Giriliyo da huawei ont olduğun zaman giriliyor ip verince nokia ont'ye giren bordo berelidir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] (2623. sayfa)
-
-
Ont' nin üstünde eğri bir cizgi varsa nokia
-
Yüklü ping böyle hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzd58 -- 27 Eylül 2024; 20:34:35 > -
Kullanıcı ad aynı ama şifre de umarım dediğin gibidir çünkü görünürde baya uzun şifre gibi görseli alta bırakıyorum. tamam teşekkürler ont bilgisi için
-
Fast.com dan hız ping testi görüntüsü atabilirmisin ?
-
Bakayım hocam herif cırt cırt la modemle birbirine bağladı 2 cihazı ve beyaz kablodan dolayı korkuttu beni kopar diye dokunmaya çekindim
EKLEME: Bilgi yarım kalmasın ONT NOKIA marka
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 28 Eylül 2024; 21:16:38 > -
Atarım hocam
-
Elle yapılan konnektörler hassas. Dikkat etmenizde fayda var. Resimdeki ont Nokia marka.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merhaba dostlar bugün türk telekomdan gelip fiber altyapısını ve modemlerini taktılar hem binaya hem eve, her kata takıldığını söylediler ancak bugün internet testi yaptığımda tıpatıp aynı sonuçları alıyorum dünle neredeyse, 55 mb dowloand 14 mb upload şeklinde bir şey indirdiğim zaman 6'yı geçmiyor hiçbir zaman. aylk 800 veriyorum 50 mb internet için ne yapmamız lazım. taahütü mü artırıcağız?
-
50 mbps internet nasıl 800 lira ya? Tahhütsüz mü kullanıyorsunuz? Hız yükseltmesi yapmanız lazım. Fiber geldi diye hızınız uçacak diye bir şey yok. Şu anda sadece altyapı yenilemesi yapıldı size. Müşteri hizmetlerini arayıp hızı arttırmanız lazım.
Makineyle taktı konnektörü ama elle den kastın buysa bilemem. evet hassas uç dikkat etmek gerek
-
Modem HUAWEI
-
Bendeki cihazın aynısı ama o fotoğraftakiyle kasa farkı var demekki.
bu şekilde ama asusun usb kablosuz cihazıyla artı tabletle giren varken
-
hocam müşteri hizmetlerine ne diye arayayım, eve fiber getirdiler faturayı arttırmadan hızı artırma şansınız var mı diye sorucam?
-
modem bu
-
Bence o klipsi çıkarın birbirlerini daha çok ısıtırlar performans düşebilir.
-
Hayırlı olsun. Sevindim
-
Fiber optik kesicidir o. Gereken tam uzunlukta ve açı ile kesim yapar. Daha sonra konnektöre yerleştirilir.
Fatura artmadan hız artmaz. Siz şu anda taahhütlü müsünüz taahhütsüz mü? Çok pahalı çünkü faturanız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X