Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sloooppp Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31.176
Cevap
657
Favori
2.210.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün hat sahibi olan babam Bursa Gemlik Türk telekoma gitti ve İstanbul Pendikteki kullandığım hattı 6 aylık 32.5 TL lik bir tarifeye geçirdi. Babamın demesine göre limitsiz 6 ay %50 indirimli (normal fiyatı 65 tl olan) tarifeye geçiş yaptım. Galiba fibernetin 65 TL lik sınırsız tarifesine geçmiş oldum. Telefondan kurtulamadım sanırsam. 32.5 TL üzerine bir de hiç kullanmadan ödediğim 17.5 luk telefon faturası var. Toplam 50 lira oldu. İlk sözü geçen tarife kadar bi ucuz tarifeye geçemedim ama olsun fibere de bu kadar diyelim. Allah bereket versin. Bu konuyu açan arkadaşa da çok teşekkürler. TT soyguncularına karşı bu tarifeyi yakınımdaki herkese tavsiye edicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadtas

Daha ben gidemedim, iptal bölümünde % 50 indirim + ttnet alo + tivibu 39 tl ye devam ediyor mu?

Sanırım 30 KAsıma kadar devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeR_FeCt

quote:

Orijinalden alıntı: mbilginer

quote:

Orijinalden alıntı: PeR_FeCt

Hocam bu türk telekom müdürlüğünde bir şey imzalatıyorlar mı? Yani hat pederin üstüne onuda götürmek gerekiyor mu?

hat sahibi gitmek zorunda.

Hay anasını ya pederde gece çalışıyor telefondan falan olaydı iyidi

Bak biz de babayız ve koşturuyoruz...:)
    Senin baban da halleder sıkma canını, hele de gece çalışıyor diyorsan, gündüz uygun bir saatte gidebilir bence...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bahsettiğiniz indirim bu linkteki ile aynı değil sanırım?

Bugün babam geçirmiş 1 yıl taahhüt vermiş ,netlimitsiz 8 59 liralık paketi 1 yıl boyunca 39 liraya kullanacakmışız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasans

quote:

Orijinalden alıntı: MeMETH_

%50 indirimim 10.01.2013'te bitiyor, acaba bu kampanya ozamanda geçerli olurmu? şuan geçmem mümkün değil sanırım:(

hocam siz bu kampanyada telefon faturası ödüyormusunuz ?
    Bende 6 ay %50 indirim aldım. Bugün TTnet aradım 39 TL lik kampanya 30.11.2012 tarihinde sona erecekmiş ?

evet 14,75 telefon faturası ödüyorum her ay hiç kullanmadığım halde.
  • quote:

quote:

quote:

%50 indirimim 10.01.2013'te bitiyor, acaba bu kampanya ozamanda geçerli olurmu? şuan geçmem mümkün değil sanırım:(

Bende 6 ay %50 indirim aldım. Bugün TTnet aradım 39 TL lik kampanya 30.11.2012 tarihinde sona erecekmiş ?

Hocam 6 ay %50 kampanyasında taahhüt falan yok. İstediğin zaman Telekom'a gidip 9 ay 39 TL + TTNet alo konuştukça ödeden faydalanabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: cancantürk

quote:

quote:

quote:

Hocam 6 ay %50 kampanyasında taahhüt falan yok. İstediğin zaman Telekom'a gidip 9 ay 39 TL + TTNet alo konuştukça ödeden faydalanabilirsin.

bu tarifeler için 24 ay tahütmü gerekiyor? ttnetin sitesinde bulamadım.

• Benim taahüt temmuz ayında bitti. Hayret, ttnet'ten arayan kimse olmadı. Ben de mi iptal ettirmek istiyorum desem acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eternal soul

Benim taahüt temmuz ayında bitti. Hayret, ttnet'ten arayan kimse olmadı. Ben de mi iptal ettirmek istiyorum desem acaba?

Hocam telefon ve internete ayda ne kadar ödüyorsunuz?
  • beyler geçenlerde bodrum katına indim tesadüfen superonline kutusunu gördüm sizce fiber midir
  • telefon + internet 80tl ödüyorum ben.27 kasım günü bitiyor taahhüdüm 28 inde gideyim sağlam olsun değil mi?
  • Telefon+internet her ay 100 kaat ödüyordum.TTnet mektup yollamış.Aralıktan itibaren 7 TL daha zam geliyormuş.Yani 107 TL ödeyecekmişim.
    Sen beni Ocak 2013 ten sonra zor bulursun TTnet.Taahhüdüm bir dolsun ben sana gösterecem dünyanın kaç bucak olduğunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: e6750

Ben de az önce yeni üyelik için Ankara Ulus'taki Türk Telekom Müdürlüğü'ne gittim, kampanyadan faydalanacaktım ancak oturduğum binada Fibernet olduğu için ADSL hizmeti veremiyoruz falan denildi. Hiçbir şey anlamadım bu işten, zorla fibernete mi üye yapmak istediler? Yoksa Fibernet olan yerde ADSL olamıyor mu?

Bir fikri olan yok mu acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emekli56

Telefon+internet her ay 100 kaat ödüyordum.TTnet mektup yollamış.Aralıktan itibaren 7 TL daha zam geliyormuş.Yani 107 TL ödeyecekmişim.
    Sen beni Ocak 2013 ten sonra zor bulursun TTnet.Taahhüdüm bir dolsun ben sana gösterecem dünyanın kaç bucak olduğunu

İlk mesajdakileri uygularsanız 30 veya 39 TL ödersiniz.
  • Öncelikle cancantürk'e çok teşekkür ederim bizi bu indirimden haberdar ettiği için.

Bugün öğleden sonra vize çıkışı gittim Gayrettepe'deki müdürlüğe.Hat iptal bölümünden sıramı aldım.Neyse sıra geldi ve faturalarım yüksek geliyor,ADSL ve sabit telefona ayda en az 90TL veriyorum dedim.%50 indirimi duyduğumu ve ondan faydalanmak istediğimi söyledim.Sağolsun hanımefendi çok yardımcı oldu hemen işlemleri yaptık birazda muhabbetten sonra işimi halletmiş oldum.6 ay sonrada gelin 39TL'den faydalanırsınız dedi.

-Şimdi bana Netlimitsiz + Sabit telefon 6 ay boyunca 32TL civarında gelecek.(Zam geldiği için 29TL yerine 31TL veya 32TL gelir dedi)
    -Sabit telefon TTNet'e geçti ve 12 ay taahhüt var.12 ay boyunca sabit ücret yok.
    -Akşam 7'den Sabah 7'ye bedava mı diye sorduğumda kendilerine öyle dendiğini fakat emin olmadığını söyledi.Teyit etmek gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViLLazZo -- 13 Kasım 2012; 20:57:07 >

• Arkadaşlar merhaba,

Benim de iki sorum olacak:

1) Daha önceden verilmiş olan taahhütte modem bedeli de varsa süreç nasıl işliyor acaba? 30 liraya ek olarak modemin kalan taksit tutarı mı ekleniyor? Benzer şekilde Tepe güvenlik taksitlerim de telefon faturama ekleniyor. Bu kampanyadan faydalanınca o da eklenir diye düşünüyorum.

2) Evimde Tepe Güvenlik alarm sistemi mevcut. Arkadaşlar telefon TTNet'e geçti demişler. Telefon hizmetinin internet üzerinden alınacağı anlamına mı geliyor? Bu durumda alarm sistemi merkezle iletişim kuramıyor diye biliyorum. Bilgisi olan var mıdır?

Teşekkürler
  • Merhaba,
    Bugün Telekom İzmir ofisine ttnet tam isabet kampanyasına başvurmak için gittim. Sistemlerinde bu kampanya gözükmediğinden abone olamadım. Daha sonra müşteri hizmetleri ile görüştüm ve bu kampanyanın belli iller için geçerli olduğunu söylediler ve ben de şikayet talebi oluşturarak konuşmayı sonlandırdım.

Ancak telekom ofisinde ise görevlinin bilgisayarını görme şansım oldu. Orada mevcut kampanyalar linki dışında "ikna kampanyaları" adı altında bir link bulunduğunu gördüm ve bu linke tıkladığında ise burada bahsedilen kampanyalar vardı. Yani ortaya şu sonuç çıkıyor. Telekom tıpkı diğer özel şirketler gibi tuttuğundan koparabildiği kadar para alıyor, biraz uyanıkları ise bu tür ikna kampanyaları ile mutlu etmeye çalışıyor. Olay bu.

Yalnız bu ttnet tam isabet kampanyası nasıl belli iller için geçerli olur bir türlü anlayabilmiş değilim. İstanbul-Trabzon,Denizli var ama İzmir yok, neden? Yine ttnetin bir başka ayrımcılığı ve saçmalığı. Neden bu paketi almak istediğime gelince. 1 yıllık taahhüt ile 8mb sınırsız ve telefonu 39 tl'ye almak istiyor be 1 sene boyunca başım ağrısın istemiyorum. Burada 6 aylık veya 9 aylık abone olanlar bu süreler sonunda kampanyasız ve ciddi rakamlarla karşılaşabilirler. Tabiki aksi de olabilir. Ama TTnet'in fiyatları gelecek ay 63 tl ye çıkaracağı düşünüldüğünde bindirim olur, indirim olmaz gibime geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BLUESTREAM

Merhaba,
    Bugün Telekom İzmir ofisine ttnet tam isabet kampanyasına başvurmak için gittim. Sistemlerinde bu kampanya gözükmediğinden abone olamadım. Daha sonra müşteri hizmetleri ile görüştüm ve bu kampanyanın belli iller için geçerli olduğunu söylediler ve ben de şikayet talebi oluşturarak konuşmayı sonlandırdım.

Ancak telekom ofisinde ise görevlinin bilgisayarını görme şansım oldu. Orada mevcut kampanyalar linki dışında "ikna kampanyaları" adı altında bir link bulunduğunu gördüm ve bu linke tıkladığında ise burada bahsedilen kampanyalar vardı. Yani ortaya şu sonuç çıkıyor. Telekom tıpkı diğer özel şirketler gibi tuttuğundan koparabildiği kadar para alıyor, biraz uyanıkları ise bu tür ikna kampanyaları ile mutlu etmeye çalışıyor. Olay bu.

Yalnız bu ttnet tam isabet kampanyası nasıl belli iller için geçerli olur bir türlü anlayabilmiş değilim. İstanbul-Trabzon,Denizli var ama İzmir yok, neden? Yine ttnetin bir başka ayrımcılığı ve saçmalığı. Neden bu paketi almak istediğime gelince. 1 yıllık taahhüt ile 8mb sınırsız ve telefonu 39 tl'ye almak istiyor be 1 sene boyunca başım ağrısın istemiyorum. Burada 6 aylık veya 9 aylık abone olanlar bu süreler sonunda kampanyasız ve ciddi rakamlarla karşılaşabilirler. Tabiki aksi de olabilir. Ama TTnet'in fiyatları gelecek ay 63 tl ye çıkaracağı düşünüldüğünde bindirim olur, indirim olmaz gibime geliyor.

Hocam bence siz 9 aylık taahhütsüz 39 TL teklifini kabul edin, TTNet'te ikna kampanyaları bitmez. Ayrıca bakarsınız 9 ay içinde diğer internet sağlayıcılarda kampanya başlar taahhüt olmadığı için zıplamak kolay olur.

• rakip arttıkça kampanyalar artar..

gsm operatörleri de bu işin içinde artık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

quote:

Orijinalden alıntı: ebulfeth

quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

uydunet kullanıyorum kafam rahat..ev telefonu abonesi değilim bile..

8 mbit 20 gb kotalı için 49 tl gibi bişey ödüyorum..en ufak bağlantı sorunu da yaşamıyorum..

hocam bahsettigin20 gb kota internet kotasi mi yoksa 8 mb icin mi gecerli

20 gb kotayi 8 mbit hizinda kullaniyorsunuz. Ama dun ogrendigim kadariyla artik 8 mbit yerine ayni fiyata 10 mbit'e yukseltmisler hizi.

iyimiş valla uuydunete geçiş yapmayı düşünüyorum bakalım.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.