Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.260
Cevap
127
Favori
737.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onur1301

Aynı sistemi bizim apartmana da kurup gittiler. Ama 4 ay geçti hala ses seda yok..

Hocam aramadan olmuyor maalesef.

Hatta öyle ki;

Bize bu fiber kutusu kuruldu. 2 hafta sonra TTnet KSK müdürünü ne zaman aktif olacağını sormak için aradım. ''Bizim o siteye fiber kurduğumuzdan haberimiz yok, nasıl olur?'' dedi. Sonra ertesi gün geldiğinde ise apartman görevlimizden özür dileyip işlemleri başlatmış.

Yani TTnet daha kurduğu yeri bile bilmiyor. İyi organize olamıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 2 Nisan 2012; 15:15:38 >
  • Güncel:

Arkadaşlar bu ttnet benim sinirlerimi bozmaya devam ediyor.

Kimlik fotokopisini faksla gönderdik, kömür gibi bir şey okunmuyor dediler. Ben de son anda evde babamın kimlik fotokopisini buldum. Hemen aradım yetkiliyi. Geç oldu yarın sabah ben sizden alayım o fotokopiyi dedi.

En geç cumaya kadar size fiberi vereceğiz. İptal edildikten 2 gün sonra fiber hizmeti almaya başlayacaksınız diyor. Yahu ben başka servis sağlayıcıya geçmeyeceğim, memnuniyetsizliğimden dolayı iptal ettirmeyeceğim. Alt tarafı başka bir tarifeye geçeceğim. Sırf bundan dolayı kaç yıllık aboneliği iptal ettirmem gerekiyormuş. Ankara merkezde onaylanacakmış vb vb.

Arkadaşlar size şunu soruyorum. TTnet müdürlüğüne gitsek hattı bir veya iki günde iptal ettiremez miyiz? Bu kadar uzun mu sürüyor iptal ettirmek.
  • Fibere geçmek büyük yanlışlık tam tersi 512 kb çevirmeli bağlantıya geçmek en mantklısı :D akk uygulaması olduktan sonra sunucular evinde olsun ne fayda :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 2 Nisan 2012; 17:19:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Aynı sistemi bizim apartmana da kurup gittiler. Ama 4 ay geçti hala ses seda yok..

Hatta öyle ki;

Bize bu fiber kutusu kuruldu. 2 hafta sonra TTnet KSK müdürünü ne zaman aktif olacağını sormak için aradım. ''Bizim o siteye fiber kurduğumuzdan haberimiz yok, nasıl olur?'' dedi. Sonra ertesi gün geldiğinde ise apartman görevlimizden özür dileyip işlemleri başlatmış.

eskiden olduğu gibi işler şimdide usulüne göre yapılmıyor.

• quote:

Güncel:

Kimlik fotokopisini faksla gönderdik, kömür gibi bir şey okunmuyor dediler. Ben de son anda evde babamın kimlik fotokopisini buldum. Hemen aradım yetkiliyi. Geç oldu yarın sabah ben sizden alayım o fotokopiyi dedi.

En geç cumaya kadar size fiberi vereceğiz. İptal edildikten 2 gün sonra fiber hizmeti almaya başlayacaksınız diyor. Yahu ben başka servis sağlayıcıya geçmeyeceğim, memnuniyetsizliğimden dolayı iptal ettirmeyeceğim. Alt tarafı başka bir tarifeye geçeceğim. Sırf bundan dolayı kaç yıllık aboneliği iptal ettirmem gerekiyormuş. Ankara merkezde onaylanacakmış vb vb.

Arkadaşlar size şunu soruyorum. TTnet müdürlüğüne gitsek hattı bir veya iki günde iptal ettiremez miyiz? Bu kadar uzun mu sürüyor iptal ettirmek.

bak basima geleni anlatayim. zorlamalarim sonucu fiber baglanti herseyi tamamlandi. benim modemide sistemi tanitmak icin onay gerekiyormus. mac id meselesi. ne kadar suruyor. abi isterlerse aninda olur istemeseler 1 hafta. ben dedim hallet zorlama tanidik ivir zicir derken. tamam dedi aksam gelip baglayacam. aksam geldi modemi bagladi net hic yesil yanmadi bir 20 dk bekledi. dedi onaylanmamis. arkadasini aradi durum nedir dedi ? yok onaylanmamis. dedim niye boyle oldu ? ben bugun yolladim demekki onaylamamislar. benimde netimi kestiler 4-5 gun boyunca. ertesi gun sinirle gittim telwkoma dedim iptal edin fiber miber istemiyorum. adslimi acin sesim biraz da yuksek olunca mudur cikti geldi dedi nedir v.s. durumu anlattim. (cumartesi) dedi p.tesi hersey halolacak. dedim istemiyorum adsli acin. p.tesi olur filan derken eksidigim arkadas dedi tamam ben hallettim netin var suan. neyse p. tesi oldu sali carsamba derken persembe isten ciktim binaya girecegim bir baktim kapida ttnet araci. adamla ahbap olmustuk cepten aradim. hemen diger binadan cikti. modemde yaninda. dedi sizin fiberler tamam suan diger basvurusu olanlarinkini takiyorum. dedim gel benimkini tak yasadiklarimizi biliyorsun. tamam dedi. yukari eve cikti. takti modemi kabloya modem 10 15 dk gecti net geldi phone1 geldi. modem tilgin 4 portlu. 8 mbit akksiz kullaniyorum. numaran degisiyor bu arada. bilgin olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: doktor x

quote:

Güncel:

bak basima geleni anlatayim. zorlamalarim sonucu fiber baglanti herseyi tamamlandi. benim modemide sistemi tanitmak icin onay gerekiyormus. mac id meselesi. ne kadar suruyor. abi isterlerse aninda olur istemeseler 1 hafta. ben dedim hallet zorlama tanidik ivir zicir derken. tamam dedi aksam gelip baglayacam. aksam geldi modemi bagladi net hic yesil yanmadi bir 20 dk bekledi. dedi onaylanmamis. arkadasini aradi durum nedir dedi ? yok onaylanmamis. dedim niye boyle oldu ? ben bugun yolladim demekki onaylamamislar. benimde netimi kestiler 4-5 gun boyunca. ertesi gun sinirle gittim telwkoma dedim iptal edin fiber miber istemiyorum. adslimi acin sesim biraz da yuksek olunca mudur cikti geldi dedi nedir v.s. durumu anlattim. (cumartesi) dedi p.tesi hersey halolacak. dedim istemiyorum adsli acin. p.tesi olur filan derken eksidigim arkadas dedi tamam ben hallettim netin var suan. neyse p. tesi oldu sali carsamba derken persembe isten ciktim binaya girecegim bir baktim kapida ttnet araci. adamla ahbap olmustuk cepten aradim. hemen diger binadan cikti. modemde yaninda. dedi sizin fiberler tamam suan diger basvurusu olanlarinkini takiyorum. dedim gel benimkini tak yasadiklarimizi biliyorsun. tamam dedi. yukari eve cikti. takti modemi kabloya modem 10 15 dk gecti net geldi phone1 geldi. modem tilgin 4 portlu. 8 mbit akksiz kullaniyorum. numaran degisiyor bu arada. bilgin olsun.

Telefonla işleri ne ki neden telefon numaramız değişiyor onu anlamadım?

• mecburmus. normalde bizde 3 ile basliyor tum sehirde ama fiberde 2 ile basliyor benimki 29014xx :))

• quote:

quote:

Hatta öyle ki;

1 ay önce aramıştım zaten sinyal vereceğiz dediler öyle kaldı, daha da aramadım. Başlasaydı siteye afiş falan asarlardı herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1301 -- 2 Nisan 2012; 18:51:59 >

• quote:

mecburmus. normalde bizde 3 ile basliyor tum sehirde ama fiberde 2 ile basliyor benimki 29014xx :))

Saçmalığa bakar mısın ne alaka yahu.

Fibere geçiyoruz diye yakında evi de taşıyacağız herhalde.
  • ben sana soyliyim yani. adslin kapanmadan da fiber olmuyo hatta modem o esnada aciksa olmuyo.

• quote:

ben sana soyliyim yani. adslin kapanmadan da fiber olmuyo hatta modem o esnada aciksa olmuyo.

Hocam ilk defa duydum ben bunu. Sizin gittiğiniz telekom yanlış biliyor olmalı. Yalın Fibernet paketleri de var çünkü. Tek başına fiber verebiliyorlar sonuçta. İnternet sitesinde de yazmıyor böyle bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 2 Nisan 2012; 18:56:39 >
  • quote:

quote:

ben sana soyliyim yani. adslin kapanmadan da fiber olmuyo hatta modem o esnada aciksa olmuyo.

Hocam ilk defa duydum ben bunu. Sizin gittiğiniz telekom yanlış biliyor olmalı. Yalın Fibernet paketleri de var çünkü. Tek başına fiber verebiliyorlar sonuçta. İnternet sitesinde de yazmıyor böyle bir şey.

telefonuda taşımak istersen .... :)))
  • Adamlar fiber internetten bile yalın internet ücreti alıyor
  • Böyle bir şey olabilir mi arkadaşlar?

Taahhüt vermeden fiber internet vermiyorlarmış? Genelde taahütsüz tarife 5,10TL daha pahalı olur ama vardır...
  • Ben telekom müdürlüğüne gittiğimde de iptal lazım dediler, iptal formu vs imzaladım, tamam iptal edin dedim her şeyi göze alarak. 2 gün sonra iptal yokmuş diye özür dilediler. Sadece tarifemi değiştirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devil1106

Ben telekom müdürlüğüne gittiğimde de iptal lazım dediler, iptal formu vs imzaladım, tamam iptal edin dedim her şeyi göze alarak. 2 gün sonra iptal yokmuş diye özür dilediler. Sadece tarifemi değiştirdim.

Sizin de GPON mu peki? Bana yetkili sadece GPON da böyle dedi çünkü.
  • quote:

Böyle bir şey olabilir mi arkadaşlar?

Taahhüt vermeden fiber internet vermiyorlarmış? Genelde taahütsüz tarife 5,10TL daha pahalı olur ama vardır...

kesinlikle yalan. hatta telekomdakilere dedim bana sakin taahhutlu paket vermeyin. zaten modemi taahhutsuz veriyor sadece teslim aldigina dair kagit veriyor. cikmak istediginde modemi goturup veriyorsun.
  • keşke kendi üstüne bir abonelik açtırsaydın. telefon kablosuyla alakan yok nede olsa.(ama aynı adres olduğundan yine sorun çıkardı.)
    internet ücreti mi alıcaklar senden şimdi ?
    yoksa telefon ücretide alıcaklar mı?
  • Arkadaşın olayını anlatayım. Normalde 16 mbitlik ttnet adsl kullanıcı idi. ama zar zor 1-2 mbit hız görüyordu. Kızdı, gitti ttnet adsl de fiyatı en düşük tarifeye geçti. Sonra superonline gelip apartmana fiber kutusu koydu ve aynı konuyu açan arkadaşta olduğu gibi katlara kablo çekti, sonra gitti. 1 ay sonra akşam 7 civarı superonline'dan bir eleman geldi arkadaşa. fiber internet ister misiniz? diye. eğer telefonu da bize taşırsanız 44 küsur lira, taşımazsanız 49 küsur lira aylık 20 mbit dedi. o da kabul etti. form doldurdu. biz herhalde 1 haftaya gelir bağlarlar derken aynı akşam 1 saat sonra saat 8 de superonline'dan 2 eleman geldi bu sefer. fiber başvurusu yapmışsınız dediler. evet dedi arkadaş. hemen plastik kroşelerle katdaki kabloyu içeriye salona kadar döşediler. modemi kutudan çıkarıp taktılar cat6 ya. telefonu da arkasındaki phone1 e bağladılar. merkeze telefon ettiler. akşam saat 8.30 da hat açıldı. halen kullanıyor ve hiç bir sorun sıkıntı yok. 20 ile 21 mbit arasında değişiyor hızı. adil kullanım var tabiki de. adsl yi de superonline iptal ettirdi ttnetten. fatura gelmiyor artık. telefon da 10 gün içinde taşındı ve numara değişmedi.

Ayrıca babam da dükkan da türk telekomdan sabit hattı superonline a taşıdı ama numara değişmedi. hem arkadaşta hem de babam da tilgin marka modem var. fiberi getiren ttnet se, bu kadar yavaşlık ve organizasyonsuzluk olacak..

• quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

keşke kendi üstüne bir abonelik açtırsaydın. telefon kablosuyla alakan yok nede olsa.(ama aynı adres olduğundan yine sorun çıkardı.)
    internet ücreti mi alıcaklar senden şimdi ?
    yoksa telefon ücretide alıcaklar mı?

Sanırım sorun çıkardı.

Zaten aktif olarak ev telefonunu kullanıyoruz. Onun faturası ayrı ödeniyor.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.