Şimdi Ara

Türk Telekom Fiber Alt Yapı Çalışması ( İstanbul Bayrampaşa Koca Tepe Mah.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türk Telekom Fiber Alt Yapı Çalışması ( İstanbul Bayrampaşa Koca Tepe Mah.)

Senelerdir istanbul esenyurtta ikamet ediyordum hem işime uzaktı hem altyapı sıfırdı aldığım max hız 7-18 mbs felandi. evlendiğim vakit iş yerime yakın ve istanbula yakın biryerde oturmayı düşünerekten İstanbul Bayrampaşa Kocatepe Mahallesine taşındım hem alışveriş merkezinin yanı hem merkezi hemde istanbulun ortası sayılır heryerde fiber vardır yoksada 1 sene içinde gelir diye düşündüm ve  güzel bi yerde ev kiraladım ben taşındıktan sonra ne mi oldu ?

-Esenyurt fiber altyapı geldi üstelik mahalle kenarı denecek yerlere dahi fiber internet geldi taşındığım apartmanda dahil :D

-Esenyurt’a Kablonet geldi heryere gelmediysede geldi biyerlere.

Şuan oturduğum dairede aldığım hız 20 mbs ve türknetten bıkmış biri olarak türk telekoma başvuruda bulundum 20 mbs bi internet aboneliği yaptım tam aklımda tüm mahalleden imza toplayıp fiber altyapı başvurusunda bulunmak varken evime gelen türk Telekom ekipleri çok şanslı olduğumu ve 15 gün içinde fiber internet çekildiğini söyledi Kocatepe mahallesine. Ve bu sabah türk Telekom ekiplerinin çevremizde çalışma yaptığını görünce gidip fiber internet altyapı çalışmasımı diye sordum evet cevabını alınca ne zamana gelir 1 ay sürermi diye sordum 1 ay sürmez bu ayın sonuna kadar burayı bitirip çıkmayı düşünüyoruz dediler alabilceğimiz max hızı sormadım o aklıma takıldı umarım 100 mbs hızları görebiliriz.  Neyse Bayrampaşa Kocatepe Mahallesine fiber hayırlı olsun diyelim şimdilik gelişmeler çalışmalar oldukça buraları editleyeceğim. Ekteki fotoğrafta bu sabahki çalışmaya ait. 

Türk Telekom Fiber Alt Yapı Çalışması ( İstanbul Bayrampaşa Koca Tepe Mah.)

• FTTH

• sarumana kullanıcısına yanıt

FTTH 100 MBS internet hızına kadar olan altyapımıdır ?

• ilyas77 kullanıcısına yanıt

Şu anda 100 alabilirsiniz max., ancak yeni paketler çıktıkça bir limiti yok.

VDSL2'yse mesafenize göre değişir, ama VDSL getirdiklerini zannetmiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.