Şimdi Ara

Türk Telekom Fazla Fatura (Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Edit: Sorun 18 kasım 2017 sabahında düzelmiştir. Kendi kendine oldu. Herhangi bir işlem yapmadım.

Bu ay birçok arkadaşın internet faturasını yüksek gelmiş. Şikâyetvar sitesinde bununla ilgili birçok mesaj var.

Müşteri hizmetlerini aradığımızda ise sistem hatası(!) olduğunu ve düzeleceğini söylüyorlar. Lakin birçok arkadaşımız otomatik ödeme talimatı ile ödeme yaptığı için fazla para ödemişler. Üstelik okuduğum birkaç şikayette de müşteri hizmetleri, 3 gün sonra bize iban verin paranızı yatıralım falan demiş. Şimdi yatırın dendiğinde ise müşteri hizmetleri tarafından itiraz edildiğini öğrendim. Anladığım kadarıyla şirket kopardığını koparacak. Koparamadığı paraları da işletip geri ödeyecek... Yazık ki ne yazık... Harbi muz cumhuriyeti!!!

Bana da yaklaşık 65 tl fazladan fatura geldi. Ne yapmam gerekiyor hiçbir fikrim yok. Resmen ödeyemedikleri borçları bize ödettiriyorlar. Nasıl bir yol izlemeliyim? Biri yardımcı olursa sevinirim.

Faturada internet indirimi her ay 70 tl yapılırken bu ay sadece 8 tl yapılmış. Yani benim herhangi bir hizmet alımım söz konusu değil ve haziranda daha yeni taahhüt yaptım. O zamandan bu zamana kadar hep fatura normal geldi. Masaüstüne geçtiğimde fatura detaylarını ekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anomalife -- 18 Kasım 2017; 10:39:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• https://sikayet.btk.gov.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Data -- 18 Kasım 2017; 0:58:35 >
  • Btk'nın sorunumu çözebileceğini sanmıyorum. (Ama yine de bir denerim.) Daha etkili bir yol yok mu? Hukuksal olarak nasıl mücadele etmeliyim?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.