Türk telekom faturasıza yeni geçtim, henüz bir yere mesaj atmadım. 1 ay içerisinde tarife seçebilirsiniz dendi. 3 gün oldu, kararsızım. Geçme sebebim de faturasızdan faturayıda daha güzel tarifeler oluyor, önce faturasıza gel sonra geçersin dendiği için geçiş yaptım. Şimdi ne yapsam, türk telekom faturasızda yeni geçişe en uygun tarife önerebilir misiniz? Bir de kaç ay faturasızda durup faturalıya geçmem gerekiyor? Teşekkürler. |
Türk Telekom Faturasız'a Geçiş Rehberi
Türk Telekom faturasız hat kullanıcısıysanız ve faturalı hatlara geçmeyi düşünüyorsanız, izlemeniz gereken adımlar şu şekildedir:
- Türk Telekom'a Başvurun: Türk Telekom bayilerinden birine giderek veya müşteri hizmetlerini arayarak faturalı hat geçiş talebinde bulunabilirsiniz.
- Gerekli Belgeleri Sunun: Kimlik kartınız veya pasaportunuz ve adresinizi gösteren bir belge gibi gerekli belgeleri sunmanız gerekecektir.
- Taahhüt Süresini Belirleyin: Faturasızdan faturalı hatlara geçerken belirli bir taahhüt süresi seçmeniz gerekecektir. Taahhüt süresi boyunca sözleşmeyi feshederseniz, ceza ücreti ödemeniz gerekebilir.
- Fatura Bilgilerini Gözden Geçirin: Taahhüt süresini ve aylık fatura tutarını içeren sözleşmeyi dikkatlice okuyun ve imzalayın.
- Numaranızı Taşıyın: Numaranızı faturasız hattınızdan faturalı hattınıza taşımak için Türk Telekom'a talimat vermeniz gerekecektir. Numara taşıma işlemi genellikle 24 saat içinde tamamlanır.
Türk Telekom Faturasıza Geçiş Nasıl Yapılır?
Faturasız hattan Türk Telekom faturalı hatlara geçmek için yukarıda belirtilen adımları takip edebilirsiniz. Geçiş işlemini tamamladıktan sonra, faturalı hat hizmetlerinin avantajlarından yararlanmaya başlayabilirsiniz.