< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
O zaman faturasıza geçip hızlıca tekrar bu tarifelere geçebiliyor muyuz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Faturasız hatlara da kimse taşımıyor. Thaatütlü turkcell yeni tarifelere taşısak 3 gün kalsa kaç lira cayma çıkabilir ki? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enparlayan -- 4 Aralık 2024; 12:27:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bimcell e geçiş yapıp gelsek olur mu acaba < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Doğrudur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bizim Trabzon da Vodafone iyi hız veriyor yaptığım ölçümlerde .100,300 hız çıkması çok önemli değil,bizim burada Turkcell ile yazın İnternete girmek çok zor oluyor yoğunluk oluyor kapasite düşüyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Henüz başvurular başlamamış sanırım. |
Başka bir forumda arkadaş bayiden geçiş yaptığını yazmış. |
İşte benim bulunduğum yerde su anda bile vodafone 1-3 mbit veriyor internete girilmiyor ki neredeyse. Yaz kış turkcell iyi o yüzden mecbur kalıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Az önce başvurdum bireysel.turktelekom.com.tr Tüm Faturalı Tarifeler | Türk Telekom https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler?mobileTariff=12 |