Şimdi Ara

Türk telekom faturalı da 10gb tarifesi 29 lira kullanıyorum soruları alayım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
3.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar sorularınızı alabilirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Dunku deprem sonrasi turk telekoma bizim milletimiz artik faarkli gozle bakar olucaklar. Turk telekom cooook musteri kaybetcek birdee internet alt yapisi saglayan firma olmasina karsin boyle oldu.Demekki veritabanlari cok kötu.Ben zor zamanda telefon kullanamicaksam napim telefonu. Bundan snra Turktelekom kendine iyi baksin hic isim olmaz.
  • Çalışanı filan mısınız yoksa eski abone teklifi filan mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beoa291 B kullanıcısına yanıt
    Yok kardeşim aktif abonesiyim fiyatı makul olduğu için türk telekom müşterilerine ulaştırayım dedim malum para kolay kazanılmıyo

• Gule gule kullanın benim de 8 yıllık hattıma 12GB için 60 lira istediler Turkcelle geçtim. Bu Türk telekomu çözmek zor iş

Oo pahalıymış 😂 ama bende turkcell den geçmiştim turk telekoma. Siz hangi paketi kaç paraya satın alıyorsunuz turkcell de?

• Turkcell çok iyi gerçekten çoğu zaman telefonların çekmediği yerlerde oluyoruz. Turk Telekomla sadece acil çağrılar diyen yerde benim telefon hem iyi çekiyor hem 60mbit hiz alıyor
    Ben lifecell 6GB paketi kullanıyorum 39 liraya. Dergilik, fizy, tv plus internetleri de var da çoğu zaman kullanmıyorum onları işte arada yolda fizy açıyorum internet paketim bitmesin diye yetiyor bana bu paket.
    Şimdilik memnunum Turkcellden bakalım taahhüt biterken istedikleri fiyat hoşuma gitmezse Turk Telekoma geri dönerim.

Yalnız bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama, turk telekom 10 GB veriyor evet ancak sanki 10 değilde 5 GB veriyormuş gibi azalıyor. 😂 acaba bir katakulle mi dönüyor🤔

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim de Turkcelle ilk geçtiğimde öyle oldu. Adamların interneti evde 180mbps olunca
    Yine de bir sorun isterseniz bilenlere. Forumda mobil operatörler kısmı var

👍🏻👍🏻👍🏻

• ben 15gb için 51tl teklif aldım, nasıl oluyor bu iş? yaklaşık 10-15 senedir turk Telekom kullandım, son 1 senedir Vodafone dayım

• Odysseus348 O kullanıcısına yanıt
    Hocam turk telekom a geçiş yaparsanız (faturasız a) geliyor o teklif

• Odysseus348 O kullanıcısına yanıt
    Türk telekom faturalı da 10gb tarifesi  29 lira kullanıyorum soruları alayım.

• Ayrıca müşteri hizmetlerini ararsanız bu paketin 15 gb olanı var 35 lira onu isteyip alabiliyorsunuz

• Konu yanlış yerde burası sabit internet bölümü
  • Mevcutta 8gb paketliye 37.5 veriyoruz buna geçmek için ne yapabilirim?

• PSN_vs_XBOXLive P kullanıcısına yanıt
    Faturalı mısınız? Faturalıysanız bu teklif gelmiyor. Faturasızlara geliyor bu teklif.
    Şahsen 4 ay kaldı benim taahütümün bitmesine.
    Ondan sonra faturasız a geçip bu teklifin bir üst paketinin (15 GB 1000 DK 1000 SMS 35Lira ) gelmesini bekleyeceğim.
    Beklemekle kalmayıp elimden geleni yapacağım.

• faturalinin gecebilcegi en iyi tarife nedir

• musty578 kullanıcısına yanıt
    Kişiye özel teklifler geliyor bazen kesin bi şey yok yani. Genelde faturasızdan faturalıya geçişte iyi teklifler sunarlar.
    Mesela geçen bi arkadaşım prime 25 gb 100 liraya mı ne kullanıyordu. Arkadasımı arayıp şu teklifi sundular (20 GB 1000 DK 1000 SMS 52 lira. Hemen kabul etti

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkus Hydranoid

Kişiye özel teklifler geliyor bazen kesin bi şey yok yani. Genelde faturasızdan faturalıya geçişte iyi teklifler sunarlar.
    Mesela geçen bi arkadaşım prime 25 gb 100 liraya mı ne kullanıyordu. Arkadasımı arayıp şu teklifi sundular (20 GB 1000 DK 1000 SMS 52 lira. Hemen kabul etti
    faturaliyim 40 liranin altinda bi teklif sunmadilar 8 gb internet

vodofonu aradim 6 gb 33 lira dedi ve kullanilmayan internet ziyan olmuyor bi sonraki aya devrediliyormus

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.