Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sloooppp Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
31.176
Cevap
657
Favori
2.210.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cancantürk

quote:

Orijinalden alıntı: eternal soul

Benim taahüt temmuz ayında bitti. Hayret, ttnet'ten arayan kimse olmadı. Ben de mi iptal ettirmek istiyorum desem acaba?

Hocam telefon ve internete ayda ne kadar ödüyorsunuz?

telefon konuşsan da konuşmasan da 35 tl geliyor, nedendir bilmem.
    adsl 62 tl sanırım.
    fiyatları iyice uçurdular.
  • Sayın Cancantürk arkadaşım yaptığın bilgilendirme için tşkler fakat tam olarak anlayamadım bu ttnet alo ile ttnet konusdukca öde arasındaki farkı.Rica etsem biraz daha açıklarmısın,hangisine geçmek bizim için daha ekonomik olur?tşkler.
  • quote:

quote:

quote:

Benim taahüt temmuz ayında bitti. Hayret, ttnet'ten arayan kimse olmadı. Ben de mi iptal ettirmek istiyorum desem acaba?

Hocam telefon ve internete ayda ne kadar ödüyorsunuz?

telefon konuşsan da konuşmasan da 35 tl geliyor, nedendir bilmem.
    adsl 62 tl sanırım.
    fiyatları iyice uçurdular.

Hemen ilk mesajı okuyun ve uygulayın!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: bacardian

Sayın Cancantürk arkadaşım yaptığın bilgilendirme için tşkler fakat tam olarak anlayamadım bu ttnet alo ile ttnet konusdukca öde arasındaki farkı.Rica etsem biraz daha açıklarmısın,hangisine geçmek bizim için daha ekonomik olur?tşkler.

İkiside aynı arkadaşım. Siz sabit telefonla hiç konuşmuyorsanız TTNet alo konuştukça öde paketine geçeceksiniz ve telefon faturası gelmeyecek. Eğer konuşuyorsanız TTNet Alo 100, 250, 500, 1000 paketlerinden birini %30-40 civarında indirimli olarak alabiliyorsunuz.
  • Öncelikle cevapladığınız için tşkler,son olarak "% 50 indirim + ttnet alo + tivibu 39 TL" şeklinde bir tarife var mı gerçekten yoksa tivibu sadece 2 ay için bedava olarak mı veriliyor?
  • Bu gün bende bağcılar telekoma gittim.Faturamın yüksek geldiğini konuda geçen indirimin banada yapılmasını eğer yapmıyorlarsa hattımı iptal etmelerini söyledim.Hemen 6 ay %50 indirimli tarifeyi önerdiler,bende telefon faturamada bişeyler yapın dedim,Onuda 12 ay sözleşmeli konuştukça öde (Sabit ücret yok) yapalım dedi,bende kabul ettim.
  • quote:

Öncelikle cevapladığınız için tşkler,son olarak "% 50 indirim + ttnet alo + tivibu 39 TL" şeklinde bir tarife var mı gerçekten yoksa tivibu sadece 2 ay için bedava olarak mı veriliyor?

warmı böyle bir kampanya..hemen ziplayalm..

net sitesinde... 59 tl yazıyor. bide 24 aay bağlanma şartı
  • Yarın Karabağlar telekom müdürlüğüne gidicem taahhütüm bitti bu ay , TTNet Limitsiz İnternet %50 İndirimli (6 Ay Taahhütsüz) + TTNet Alo Konuştukça Öde = 30 TL tariifesini isteyeceğim direk.. bakalım neler yapabileceğiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazar1907

quote:

Öncelikle cevapladığınız için tşkler,son olarak "% 50 indirim + ttnet alo + tivibu 39 TL" şeklinde bir tarife var mı gerçekten yoksa tivibu sadece 2 ay için bedava olarak mı veriliyor?

warmı böyle bir kampanya..hemen ziplayalm..

net sitesinde... 59 tl yazıyor. bide 24 aay bağlanma şartı

6 ay %50 indirim + ttnet alo 30 TL. Tivibu'yu bilmiyorum. TVYO var ücretsiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cneydo

TTNet Limitsiz İnternet %50 İndirimli (6 Ay Taahhütsüz) + TTNet Alo Konuştukça Öde = 30 TL

Öğrenci evine şunu bağlatabilir miyiz? Evde şuan hiçbirşey bağlı değil :) (Kırıkkale)

Var mı fikri olan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi geceler. Ben ttnet belasına 16Mbit (Ultranet limitsiz) tarifisendeyim ve her ay 64tl ödüyorum. Bunun yanında bir de telefona(Türk telekom) 15Tl ödüyorum. Yaklaşık 8 ay daha internet ve telefonu kullanacağım. Sonra öğrencilik bitiyor ve kapattıracağım her ikisini de. Sizden ricam bana bir yol göstermeniz ben şimdi ne yapayım gidip ne söyleyeyim Türk Telekoma? Biraz acelem olduğundan tüm sayfaları okuyamıyorum kusura bakmayın. Lütfen biriniz bana yardımcı olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuCh

İyi geceler. Ben ttnet belasına 16Mbit (Ultranet limitsiz) tarifisendeyim ve her ay 64tl ödüyorum. Bunun yanında bir de telefona(Türk telekom) 15Tl ödüyorum. Yaklaşık 8 ay daha internet ve telefonu kullanacağım. Sonra öğrencilik bitiyor ve kapattıracağım her ikisini de. Sizden ricam bana bir yol göstermeniz ben şimdi ne yapayım gidip ne söyleyeyim Türk Telekoma? Biraz acelem olduğundan tüm sayfaları okuyamıyorum kusura bakmayın. Lütfen biriniz bana yardımcı olabilir mi?

Telekom müdürlüğünün iptal bölümüne gidip internete indirim isteyeceksin(8 mbit'e kadar limitsiz ADSL 39 TL'ye 9 ay uygun size). Telefonuda ttnet aloya taşıyıp fatura ödemeyeceksin. Telefonda 1 yıl kapatmama taahhütü var. Öğrencilik bitince oluyorsa evine nakil yaptırırsın, 1 yıl bitince kapattırırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancantürk -- 14 Kasım 2012; 0:43:18 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SuCh

İyi geceler. Ben ttnet belasına 16Mbit (Ultranet limitsiz) tarifisendeyim ve her ay 64tl ödüyorum. Bunun yanında bir de telefona(Türk telekom) 15Tl ödüyorum. Yaklaşık 8 ay daha internet ve telefonu kullanacağım. Sonra öğrencilik bitiyor ve kapattıracağım her ikisini de. Sizden ricam bana bir yol göstermeniz ben şimdi ne yapayım gidip ne söyleyeyim Türk Telekoma? Biraz acelem olduğundan tüm sayfaları okuyamıyorum kusura bakmayın. Lütfen biriniz bana yardımcı olabilir mi?

Telekom müdürlüğünün iptal bölümüne gidip internete indirim isteyeceksin(8 mbit'e kadar limitsiz ADSL 39 TL'ye 9 ay uygun size). Telefonuda ttnet aloya taşıyıp fatura ödemeyeceksin. Telefonda 1 yıl kapatmama taahhütü var. Öğrencilik bitince oluyorsa evine nakil yaptırırsın, 1 yıl bitince kapattırırsın.

Çok teşekkür ederim. Cuma günü gidip söyleyeyim. Ne kadar teşekkür etsem azdır. Allah razı olsun sizden :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: deepndark

Yarın Karabağlar telekom müdürlüğüne gidicem taahhütüm bitti bu ay , TTNet Limitsiz İnternet %50 İndirimli (6 Ay Taahhütsüz) + TTNet Alo Konuştukça Öde = 30 TL tariifesini isteyeceğim direk.. bakalım neler yapabileceğiz...

Hocam bana da haber verebilir misiniz sonucu, ben de o civarda oturuyorum.
  • Kampanyadan yararlanan müşterilere ileride oluşabilecek tarife değişiklikleri yansıtılacaktır. ( Bunu okudunuz mu? )
    Ben her ihtimale karşı yarın gidip şansımı deneyeceğim. Yalın internet kullanıyorum. Daha 10 ay taahhüt var. İnşallah yaparlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

bahsettiğiniz indirim bu linkteki ile aynı değil sanırım?

Bugün babam geçirmiş 1 yıl taahhüt vermiş ,netlimitsiz 8 59 liralık paketi 1 yıl boyunca 39 liraya kullanacakmışız.

ee bu linktekiyse hiç gitmeye gerek yok internettende başvuruluyor

sizin dediğiniz tarife bu değil mi? canturk bey

sizin söylemiş olduğunuz tarife lakin burda internete %50 indirim koymamışlar sadece telefonun vergisini kesmişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeR_FeCt -- 14 Kasım 2012; 4:47:01 >

• Fibernette %50 indirim kampanyası var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: e6750

Fibernette %50 indirim kampanyası var mı acaba?

Kampanya yok, Telekom'a gidip iptal bölümünden; internet için %50 indirim isteyin, telefon varsa telefonuda ttnet alo konuştukça ödeye taşıyın.
  • şuan mevcutta taahhütü olanlarada indirim yapılıyormu bilisi olan varmı? Taahhütün bitmesine epey bi süre var daha
  • Ben de onu sormak istedim aslında. Fibernet de 6 ay %50 indirim olabiliyor yani? Ben yeni abone olacağım. Dün iptal bölümüne gittiğimde fibernet için %50 yok demişti MT. Adsl için oluyor dedi ama benim binaya da sadece fiber baglanabiliyormus. Tekrar denemekte fayda var o zaman?

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.