Şimdi Ara

Türk Telekom Faturalıda 15GB 35TL (39TL Oldu) Tarifesi Kullananlar Kulübü (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.620
Cevap
56
Favori
144.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha önce başka konularda da yazdim,faturasizdan faturaliya geçince hatta kalan TL,ilk 2 faturadan mutlaka düşülüyor,hata olursa da başvurunca düzeltiliyor. Bu konuda rahat olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell hattımın taahhüdü bittiği için, 30 gün önce Türk Telekom'a geçiş yaptım. 30 gün boyunca faturasız olarak kullandım. Bu 15 GB'lık tarifeye geçiş yapmak için aradım. Geçiş yapmadılar. İyi de oldu; yarın Turkcell'e geçiş başvurusu yaparım.

• Hangi tarifeyi seçeceksiniz bilmiyorum da Turkcell lifecel hoşgeldin 7GB 45 TL paketi ile ayda 15GB'dan fazla internet gelir. Senyapdiye kampanyasi tekrar olursa hisgeldin lifecell 5GB paketine de 35 TL ödeyerek ayda 15 GB'dan fazla alınır. Hediye takibi bir zaman sonra sıkıcı olabilir yalnız,forumda bu yönde izlenimlerim oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emekli Komutan

Hangi tarifeyi seçeceksiniz bilmiyorum da Turkcell lifecel hoşgeldin 7GB 45 TL paketi ile ayda 15GB'dan fazla internet gelir. Senyapdiye kampanyasi tekrar olursa hisgeldin lifecell 5GB paketine de 35 TL ödeyerek ayda 15 GB'dan fazla alınır. Hediye takibi bir zaman sonra sıkıcı olabilir yalnız,forumda bu yönde izlenimlerim oldu.
    Lifecell'in 5 GB'lık tarifesini kullanıyordum. 9 TL'ye 'Sarı Kırmızı Destek Paketi' yapıyordum bir de; GollerCepte'de haftalık 3 katılım hakkı, Galatasaray'ın attığı gollerden ve Galatasaray'ın aldığı galibiyetlerden ekstra internet kazanıyordum. Ayda minimum 25-30 GB kullanıyordum. Türk Telekom daha fazla konuşma dakikası veriyor diye kalmak istedim. Lifecell'de BiP'ten her yöne olayı var ama ben pek memnun kalmıyorum. Geçeceğim pakette her yöne 500 dakika var. BiP için verdiği her yöne 1000 dakika ve Galatasaray paketinden gelen BiP'ten her yöne 500 dakika ile birlikte, ayda toplam 2000 dakika her yöne konuşma hakkım olacak. Artık yapacak bir şey yok, idare edeceğim.

'Lifecell Hoş Geldin 5GB' paketine geçeceğim 35 TL'den. 'Haydi Gel'den de 12 ay boyunca +2 GB geliyor sanırım. Turkcell için iyi fiyat: 7 GB 35 TL.

• Ben bu pakete bu ay geçtim ozel teklif olarak aylardir geliyordu. Ancak geçtigimden beri 4gyi goremedim. Anlamadim gitti genel bir problem mi var yoksa kisitlama mi var?

• torrentfilm T kullanıcısına yanıt
    Bu konunun ilk sayfasında 2.yazımı uygulayabilirmisiniz.
    Özellikle *100# yapip internet ayarlarini tekrar alip kurma ve telefonu kapatip açma kısmı.
    Öncelikle 4.5G Hazir yazip 5555'e gönderin. Online İşlemlerden bakın hem 3.G hem 4.5G aktif mi?
    Yazının tamamını okuyup uygulayın. İlk gün sorun yaşayanlarin ki genellikle 2 saat ve 4 saat sonra düzelmiş.
    Faturasuzdayken 4.5G baglanti varsa faturaliya gecince olmamasi çözülebilir bir durum.

• Bende bu tarifedeyim 1.5 aydır sıkıntı yok şu an memnunum.

• peki ya faturalı abone isek nasıl bir yol izleyip alabılırız?
  • Taahhütüm bittiği zaman tekrar bu fiyattan yenileyebiliyor muyuz arkadaşlar?
  • 20 gün önce tt ye geçtim 8gb falan 27tl. Buna nasıl geçeriz?

• Bu tarifeye geçiş var mı?
  • 2 saat önce geçtim bu nedir acaba ? İlk faturam 23 temmuzda dediler vergi dahil 37 tl

Türk Telekom Faturalıda 15GB 35TL (39TL Oldu) Tarifesi Kullananlar Kulübü

• Hocam lifecell 7 gb paketi alsam 12 ay boyunca 14-15 gb garanti verirmi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Emekli Komutan

Bu konunun ilk sayfasında 2.yazımı uygulayabilirmisiniz.
    Özellikle *100# yapip internet ayarlarini tekrar alip kurma ve telefonu kapatip açma kısmı.
    Öncelikle 4.5G Hazir yazip 5555'e gönderin. Online İşlemlerden bakın hem 3.G hem 4.5G aktif mi?
    Yazının tamamını okuyup uygulayın. İlk gün sorun yaşayanlarin ki genellikle 2 saat ve 4 saat sonra düzelmiş.
    Faturasuzdayken 4.5G baglanti varsa faturaliya gecince olmamasi çözülebilir bir durum.
    Online islemler >ayarlar>internet ayarlari>4.5g destegi kapatilmisti onu açtim tekrardan duzelir simdi hocam

• Çekim gücü sorunlu diyordum. Nokia 8 android 9 kullanıyorum. Android ayarı, mobil ağ, erişim noktaları isimli yerde Avea İnternet bağlantısı ile erişim olduğunu gördüm. *100# 5 üzerinden internet ayarları mesajı talep ettim. Geldi, güncelleme oldu. Bı sefer orada Türk Telekom internet bağlantısı yazıyordu. Anten gücü yükselmişti ama internet yoktu, yani H LTE H+ vs yoktu. Kapat aç ve yeniden başlat yapsam da yeni ayarları ile internet bağlantısı yoktu. Sonra varsayılan ayarlara geri dön kısmına bastım, Avea İnternete geri geldi. H ile bağlantı var. Bu site bile 1 dk içinde açılıyor.
    Bu ayarlar nedir böyle? Niye Telekom internet bağlantısı ile değil de Avea İnternet bağlantısı ile erişim oluyor. İkinci sınıf internet bağlantısı bu mu? Lütfen deneyiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün bu tarifeye geçirdim hattımı fakat internet çok kötü speedtest sorun yok ama ne whatsapp ne insta ne de web siteleri dünkü gibi değil sıkıntı var

ekleme : vpn açınca internet eskisi gibi hiçbir sıkıntı yok ama vpn kapanınca kullanılmıyor annemin telefon da telekom onda herhangi bir sıkıntı yok bu tarifeye geçtim o andan itibaren böyle sıkıntılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boomcu -- 26 Haziran 2019; 18:24:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarthWorm

2 saat önce geçtim bu nedir acaba ? İlk faturam 23 temmuzda dediler vergi dahil 37 tl

İlk faturanızda eğer içerikleri bitirmezseniz 27 günlük fatura + 2.38 telsiz kullanım ücreti +1.59 kampanya katilim ücreti = Yaklaşık olarak 32 TL gelecek. Taahhut vermedizse taahhut verin. Geçişte ilk 2-4 saat arasi güncel fatura taahhut verseniz de taahhutsuz fiyat uzerinden görülebiliyor.
    Buraya Kullanımlarım ekraninin + Tarifem Ekrani + Faturam Ekraninin ekran resimlerini alip koyunuz inceleyeyim,hata varsa yönlendiririm.

• Bu tarifeyi 10 aydır kullanıyorum,devam ettirseler yıllarca kullanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikki Sixx

Lifecell'in 5 GB'lık tarifesini kullanıyordum. 9 TL'ye 'Sarı Kırmızı Destek Paketi' yapıyordum bir de; GollerCepte'de haftalık 3 katılım hakkı, Galatasaray'ın attığı gollerden ve Galatasaray'ın aldığı galibiyetlerden ekstra internet kazanıyordum. Ayda minimum 25-30 GB kullanıyordum. Türk Telekom daha fazla konuşma dakikası veriyor diye kalmak istedim. Lifecell'de BiP'ten her yöne olayı var ama ben pek memnun kalmıyorum. Geçeceğim pakette her yöne 500 dakika var. BiP için verdiği her yöne 1000 dakika ve Galatasaray paketinden gelen BiP'ten her yöne 500 dakika ile birlikte, ayda toplam 2000 dakika her yöne konuşma hakkım olacak. Artık yapacak bir şey yok, idare edeceğim.

'Lifecell Hoş Geldin 5GB' paketine geçeceğim 35 TL'den. 'Haydi Gel'den de 12 ay boyunca +2 GB geliyor sanırım. Turkcell için iyi fiyat: 7 GB 35 TL.

Alıntıları Göster
    Şu paketin detaylarını bana atar mısın dostum?
    Webde bulamadım da
    Telekoma 10gb 1000dk için 40tl vermek yerine
    Turkcell'e 7gb 35tl gayet iyi geldi kulağa.

• Faturalıda 15GB 35TL tarifesi hattımla az önce sabah saat 06:30'da ve geçen hafta farklı saatte en yoğun saatlerden cumartesi 14:45'de yaptığım 4.5G hız testi sonuçları görsellerde.

2 sonuçta da 4.5G hızı 110 mbps üstü,150mbps yi geçtiği oldu ama uygulama dikkate almıyor,geneli baz alıyor.
    Bu tarifeye geçince 4.5G gittigi falan yok,faturasızdan faturalıya geçtiniz,sadece internet ayarlarınızı yapılandırın(güncelleyin) yeterli.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.