< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] (2624. sayfa)
-
-
Tamam ya benimkiyle aynı. Komuşunuzda farklı bir Huawei var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@Ispanak Namık Evet komşununki farklıymış
@ru.celebi aynen kıstırdı bir şeyler yaptı
@blackforreal Teşekkürler
@Yavuzd58 Aynen çıkartacağım sağlam bir yer yapıp onlara
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 28 Eylül 2024; 1:17:40 > -
Benim fiber de sonunda takıldı bugün . Modem ve ONT Huawei oldu, fiber serüvenimi uzun bir postta anlatmayı düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun
aga iyi hoş güzel fiber takıyorlarda türkcell süper onlinenin 350 tlye 500lük paketini türk telekom 750ye satıyor ya, insanın alası gelmiyorki. birde anlaşmamız var.
-
FFAST COM hızıma bir şey demedin
TEST KABLOSUZ 5GHZ İLE
-
Yüklü ping çok yüksek kablolu test yapsan daha sağlıklı olur gibi birde nokia ont kaynaklı ping oluyor diyorlar burdaki arkadaşlar onuda öğrenmek isteriz bilen arkadaşlardan
-
Aynen kablolu deneyeyim birde artı diğer pc de modemin yanında ve wifi 6 destekliyor onunla da yaparım alttaki testi yine spedtest ile yaptım bu modeme 1 duvar var arada yani fast com da bununla yapmıştım NOKİA ONT 100 MBPS hızda sorunlu diyen vardı @ru.celebi arkadaş yazarsa anlarız hangi hızlarda iyi bu alet Ayrıca bu modeme yıllardır keenetic modemimde kullandığım hdd mi taktım görmedi
Yıllardır adsl de 13 hız alan biri olarak bana göre çok iyi hız tt ilk kez söylediği hızı veriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 30 Eylül 2024; 2:58:11 >
-
50 mbps ye 800 tl aşırı fazla şuan 1000 mbps bile 700 civarı
-
Ben hic 100mbps kullanmadim ancak bu pakette sorunlu olduğu bir çok forumdaş tarafindan paylaşıldı.
Nerdeyse bütün farklı hız testi sitesini, uygulamasını onlarca kez kablolu olarak denedim. En tutarlı sonucu sadece speedtest uygulaması veriyor. Windows storedan indirilen. 1000 mbps pakette tarayıcı üzerinden yapılan test bile sağlıklı değil. Speedtest test yaparken birden fazla sunucu kullanıyor.
Uygulama testi:
https://apps.microsoft.com/detail/9nblggh4z1jc?ocid=pdpshare&hl=en-us&gl=US
Test için toplam 4 tane sunucu kullanılmış.
Tarayıcı üzerinden test:
Speedtest CLI testi:
https://www.speedtest.net/result/c/943b7e90-70f9-4539-8897-3a647eb7d474
Comnet HTTP test dosyası testi:
COMNET - Looking Glass - Looking Glass
Tele2 yurtdışı HTTP test dosyası testi:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ru.celebi -- 30 Eylül 2024; 7:33:25 >
-
İlginç aslında neden acaba 100 mbps sorunlu neyse bana 50 yada 75 bile yeter yıllardır adsl beni tok gözlü yaptı sanırım Evet bana da spedtest daha doğru geliyor fast com daki 368 bana inandırıcı gelmedi
-
Nokia OLT'ye zamanında yapılan tanımlamadan ötürü sorunlu. Huawei OLT'ye de bir ara bu tanımlama vardı. (95mbit limit) daha sonrasında 125mbit olarak ayarlandı. (250'den başlar 125'e düşer) Fakat Nokia OLT'de 0'dan başlayıp, 112mbps'de durur. Ericsson SSG'lere bağlı olanlarda OLT/ONT marka aynı olmak zorunda galiba. ZTE SSG'lerde ONT/OLT marka fark etmeden kurulum yapılabiliyor fakat tam olarak teyit alamadım bu durumu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WDMDC -- 30 Eylül 2024; 22:51:2 >
Eee buna göre 1000 alsa millet bu hızı kısıtlayacak mı yada hızla ilgisi yok mu bu tamlamanın? bu olt sadece bizde mi böyle acaba, yani yabancılar istediği olt yi piyasadan parasıyla alıp kullana biliyor mu?
-
He ben olt kısıtlanıyor anladım yani tt nin modem kısıtlaması gibi
neyse ben bu indirme hızına bile şükrediyorum yıllardır adsl hızından sonra bu bana rüya gibi geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 1 Ekim 2024; 1:26:23 >
-
Evet, FTTH'nin en güzel şeylerinden biri de bu işte. kendi ekonomi düzeninde alabileceğin en yüksek paketi alıp, tadını çıkar bence, düşük paketlerde kalma :D
Başka konudaydı sanırım şunu demiştim yıllardır ADSLe mahkûm edilince bu beni tok gözlü yaptı sanırım ki en fazla 75 mbps yeter görüyorum şuan ilk geçişte 24 dediler ses etmedim online işlemlere baktım ADSL abonesiyken hiç olmayan hız yükselt gelmiş baktım çok uygun hız fiyatları var 75 e geçeceğim gibi
EKLEME Hocam sana da sorayım bu online işlemlerden hız yükselt deyince hemen yükseltiyor mu yoksa yine arama yada aranma muhabbeti mi var?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 1 Ekim 2024; 21:19:39 > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X