Şimdi Ara

Türk Telekom Faturalıda 15GB 35TL (39TL Oldu) Tarifesi Kullananlar Kulübü (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.620
Cevap
56
Favori
144.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sıkıntı zaten siteler açılmıyor youtube videolar yuklenmiyor whatsapp ve instagrama baglanamıyor ama soeedtestte herhangi bir değişiklik olmadı ya da baglantı gücünde ana von acınca herşey olması gibi anlayamadım mevzuyu

• Boomcu kullanıcısına yanıt
    internet acik yaz 5555'e
    internet onay yaz 5555'e
    4.5G hazir yaz 5555'e
    sirayla 1 dakika arayla gönder.
    hepsine onay mesaji geldikten sonra internet acikken telefonu kapat aç. denemekten zarar gelmez,5 dakikani alacak. daha önce yaptinsa da yap. faturasizdan faturaliya geçince 2 saat internet 2g olabilir ama hep düzeliyor,burada aylardir çok kişi aynı tecrubeyi edindi ve yazdı düzeldi diye. artik operatorlerin abobenin telefonuna uzaktan erişebilmesi de yasak,operator teknik ekibi de birşey yapamiyor bu yüzden. Yoksa sorun tamamen telefondan yapilacaklarla ilgili. eger faturasizdayken internet sorunsuzsa faturaliya gectikten birkaç saat sonra aynı şekilde sorunsuz devam eder. whatsapp dedigin uygulama en yavaş internette bile video hariç ileti alır. arka plan calismalarini engellemeyin açın mesela. whatsapp arka planda çalışmalı yoksa mesajlar telefonu açınca gelir.

• Merhaba, ben bu dediklerini kendimce yapmıştım ama faydasız. Siz eviniz konumuna göre yorum yazıyorsunuz, biz kendi evimize göre. Dün şunları yazdım. Niye Avea İnternet, niye Türk Telekom internet bağlantısı değil. İnternet niye gitti, güncelleme mesajını Telekom attı ama internet bağlantısı yok.
    Çekim gücü sorunlu diyordum. Nokia 8 android 9 kullanıyorum. Android ayarı, mobil ağ, erişim noktaları isimli yerde Avea İnternet bağlantısı ile erişim olduğunu gördüm. *100# 5 üzerinden internet ayarları mesajı talep ettim. Geldi, güncelleme oldu. Bı sefer orada Türk Telekom internet bağlantısı yazıyordu. Anten gücü yükselmişti ama internet yoktu, yani H LTE H+ vs yoktu. Kapat aç ve yeniden başlat yapsam da yeni ayarları ile internet bağlantısı yoktu. Sonra varsayılan ayarlara geri dön kısmına bastım, Avea İnternete geri geldi. H ile bağlantı var. Bu site bile 1 dk içinde açılıyor.
    Bu ayarlar nedir böyle? Niye Telekom internet bağlantısı ile değil de Avea İnternet bağlantısı ile erişim oluyor. İkinci sınıf internet bağlantısı bu mu? Lütfen deneyiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• sizin durumunuz farklı,klasik bir ayar durumu olmayabilir. Baz ve band uyumu olabilir.
    Ben faturasızdan faturaliya geçtim,geçince internet yok diyenler için diyorum.
    Faturasızdayken 4.5G var,faturaliya geçtin ve 1 gün geçti yine düzelmedi diyenlere benim sözüm.

• Ben de faturasızdan geçtim zaten. Buna geçtim ve sorunlar başladı. LTE sorunlu. 3G sorunlu. Farklı bir sürü çözüm demedim. Başka kişilerin de bunların benzerini yaşaması normal değil. Turkcell 59₺ kampanyası ile müşterilerini elinden aldıkça akılları başlarına gelir. Bir şey olmasa bile kesin bir şey oldu ama anlayamadık.

• hepsini denedim hıcam dediğin gibi ama değişen birşey olmadı , youtube videolar yüklenmiyor , siteler çok uzun sürede açılıyor bazen hiç yüklenmiyor , instagram kullanılamıyor , whatsapp a baglanamıyor herşey çok iyidi tarifei değiştirince internet yalan oldu ama anlamadığım speedtestte herhangi değişiklik yok yine aynı hızları alıyorum nırmal kullanımda da von acınca hersey düzeliyor çok anlamsız keşke geçmeseydim 29 liraya 10 gb selfy paketi kullanıyordum faturasızda

• Şuan normal fiyatlar ne ise o geliyor sefy otomatik geciyor.
    Türk Telekom Faturalıda 15GB 35TL (39TL Oldu) Tarifesi Kullananlar Kulübü
    Türk Telekom Faturalıda 15GB 35TL (39TL Oldu) Tarifesi Kullananlar Kulübü

• 20 GB 20 TL'de olsa 20 mbps altı hız varsa kullanmam. Ben sizin durumunuza üzülüyorum şahsen. Ben olsam durmazdım eğer 1 aydır düzelmediyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emekli Komutan

internet acik yaz 5555'e
    internet onay yaz 5555'e
    4.5G hazir yaz 5555'e
    sirayla 1 dakika arayla gönder.
    hepsine onay mesaji geldikten sonra internet acikken telefonu kapat aç. denemekten zarar gelmez,5 dakikani alacak. daha önce yaptinsa da yap. faturasizdan faturaliya geçince 2 saat internet 2g olabilir ama hep düzeliyor,burada aylardir çok kişi aynı tecrubeyi edindi ve yazdı düzeldi diye. artik operatorlerin abobenin telefonuna uzaktan erişebilmesi de yasak,operator teknik ekibi de birşey yapamiyor bu yüzden. Yoksa sorun tamamen telefondan yapilacaklarla ilgili. eger faturasizdayken internet sorunsuzsa faturaliya gectikten birkaç saat sonra aynı şekilde sorunsuz devam eder. whatsapp dedigin uygulama en yavaş internette bile video hariç ileti alır. arka plan calismalarini engellemeyin açın mesela. whatsapp arka planda çalışmalı yoksa mesajlar telefonu açınca gelir.
    Usta Turk Telekom faturasızdan faturalıya geçince genellikle 2 saat boyunca 4.5G gidiyor 2G oluyor sonra telefonu kapat aç düzeliyor ama forumda oldukça fazla şikayet var faturasızdan faturalıya geçince 4.5G gitti gelmiyor diye. Şuan son 5 yazıda da olduğu gibi siteler açılmıyor diyen de var günlerdir düzelme yok.
    Bu normal mi,faturali bir tarifeye ait band farkli olabilir mi? Faturasiz faturali ayrimi yapilabilir mi? Faturaliya daha iyi band hizmeti sunalim deyip cihaza uyumsuz band tanimlayabilirler mi her tarife için farkli olarak.
    Şuan bu arkadaşların yazdığı cihaz ve operator arasinda bir uyumsuzluk olarak görüyorum ve bu uyumsuzluk faturaliya geçince başlıyor ve düzelmiyor.
    @sis651

• Üzülecek bir durumum yok çok şükür. Yalnız bu konuşmanın bir benzerini Telekom mh yapıyor. Bu tarz esnaf kalmadı. Bizim küçük esnaf, bakkal manav kasap, yeni anlayışı ile hoşgeldiniz diyor, bir sorun varsa kusura bakmayın çözeriz diyor. Telekom ise bizde sorun yok, sorun sizde diyor. Yada yatırım yaptık bu kadar oluyor diyor. Böyle bir kafa kalmadı ticarette. Bence zor durumda olan Telekom ve alt yapısı.
    Şu mesajı yazarken bile 4.5g, H+, H hepsini gördüm.

• bende şuan 4.5 g de sıkıntısız ama siteler felan hiç girilmiyor neredeyse youtube insta videolar felan açılmıyor vpn siz

• Operatörün kararına kalmış hepsi. Her şey olabilir.
  • Bu tarifeye geçilebiliyor mu hala, linke tıkladığında 55 tl diyor?

• Tam 1 ay oldu faturasız da,teklif falan yok mobil uygulama da..acaba selfy yaz paketini kullandığımızdan mı gelmiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Operatörün kararına kalmış hepsi. Her şey olabilir.
    Usta'dan muazzam bir açıklama. İşte böyle firmaların eline kalmışız. Kimine harika LTE desteği, kimine H bile çok!

• Bu tarifeye daha yeni geçtim 15 gb +1 gb verdi 1 gb e-fatura için bir haftalık geçerli. Bu 1 gb her ay verilecekmi yoksa bir kereye mi mahsus acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben self yaz tarifesine geçişimin bir sonraki günü teklif aldım. Türk telekoma geçeli 1 ay olmuştu. Paketle alakası yok galiba, ara sıra türk telekom uygulamanı kontrol et oraya düşüyor, eğer görmezsen teklif uygulamada fazla durmuyor bildiğim kadarıyla.
    Bu arada 4441444 aradığında ilk telesekreterdeki konuşmalarda sana özel teklifi oradan da yapabiliyorlar. eğer tabi ki bir teklif sunduysalar oradanda bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkangzcn -- 28 Haziran 2019; 12:14:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4 ncü aydayım maalesef bana da teklif gelmedi
  • arkadaşlar bu tarifeye geçince hattımı çocuk profiline atmış benim sorunum oymuş onu kaldırdılar mh deki bayan ve şuan herşey normal zaten 3g 4.5g sorunum yoktu sitelere ve whatsapp felan bağlanmıyordu

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.