Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] (2621. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53.241
Cevap
264
Favori
4.114.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
106 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26192620262126222623
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sorma yahu kız evi naz evi gibiler sanki biz onlara zorla bir şey satıyoruz TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] dediğin gibi basit işi yokuşa sürüp zorlaştırıyorlar sanki gizli görev sor neden sözleşmedeki mahalle ile faturadaki farklı diye bizde anlatalım hem sen kurtul hem de ben ama yok illa kayıt açıp başka birime aktarıp işi uzatacaklar aynen dediğin gibi aktarılan birim arayınca mahalleden bile bahsetmeyip direkt kampanya geçiş abonelikten bahsedip kurulum randevusu istiyor şaka gibi bunlarTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]  gerçekten dün sağlığımı bozdular yaTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] 

• Şimdi T.Telekom'da böyle telefonun ucunda muhatap olunabilen MH temsilcilerine fazlaca kızmamak lazım. Onlara belli görev tanımları verilmiş, önlerindeki ekranda kıstlı bilgi veya yönergeler çıkıyor. İnsiyatif kullanabilmleri (kullanmaya yetenekleri varsa da...) kısıtlı.

Esas onları bu şekilde çalışmaya zorlayan, liyakat sahibi (hesapta!!!) üst akılları sorgulamak gerekiyor!!!TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] 

• Arkadaşlar merhaba, binadaki fiber çekme işlemleri tamamlandı kutu takıldı kablosu bağlandı. Farklı altyapı sorgulama sitelerinde fiber bağlantıyı görmeye başladım ancak, türk telekomun kendi sitesinde hala sorguladığımda görünmüyor. Bunun nedeni nedir hala çalışma mı devam ediyor.

• Sosary kullanıcısına yanıt

Müşteri hizmetlerini arayın diğer sitelerde yaptığınız sorgu Türk Telekom temelli, kendi sitesinde görünmemesi tamamen telekomun enayiliği diyelim TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] 

• Patron12 P kullanıcısına yanıt

O da birşey mi? Bizim yazlık site (400+ haneli) ve civarındaki daha birkaç site "Yaşar yaşamaz" pozisyonunda T.Telekom'dan sorgulamada hiç gözükmüyor. Başka kaynaklardan sorgulama kanlı canlı oradayız!!!TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] 

• mafaky kullanıcısına yanıt

Ben alıştım artık onlara eski evimde sokak ismi değişti adamları inandıramıyoruz TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]  orada öyle bir ev yokmuş en son tapu sorgulamadan çıkardım kağıt siz mi haklısınız yoksa tapu mu dedim TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] 

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Aynı sorunu ben de yaşıyorum hocam. Aylardır beklediğim fiber sonunda aktif oldu ama dönüşüm isteyince "Faturada adres farklı olduğu için sistem hata veriyor" diyorlar. Siz çözebildiniz mi sorunu? Bana kayıt açtık dediler ama 3 gündür bir çözüm bulunmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi empire1530 -- 26 Eylül 2024; 21:40:27 >
  • empire1530 E kullanıcısına yanıt

Haydaa manyak o zaman bunlarTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] bana da kayıt açıldı aramadılar arasalar kurulum randevusu alıp iş çözülecek ama yok illa yokuş. Zaten arasan da çözüm olmuyor bu defa da bahaneleri kayıt açılmış arayacağız neyse yarın kısmetse tt ofisine gidip sorunu halledeceğim artı bu salaklığı yapan kızı haşlayacağım 2 ayrı mahalle adı girmek nedir yahu manyak mı buTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]  ve büyük ihtimal oradan fiber kurulum randevusu alacağım bu çakallarla uğraşamam sağlımı bozacaklar artık hep aynı şey çünküTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]  sonucu yazarım kısmetseTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] 

EKLEME: DÜN FIRÇAYI YİYİNCE BU SABAH ARADILAR ve kurulum için randevu alındı artı adres mahalle adı da düzeltildiTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 27 Eylül 2024; 13:13:0 >

• Dağıtım kutusu konulalı 80 gün olmuş :S Bir hareket olmadığı gibi mahallede diğer kutulardada bi hareket yok. İki kere Telekoma gittim torpili olmayan sade bir vatandaş olarak yapılması gereken her şeyi yaptım. Bir müddet forumun bu bölümüne girmesem iyi olacak sanırım TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] 

• blackforreal kullanıcısına yanıt

Hocam boş verin bizimki açıldı da ne olduTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]  sinir hastası yapacaklar insanıTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] 

Hocam bu kadar da olmaz ama adresim belli yıllardır da abonesiyim yahuTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]  kayıt açtığı yer arayıp ne yapıyor sorgusuz sualsiz geçişi yapıp paketi parasını anlatıp kurulum randevusu veriyorTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] 

• Patron12 P kullanıcısına yanıt

Biz haklıyız deyip kayıt açmışlardırTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]  bendeki mh dediği gibi sizde fiber yok 11. ayda gelecekTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]  Aynen bende rüya gördüm apartman kapısında kutu var kablolar takılı eve çekili ve komşularda bağlattı ama hepsi rüyaTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] 

ne oldu derken, abone olamadım mı demek istedin? TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] 

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt

Aynen geçiş yapamadım fibere saçma mahalle ismi takıntıları yüzündenTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 27 Eylül 2024; 4:31:41 >

tt'de böyle bir sorun yaşamaman gerekirdi, ilginç. abonelik süren ne zaman doluyor, buna göre hareket edersin en kötü. bir de hazır yakalamışken sorayım, vdsl kullanıyorsun sanırım. fiber'e geçince ücret düşecek mi artacak mı? aynı hız kullanacağını düşünerek soruyorum.

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt

Valla hocam bende şoktayım 2 yıl önce aboneliği annemden üstüme alırken ofisteki kız sözleşmeye baya eski Selimiye olan mahalle adını yazıp fatura adresine de yıllar önce cumhuriyet olan mahalle adını yazınca iş bu hale geldi ki ben bile tesadüfen öğrendim kızın böyle yazdığını, yani geçişte bu sorunlar çıkınca. Senin soruna gelirsek ADSL abonesiyim 2025 de bitecek taahhüt ama fibere geçişte sıkıntı olmuyor tabi benim gibi saçma mahalle adı sorunun yoksaTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]  fiyat düşmez artıyor fiberde hıza göre az yada çok. ADSL hızım zaten 16 dense de 13 alıyordum fiyat 260 tl idi

EKLEME: aradılar randevu aldık aynı taahhüt ile devam 24 hız 280 tl dedi şimdilik tamam dedik hızaTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 27 Eylül 2024; 12:57:44 >

Güzel kardeşim, sen bu sorununu bu şekilde halledemezsin. Telefonun ucunda olmaz bu işler, Türkiye'de. Senin konuştuğun MH ne senin mahallende, ne ilçende, ne de ilinde oturuyor. Belki de Erzincan'da bir Çağrı Merkezinde...

Senin yapacağın iş, bir gününü bu işe ayırmak...

Önce bağlı olduğun Belediye'ye gideceksin ve bahsettiğin adres (mahalle ismi) değişikliğni gösteren pullu imzalı bir belge alacaksın. Yanında mevcut ADSL aboneliğinle ilgili bir fatura kopyası da bulunmalı... Hatta mümkünse bir iki komşudan alacağın yenice tarihli FTTH aboneliğini de gösteren fatura kopyaları!... Sonra bu belgeyle bağlı olduğun Telekom Md'ne gideceksin. Orada bankoda oturan MH görevlisi hatunlarla vs. hiç muhatap olma. Satış/Pazarlama bölümünün şefi, müdürü her kimse ona git ve elindeki belgelerle derdini o kişiye anlat.

Senin sorunun çözülebilirse, ancak bu yöntemle çözülebilir. TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mafaky -- 27 Eylül 2024; 8:59:56 >

Hocam olay mh nin başka yerde olması değil tam tersi dün son aradığımda fırçayı yiyince bugün sabahın köründe arandım, aranmasam zaten dediğin gibi ofise gidecektimTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]  Sonuç kurulum için randevu alındı artı adres de düzeltildiTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]  mahalle adı yıllardır cumhuriyetti zaten ve eski ad Selimiye yanılmıyorsam1999 yılında Selimiye adı kullanımdaydı cumhuriyet adını alması 2005 yılı civarıydıTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]  kısaca 2 sene önce hattı üstüme alırken sözleşmede mahalle adını değiştirmeyip sadece annemin adını silip benim adımı yazmış sanırım ofisteki görevli ve fatura adresini de yeni mahalle adı yapmış, yani bu karışıklık bu yüzden faturayla falan iş yokTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]  basit işi bunlar saçma bir şekilde bu hala getirdilerTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]  Neyse randevuyu aldık kampanya hız karıştırmadım 24 hız dedi 280 TL dedi eski taahhüt ile devam dedi ses etmedim hızı sonra ayarlarız hele şu geçişi yapalım daTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]  TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 27 Eylül 2024; 13:6:35 >

Hayırlı olsun hocam. Kime fırça attınız, tweet falan mı attınız? Ben de deneyeyim TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi empire1530 -- 27 Eylül 2024; 13:9:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • empire1530 E kullanıcısına yanıt

Teşekkürler umarım senin işinde çözülürTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]  Valla elime ne geçerse fırlattım X, face şikayet var ve zaten son aradığımda mh ne atmıştımTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]  ara istersen kayıt açıldı ne zaman arayacaksınız diye ve başka ıss tehdidi yap ben onu da yaptım çünküTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] 

EKLEME evet bağlantı yapıldı ilk testimizi koyalımTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]  NOT 1000 Mbpss kadar hız alınabiliyormuş ben şimdilik 24 aldım

TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 27 Eylül 2024; 18:27:45 >

• 
Sayfa: önceki 26192620262126222623
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.