Şimdi Ara

Türk Telekom Fiber Ön Siparişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Patron12 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sistem henüz çok yeni olduğu için Müşteri Hizmetleri dahil bilmeyebilirler.

Gördüğüm alıntı ise şöyle :

Türk Telekom Müdürlüğünden Çalınan Bilgi

Türk telekom ev interneti abonelerinin dikkatine!

Türk telekom fiber olmayan haneler için kendi abonelerine fiber ön siparişi adı altında bir sistem çıkarttı.

Müdürlük çalışanları dilekçeden daha etkili bir yöntem olduğunu söylüyor.

Talep etmek için Türk telekom müşteri hizmetlerini arayıp fiber altyapı ön siparişi oluşturmak istediğinizi söylüyorsunuz.

Henüz yeni bir sistem olduğu için bütün müşteri hizmetlerinin bilgisi yok ilk denemenizde olmazsa farklı saatlerde arayarak deneyebilirsiniz.

Türkiye İnternet Kullanıcıları | ⚠️ Türk Telekom Müdürlüğünden Çalınan Bilgi ⚠️ | Facebookfacebook
    ⚠️ Türk Telekom Müdürlüğünden Çalınan Bilgi ⚠️ Türk telekom ev interneti abonelerinin dikkatine! Türk telekom fiber olmayan haneler için kendi abonelerine fiber ön siparişi adı altında bir sistem...
    https://www.facebook.com/groups/turkiyeinternetkullanicilari/posts/1697482104205458

• Konuyla ilgili @Ö1f1 hocamız daha net bilgi verecektir ama ben kısaca şöyle özetleyeyim.

Telekom da zaten yıllardır "ön başvuru" denilen olay var. Ön başvurunun maksadı şudur yani ben şu adreste internet istiyorum seçtiğim tarifem paketim budur abone olmaya hazırım demektir. Ön başvuruda bulunan kişi için port sorgulaması yapılır veya yok ise düzenli takip edilir- altyapı kurulacak ise projesi hazırlanır ve bir süre dahilinde altyapı sağlanamaz ise başvuru iptal edilir. Ön başvuru işlemi hemen her işletmecide mevcuttur.

Tt ile altyapı anlaşması olan her firmadan Tt altyapısı üzerinden hizmet alabilirsiniz bu konuda hiçbir kısıtlama veya yasaklama yoktur.

Örnek üzerinden gidecek olursak

Diyelim binanızda altyapı yoktu veya vardı ama ftth oldu

Altyapı sorgulama sayfalarına yansıdığı anda istediğiniz (tt ile anlaşması olan) işletmeciden hizmet alabilirsiniz

Şirket açısından ön başvuru yapılmış bir adrese altyapı sağlanması ile ön başvuru yapılmamış ancak altyapı talep edilmiş bir adresin öncelik sıralaması var mıdır diye sorarsanız bu şekilde bir öncelik sıralaması olup olmadığını bilmiyorum doğrusu.

• Konu bizlere ne gibi geri dönüşler sağlayacak bilgisi olan var mı ?

Evimin önünde kazı çalışması yapıldı borular döşendi fakat 2 ay oldu ve halen hiçbir gelişme yaşanmadı.

• piskopat417 kullanıcısına yanıt

https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet

Adresinizi yazın, ftth çalışması yapıldığını ama tamamlanmadığını ne zaman tamamlanacağını sorun hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom Fiber Alt Yapı
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.