Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] (2622. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
53.222
Cevap
264
Favori
4.112.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
106 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26202621262226232624
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun. Hangi cihazları bağladılar fotoğraf alabilir miyiz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun, kavuştunuz sonunda. ONT Nokia verdilerse 100 Mbps paketine geçmeyin :)

• ru.celebi kullanıcısına yanıt
    TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]

Bu da benden ont nokia G-010G-R, Huawei LG8245X6-50 modem. TT ftth ilk bağlantım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzd58 -- 27 Eylül 2024; 19:58:20 >
  • Yavuzd58 Y kullanıcısına yanıt
    Yüklü ping değerlerini de ekler misiniz?

Size de hayirli olsun, keyifli kullanimlar :)

Teşekkür ederimTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] 

Teşekkür ederim aynen kavuştukTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]  ONT HUAWEI iyi mi kötü mü bilmem de harfiler cihazla kullanıcı ad ve şifreyi otomatik giriyor benim şifre gizli ve şifreyi göster de yok kendi şifremden uzun görünüyor değişmiş sanırım bunu nasıl öğreniriz? böyle olduğunu bilsem sorardım heriflere birde bu çıktı şimdi hay Allah yaTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] 

• Ispanak Namık kullanıcısına yanıt

TeşekkürlerTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]  komşuya bağlanan aynısı alta paylaşıyorum ONT HUAWEI

Kurulum esnasında pppoe bilgileri otomatik olarak cihaza yükleniyor. Gerekli ise TT'de musteri hizmetlerinden alabilirsiniz.

Demekki artık OLT farketmeksizin istenilen ONT kullanılmaya başlanmış hayırlısı olsun. Modemin modeli nedir?

• Artik farketmiyor. Karışık olabilir.

• Görüntüdeki ont benimkinin aynısı bendeki nokia marka eminmisiniz sizin huawei olduğuna ? Bildiğim kadarıyla santralde hangi marka olt varsa ont cihazıda aynı marka olması gerekiyormuş. kuruluma gelen arkadaş ben özellikle huawei ont olsun isitoyrdum burda nokia oluyor dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzd58 -- 27 Eylül 2024; 20:17:28 >

Marka fark etmiyor artık bizim binada karışık ont'ler var. Ben nokia kullanıyorum diğer dairelerde zte ve huawei ont var ben gibi nokia da var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki bu ont nokia olmasının bir zararı varmı ? huawei iyi diyorlar

Hadi ya şifre kendi modemimi takarken lazım sadece neyse peki sanırım şifre de değişiyor dimi? çünkü benim şifreden baya uzun görünüyorTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] birde henüz cahiliz bu konuda yakalamışken sorayımTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]  fiberde ont falan giriş yaptığım yer modemin içi mi ont içi mi?

ben 100mbit kullanırken yük altında gscikme fazlaydı. 1000mbit e geçtim düzeldi. 100mbit biraz sıkıntılı.

• Bende 200 mbps geçmeyi düşünüyorum aslında sorun olurmu ?

Online islemlerden degistirebilirsiiniz ama ikisi de degismemistir. Uzun yazdigina bakmayin. Ont ile işiniz yok. Ona giriş yapamazsiniz zaten.

Hayır. Geçebilirsiniz

Hocam pardon modem markası sanırım o ont değilTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]  şayet sizinki gibiyse dediğiniz gibidirTÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 26202621262226232624
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.