Şimdi Ara

Türk Telekom faturasız 750dk-1000sms-12gb 32 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
5
Favori
4.106
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belli illerde geçerli: Adana, Afyonkarahisar, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Mersin, Sakarya, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Van, Trabzon, Zonguldak, illerinde yalnızca bireysel yeni müşteriler yararlanabilir
    Vodafon dan geçiş yaptım ileriki süreçlerde eksiklerini soylerim sorana.

bireysel.turktelekom.com.tr
    Yeni Bonkör 5GB-9GB-12GB Paketleri > Tarife ve Paketler > Web > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/faturasiz/paketler/yeni-bonkor-5gb-12gb-paketleri.aspx

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 6.aydan sonra fiyatlar artıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6. Aydan sonra 39 TL

• 7.ayda vodafone a geçin bunu da mı biz söyleyek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mobil operatör bölümünde buna geçişte sıkıntı yaşayanlar oldu. geçiş tarifesini yanlış açıyor bayiler. umarım konu sahibinin de başı yanmaz bundan

ekleme: alternatif. herkes geçebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hareketliperde -- 5 Eylül 2020; 17:32:4 >
  • Hat aktivasyon ya da numara taşıma yoluyla Türk Telekom Avantaj Şehrimde bireysel faturasız tarifesine son 30 gün içinde başarı ile kaydolmuş müşteriler faydalanabilecektir.

• Vodafone nun yemeksepeti kampanyasından dolayı hiç geçesim gelmiyor ama 12 gb internet olmasıda güzelmiş , haftada 1 de silsüpür gelse güze kampanya 6. ayda geri vodafone dönerim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hareketliperde

mobil operatör bölümünde buna geçişte sıkıntı yaşayanlar oldu. geçiş tarifesini yanlış açıyor bayiler. umarım konu sahibinin de başı yanmaz bundan

ekleme: alternatif. herkes geçebilir
    http://www.pttcell.com.tr/faturasiz-paketler/turkuaz-12gb-paketi
    Dün başariyla gecisim tamamlandi. Bayi 35 tl aldı ön ödeme olarak aradım sabah 35 tl yi geri yükledi hattıma 32 tl çekmiş 4 tl bakiye görünuyor şu an. Haftalık sil süpür bakalım net verirse iyi görünüyor.

• 30 gün sonra kullanıma göre daha uygun paketler veya faturalı teklifler geliyor

6gb 22 7 gb 24
    Faturalı da duran 10gb 32 15gb 39 20gb 45 lira gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

30 gün sonra kullanıma göre daha uygun paketler veya faturalı teklifler geliyor

6gb 22 7 gb 24
    Faturalı da duran 10gb 32 15gb 39 20gb 45 lira gibi
    hocam zaten bunun için faturasıza geçtim bakalım gelecek mi 1 ay sonra faturalı uygun fiyatlar
  • Sonra faturanız fazla gelince fatura kesim tarihinde öğrenirsiniz

• uyaran kullanıcısına yanıt
    Keyfini sürersiniz aylık kullanılan gb göre teklif gelecektir

• Başka şehirlerden geçme şansımız yok mudur ki

• quote:

Orijinalden alıntı: hecek

Başka şehirlerden geçme şansımız yok mudur ki
    Ben yakın bir ilçede geçtim

• Benzeri turkcellde vardı 27 TL ye 500 dk 2+3+2=7 gb tarife vardı onda da belli iller vardı o ilden geçilmesi yeterliydi kullandık 6 ay falan kampanya bitince aynısı türk telekom da var diye taşımaya gittik bayi o kampanya bitti dedi. Devam ediyor dedik yok bitti dedi mobil öğrenci tarifesi yani düz tarifeye geçirmiş hat açıldı müşteri hizmetlerini arıyoruz yapacak bir şey yok hat avantaj şehrimde tarifesi ile açılması gerekti o yüzden bu kampanyadan faydalanamazsınız dedi. Tarife değişikliği yapın o tarifeye geçirin dedim denedi sistem onaylamadı hata verdi. Şikayet oluşturdum aradılar aynı şeyleri söylediler o tarife ile açılmalıydı yapacak bir şey yok dediler dedim bayi kampanya bitti dedi ısrara rağmen o tarifeye taşımadı ne yapalım kafasına silah mı dayayalım adam yapmıyor sistem onun elinde ben ne yapayım dedim bayiye tekrar gidin bayi bize dilekçe yazsın hatalı işlem yaptığına dair kaşe bassın imzalasın mail atsın ancak o zaman tarife değişikliği yaparız dedi. Dedim ben niye bayiye gidiyorum pandemi sürecinde bir kez daha neden gideyim bayinin hatası yüzünden dedim başka yapacak şey yok diyor dedim bayi sizin bayiniz değil mi arayın böyle böyle şikayet var dilekçe yazın sorunu halledelim diye siz konuşun dedim yok öyle bir yetkimiz diyorlar. Yahu adam tarife kapandı diyor burnundan kıl aldırmıyor sizce hatalı işlem yaptım diye dilekçe yazar mı dedim müşteri hizmetleri ile görüştüm deyin yazar diyor adamın keyfine kaldık yani diyorum başka çözüm yok diyor bayiye gitsem adam kabul etmez ısrar etsem tartışma çıkar. Şikayet süreci devam ediyor yazmadığım yer kalmadı btk yada yazdım. Turkcell gibi olmalı kampanyaya o ilden geçilmesi yeterli olmalı müşteri sms atarak katılması yeterli olmalı. Türk telekom da illa avantaj şehrimde tarifesi ile açılmak zorunda yoksa sms ile kayıt olmuyor. Bayinin keyfine kalmamalı bu işlem. Bu tarife bayilerin keyfine kalmış bilen bayi ya da derdinizi uzunca anlatıp kampanyanın açık olduğuna inandıracak bir bayi bulursanız o zaman geçiş yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Averell Dalton -- 5 Eylül 2020; 22:58:45 >

• 1 ay Vodafone da kalıp dönüş yapsak faydalanabiliyor muyuz

• 15 gebe 35 tele olmadıktan sonra işe yaramaz

• Averell Dalton kullanıcısına yanıt
    Hocam gittigim sehirde 3 bayi vardi ararim sordum emin olup gittim hepsinin haberi olmuyor

• uyaran kullanıcısına yanıt
    Hocam olmuyorsa sistemden baksın bir girmeyi denesin kafadan atmasın biz devam ediyormuş dedik adam bakmadı yok bitti dedi kestirip attı. Ayrıca bizde aradık hiç biri telefonu açmadı o yüzden soramadık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Averell Dalton -- 5 Eylül 2020; 23:39:41 >
  • Daha ucuza tarife yok mu ya ben 30-35 TL vermek istemiyorum o kadar kullanmıyorum interneti zaten 19 TL ye filan yok mu kampanya?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.