Beyler şimdi tüm binadan imza topladım. Fiber internet için sonra TT genel müdürlüğüne gittim. esimdeki kutu benim yan binamda var oradan binama getirilmesi için dilekçe verecektim. Dilekçe kabul etmediklerini söylediler. 10 kişiyi TT Mobile geçirirsem getirirlermiş. Böyle bir şey varmı? |
Türk Telekom fiber için gelen verdiği teklif
-
-
Boş işler
-
tm
-
Yalan twtden yaz
-
nereye yazayım usta cimer işe yaramadı
-
Ben sizin bir konunuza mesaj yazmıştım ama bu konu o konu değil anladığım kadarıyla. Fotoğraf ve içerik birebir aynıydı.
-
arkadaş konuyu yanlışlıkla iki kere açmış hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tamamdır hocam. :)
-
Hocam Cimerin verdiği yanıt şu :
Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) yapmış olduğunuz başvuru ilgisi nedeniyle Kurumumuza yönlendirilmiş olup, başvurunuz incelenmiştir.Başvurunuzun 5809 sayılı Kanun hükümleri uyarınca Elektronik Haberleşme Sektöründe faaliyet gösteren ve Kurumumuzca yetkilendirilen işletmecilerin neden olduğu tüketici şikâyeti kapsamında olduğu değerlendirilmiştir. Başvurunuzda belirtmiş olduğunuz hususların daha detaylı olarak, Kurumumuzca tüketici şikâyetlerinin elektronik ortamda kayıt altına alınarak daha hızlı çözümlenmesi ve şikâyet başvurularının tüketiciler tarafından elektronik ortamda takip edilebilmesi amacıyla kurulan Tüketici Şikâyeti Başvuru ve Analiz Yazılım Sistemine https://www.turkiye.gov.tr/btk-tuketici-sikayet-bildirim-sistemi-4764 adresinden elektronik ortamda gönderilmesi halinde şikâyetiniz değerlendirilebilecektir.
Bilgilerinizi rica ederiz.
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu
Tüketici ile İlişkiler Müdürlüğü
BTK'ya yönlendirdi ulaştırma ve altyapı bakanlığı BTK'da böyle dedi:
-
tuketici.btk.gov.tr adresinden kayıt açın demişler özetle.
-
onuda açtım :)
ikayeti Çözümle
Sayın
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu üzerinden şirketimize iletmiş olduğunuz talebiniz hakkında gerekli inceleme ve çalışmalar titizlikle yapılarak tamamlanmıştır.
İnternet erişim hizmetinden yararlandığınız lokasyonda Fibernet(H) hizmetinin tesis edilmesine yönelik talebinize istinaden yapılan kontrollerde, söz konusu lokasyonda Fibernet(H) hizmetine ait altyapının bulunmadığı anlaşılmıştır.
Bununla birlikte söz konusu lokasyon için yapılacak keşif çalışmasının akabinde projelendirme yapılacağını ancak, çalışmaların tamamlanacağı net bir süre bilgisi iletilemeyeceğini üzülerek belirtmek isteriz.
Mevcut imkanlar doğrultusunda altyapı dönüşümünün henüz gerçekleşmemiş olması nedeniyle hizmet sunumu mümkün olamamaktadır.
Bilgilerinize arz ederiz.
Saygılarımızla.
-
Cevapta yer aldığı üzere, proje çalışması yapılacağını ancak uygulamanın ne zaman yapılacağı yönünde bir bilginin olmadığı söylenmiş hocam. Proje çalışması yapıldıktan sonra listeye eklenir, mümkün ise ilgili yılın içerisinde, değil ise gelecek yılın yatırım programı kapsamında değerlendirilir. Belirli aralıklarla talebinizi yenileyiniz hocam.
-
teşekkürler hocam
-
Oto cevap bu. Bana da aynısını yazdılar.
Rica ederim hocam.
-
Hocam cevaplar genellikle belli bir standartta geliyor. Olumsuz olduğu anlamı taşımıyor yani her zaman.
-
Ben belirteyim de sonra arkadaş 5-10 yıl fiber beklemesin
-
inşallah hocam Zaten Fiber Gelene kadar Belki Türknet altyapısı bile gelir
-
Starlink bile gelebilir
Benzer içerikler
- comnet altyapı sorgulama
- yukaridaki tutar hesabiniza borç/alacak kaydedilmiştir ne demek
- comnet mağdurları
- vodafone hangi altyapıyı kullanıyor
- netgsm davet kodu
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X