Şimdi Ara

Turk telekom fiber alt yapısı olan yerde başka operator kullanılabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
5.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, türk telekomun binamızda fiber altyapısı bulunuyor. başka bir alt yapı yok.

Yani mesela dsmart türk telekomun fiber alt yapısını kullanarak bana hizmet verebilir mi ?
    Pek mümkün olmadıgını dusunuyorum ama belki yanılıyorumdur.

• Türk telekom fiber alt yapısını kimseyle paylaşmıyordu. Bir süredir netspeed firması ile paylaşmaya başladı.

https://www.netspeed.com.tr/fiber-tarifeler/

59 TL ve 99 TL olarak iki paket var taahhüt yok sadece tek seferlik 75 TL aktivasyon bedeli var.

2 yıl taahhüt vermemek için bile değer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle deger. burada yaptıgım araştırmada bende ilgili firmayı buldum. kendilerine msj attım cevap bekliyorum :)
  • kskengin K kullanıcısına yanıt
    Valla çok şanslısınız keşke bizim burdada fiber olmasada kabinleri yenileseler yeticek direk 100 mbps destekleyecek hattım ama hiç yenileyecekler gibi durmuyor netspeedde sorun yaşiyacağinizi sanmam yaşarsanızda iptal ettirirsiniz sorun olmaz [:'(. Kabinler yenilensede bizde bağlatsak şu meretten

• erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    Türk telekomdan nefret eden birisiyim. Netspeed sözleşmesini bekliyorum. gelir gelmez imzalayıp göndereceğim. Adamlar kendine güvenmese zaaten taahhütsüz internet vermez. insallah en yakın zamanda sizin oraya da gelirler :)
  • kskengin K kullanıcısına yanıt
    Bende sevmem fazlada elimiz mahkum telekoma, superonline 8 veya 12 daire altina getirmiyor bizim apartmanda 3 daire 1 dükkan olunca gelmesi imkansız [:D. Büyük konut olsa hepsi siraya giriyorlar bizim burdaki tokinin kabini yeni mesela sadece tokide var fiber başka hiçbir yerde yok yeni yeni büyük apartmanlar fazla daireli binalar yapiliyor yakında çekmeye mecbur kalıcaklar gibi duruyor belki 3-4 senede 100 tane yeni bina dikildi

• Netspeed baglandı eve. Kesinlikle stabil 50 mbps baglantı veriyor adamlar. Baglantıyı türk telekom personeli gelip yaptı. Modemin üzerinde de türk telekom yazıyor. Korkmadan herkes bence bu firmadan hizmet alabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kskengin

Netspeed baglandı eve. Kesinlikle stabil 50 mbps baglantı veriyor adamlar. Baglantıyı türk telekom personeli gelip yaptı. Modemin üzerinde de türk telekom yazıyor. Korkmadan herkes bence bu firmadan hizmet alabilir.

Ben de benzer durumdayim , sizdeki fiber daire icine mi giriyordu yoksa binanin en alt katinda bir buyuk kutudan kablo olarak mi daireye giriyor

Bizde daire icinde bitiyor ve aradaki ont ve router yok , onu netspeed vermiyormus

Nasil halledecegiz

• jujuuu kullanıcısına yanıt
    Geç cevap verdiğim iin kusura bakma. Bina girişnde türk telekom switch'i var. Ana hat orda. o Switch den her daireye cat6 kablo gidiyor. Daire içindeki cat6 kabloyu direk modeme giriyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.