Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM YILDIZLI GÜNLER EFSANESİ 50GB+S.S.M 345₺ (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.113
Cevap
88
Favori
169.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • taahhüt bitmek üzere 40 gb faturalı 300 liralardan faydalanıyoduk şimdi 700 lere kadar çıkıyor yokmu daha uygun tarife ya bu çok aşırı geldi bana..

yine 40 gb türevleri ortalama veya indirimli fiyatlar nedir nası tekrar uygun fiyattan faydalanabiliriz bilen varmıdır

• Sinirsiz sosyal medya kotadan harciyor telekomda gececekler bunu dusunerek gecsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Portraitclub kullanıcısına yanıt

Fiyat uygun değil diye kimse açma gereği duymadı

uzun süredir var son günlerini yaşıyor

Uygun olan yenisini bekliyoruz TÜRK TELEKOM YILDIZLI GÜNLER EFSANESİ 50GB+S.S.M 345₺ 

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Vodafone kullanıyorum 18 gb 1000dk 182 tl bu ay bitti yeni tarife arıyorum Türk telekom uygun görünüyor. Vodafone 18gb olan tarifeye 370 tl istiyor

• Portraitclub kullanıcısına yanıt

Bundan Daha uygun yıldızlı günler yapıldığı için uygun gelmedi TÜRK TELEKOM YILDIZLI GÜNLER EFSANESİ 50GB+S.S.M 345₺ 

illa diğerlerine göre yine uygundur

• Geçen sene Kasım ayında yıldızlı günler sayesinde 40 GB+2000 dk+ 250 SMS 1 sene boyunca 180 TL ödedik çoğu kişide geçmişti forumda. Lakin 10 gün sonra taahhüt bitiyor fiyatlar almış başını gitmiş. Var mı önerisi olan. Net GSM falan okudum nasıldır. Veya en mantıklısı bimcele mi geçmek bilgisi olan var mıdır ? Taahhüt bitmesine 10 gün var şuan bimcelle geçsem her hangi bir devir parası cayma bedeli gibi ıvız zıvır şeyler ödermiyim ? Bu haramzade telefon-internet operatörlerini doyurmak zor malum doyumsuzlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İptal ettim, kurye gelse de almayacağım. Video kaydı ve sağlı sollu profil fotoğrafı çekimi beni rahatsız etti. Bayiden hattı taşıyıp daha sonra mobil uygulamadan işlem yaparım

• Kurye teslimatı ücretli mi acaba ?

• Yıldızlı günler geri döndü. Diğer operatörlerden geçiş ve yeni hat alımında geçerlidir. Türk Telekom altyapısını kullanan pttcell, bimcell vs geçerli değildir. Şu an bildiğim ofislerde geçerlidir.
    TÜRK TELEKOM YILDIZLI GÜNLER EFSANESİ 50GB+S.S.M 345₺

• Mujde mujde bize. Kampanya biraz once dustu.

TÜRK TELEKOM YILDIZLI GÜNLER EFSANESİ 50GB+S.S.M 345₺

• crepeer39 C kullanıcısına yanıt
    küfür gibi ya rezillik 2 ay önce akılları neredeydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uraltay85 -- 4 Aralık 2024; 10:19:1 >
  • crepeer39 C kullanıcısına yanıt
    Geriye kaldı Vodafone:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt

Vodafone de yapiyor mu daha düşüğünu 🤣

• Ben Telekomda olduğum için yıldızlı günlerden faydalanamıyorum. Turkcell'in altına çekecek Vodafone kesin fiyatları .yoksa müşteri kalmayacak elinde. Sözleşme bozup geçiyor insanlar. Daha altına inerse tadından yenmez :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt

Taahhut bozup Vodafone den ayrılmak isteyenler genelde Vodafonenin düşük hız konusunu bilenlerdir. Türkiye geneline baktığında millet operatörlerin çoğu insan hızlardan haberleri yok .hız konusu buralarda dinlendiriliyor. Çoğu kişi hala çekiyor mu çekmiyor mu olayına bakıyor. Örnek birisini Türk Telekom lu yapmak istediğimde direk dediği çekmiyor yani algı olmuş insanlarda ,halbuki 3 operatörde ayni çekiyor bulunduğumuz yerde ,yazın gittiğimiz Yaylada Türk Telekom çekmiyor du ,Yayla dönüşü baktım baz istasyonu dikmişler hemde digerlerinden daha uzun direk dikmişler.

• Pttcelle 22 kasımda geçtim acaba bunlara geçsem olur mu çok cayma çıkarmı. Turkcell faturasıza geçip tekrar yıldızlı günler yapabilirmiyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketoral -- 4 Aralık 2024; 11:29:45 >
  • Son gün ne zaman acaba? Ay sonuna kadar devam eder mi ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aylmz07 -- 4 Aralık 2024; 11:17:18 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam işte bulunulan yere göre değişiyor. Ben çanakkaledeyim elimde faturasız olarak 3 operatörde var bulunduğum yer merkezi bir konum.

Evimde telekom hiç yok balkonda zor konuşuyorum vodafone konuşturuyor ama interneti hız düşük turkcell çanakkalenin çoğu yerinde 100-300 mbit arası internet hızı ve keza çekim gücü var benim açımdan bir nevi alternatifsiz gibi turkcell şu anda.

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.