hocam vodafone faturasıza internetten başvurun, herhangi bayiden kartını al 3-4 g0n içerisinde açılır. Açıldığı gün Türk Telekoma başvuru yap, bu tarifelerden birini seçebilirsin. 50 tl gibi bir ceza yansır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TÜRK TELEKOM YILDIZLI GÜNLER EFSANESİ 50GB+S.S.M 345₺ (101. sayfa)
-
-
Çok teşekkür ederim hocam. Peki bu süre zarfında, işlerin yolunda gitmeme ya da böyle bir yöntemin kabul görmeme ihtimali var mıdır?
-
Vodafone bayiden kartı alırken tembihle erken açılsın diye, evraklarında eksiklik olmazsa sorun olmaz.vodagone geçişin tamamlandığında aynı gün tta başvurunu yapıp istediğin pakete geçebilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkcell de 3 ay devam eden taahhüttüm var yeni bir taahhüt verip ertesi gün TT'ye taşısam cayma bedeli yansır mı ?
Önceki 3 ayın cezası eklenir mi yoksa?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _A_N_I_L_ -- 12 Ağustos 2024; 1:2:43 > -
Arkadaşlar SOZ sms'i hala atılmaya gerek var mı bayiden geçiş sağladık uygulama da paketin ismi ve tutarı normal olarak gözüküyor?
-
Turkcell fena geçiriyor hocam haberin olsun. o ilk ay bedava verdikleri internetin felanda parasını yansıtıyorlar.
-
Siz yinede deneyin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Denedim geçişiniz önceden sağlanmıştır diye sms geldi muhtemelen bayide ayarlamışlar öncesinden.
-
Hayırlı Olsun o zaman
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türkcell de işlem yapmadan doğrudan taşıdım bu gün. 12 aylık uzun dönemdeki artışlara oranla yansıyan cayma bedeli görmezden gelinebilir.
-
Hiç kullanmadıysanız hediye interneti felan farklı olabilir dediğiniz gibi emin değilim.
-
Özgür Prime Limitsiz Sosyal 40 gb 205 tl olan tarifenin taahhütsüz fiyatını bilen var mı ? Taahhüt bitimine az kaldı. tt bana 40gbli sosyalsiz 521.95 tl öneriyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
https://mini.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157000903
quote:
Tarifenizden taahhutlu olarak faydalaniyorsaniz tarife ucretiniz 205 TL, taahhutsuz olarak faydalaniyorsaniz 377,66 TL
Telekom sayfasında aynı fiyat yazıyorbireysel.turktelekom.com.trMobil Faturalı & Faturasız En İyi Tarife Fiyatları | Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler/yildizli-gunler-ozgur-prime-limitsiz-sosyal-tarifesi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cokbaska -- 15 Ağustos 2024; 13:21:43 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkürler
Arkadaşlar Prime olan tarifeye geçtim ama ne Tivibu ne de 30gb sms'i geldi bilgilendirmek için bunlar sonra mı geliyor, hat aktif olalı 8-9 saat oldu.
-
Anca gelir
Diğer hattıma bir gün sonra civarlarında gelmişti.
Size kaç gün sonra geldi geçtiyseniz eğer?
-
Üç gün
tivibu için PRIME DİTİAL 5555
30 GB İÇİN HEDIYE 30GB 5555
Bu gün benim açıldı yaptım geldi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X