Merhaba. Yaklaşık 1 hafta önce daire içine kadar fiber kablolar çekildi. Ancak ont cihazı henüz getirilmedi. Daire içinde sadece çekilmiş kablo var. (Daire önlerinde kurulmuş küçük kutu - bu kablolar daire içine çekildi) ![]() (Bina girişindeki büyük kutu) ![]() ![]() Turknet kullanıcısı olarak 75 hız alıyorum. Fiberden sonra 500-1000 mbps'e geçme niyetim var. Bugün Türk telekomda Ramazan kampanyası bitecek. 1000 mbps için 940 TL gibi bir fiyatı var. Sorum şu: Görsellerde de sizinle paylaştığım gibi, 1- Sistemin FTTP olduğunu düşünüyorum dolayısıyla 1000 mbps olmasa bile 200,500 gibi hızları alabilir miyim? 2- Keenetic extra dsl modeme sahibim bu hızlar için işimi görür mü yoksa Telekomun modemi daha sağlıklı bir seçim mi olur? Kampanya bitmeden karar vermek istediğimden, hızlı geri dönüş sağlayabilirseniz çok memnun olurum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türk Telekom Fiber Süreci

-
-
Ftth alırsın.
-
500 için kablosuzda iş görür. Wifi5 olduğu için teoride 867 mbps. Tt wifi6 ( 160 mhz ) cihaz veriyorsa 1000 likte daha iyi olur. Kabloluda Keenetic Extra dsl 2111 ise portlar fast 100 ; 2112 ise gigabit 1000.
keenetic.com.tr
Cihaz özellikleri karşılaştırması | Keenetichttps://keenetic.com.tr/tr/compare/routers?products=keenetic-extra-dsl,keenetic-extra-dsl-kn-2111&diff=1 -
Yanlış değilsem en iyi sistem FTTH değil mi hocam? Altyapı henüz fiber olarak görülmediği için müşteri temsilcisi ile görüştüğümde bilgi veremediler hız ve sistem için. Bu yüzden ya 100 mbps üstü alamazsam diye şüphelerim vardı. FTTH ise kampanya kaydı mı yapayım mı hemen?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Açıkçası aralarında çok büyük bir fiyat farkı olmadığı için 1000 mbps düşünüyorum hocam. TT'un Vestel veya TP link getirdiğini okudum. Sizce hangisi daha iyi veya direkt önerebileceğiniz TT veya alternatif modem var mıdır?
En iyi sistem FTTH hocam müşteri temsilcisinden çok bi bilgi bekleme.
-
Önce rüteri getirip kursunlar; baktınız ihtiyaçlarınıza hitap etmiyor sonra farklı modele yönelirsiniz, boşuna masraf etmeyin.
-
Teşekkür ederim cevabınız için. Duruma göre tekrar bilginize başvuracağım.
Görseldeki sistem ftth
Hayırlı olsun güle güle kullanın
Benzer içerikler
- ttnet ücretsiz modem değiştirme
- internet prizi nasıl bağlanır
- 50 mbps internet hızı nasıl
- türk telekom altyapı çalışması ne kadar sürer
- türk telekom hizmet numarası öğrenme
- zyxel modem kurulumu
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- cep magnet nedir
- türk telekom upload hızı
- mobil veri çekmiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X