanıyorum (cebe) sanırım epey kazık yiyoruz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PeR_FeCt

quote:

Eyvallah, ayda 40-50 TL veriyorum ve sırf yönlendirmeye kullanıyorum (cebe) sanırım epey kazık yiyoruz

Hocam ben size anlatayım mantıklısı seçin yada türk telekom ofise gidip yaptırın yüzyüze daha iyi oluyor.
    Evde eğerki ttnette varsa ttnetalo'ya geçin dediğimiz gibi 5tl 12 ay taahhüte parada vermiyorsunuz hy dk sı 10 kuruş ayriyetten ücretle dk da alabiliyorsunuz eğerki kullanıyorsanız.
    Ama internet yok ise telefon ev avantaj 100 tarifesine getirin 12 ay taahhüte ind.+12 ay taahhüte hy dk isteyin ofise gidip 2 sini birlikte söylediniz mi verirler yoksa işte onu yaptık onu olmaz falan demesinler. bu şekilde 1 yılda aylık ort 17 tl den ödersiniz @vindobona

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.