Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM GÖVDE GÖSTERİSİ Mİ YAPIYOR ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
3.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bİze yeni fatura geldi herhangi bir kampanya reklamı yok.. Öğrenci evi olması nedeniyle hesaplı hat ve faturalar da ortalama 15 civarı geliyor, acaba bu yüzden mi yoksa herkese akşam 7 sabah 7 bedava mı?
  • sömürmeye devam
  • sayın abonemiz aradığınız istikamete doğru bütün hatlarımız doludur
  • quote:

Orijinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE

sayın abonemiz aradığınız istikamete doğru bütün hatlarımız doludur

sonunda araplarda patladı
  • herkes bedava konuştuğunu sanıyor. akşam 7 sabah 7 ymiş..

yıllardır sabit ücret ödüyoruz arkadaşlar.. zaten kat ve kat ödemişiz.. bir süre bizlere bedava veriyorlar (yersen) göz boyamaktan başka bir şey değil.. bu sürede kazıklar bakıma alındı. uçları sivrileştiriliyor ve acıyı hafifletsin diye yağlanma çalışmaları yapılıyor.

yeni dönemde yeni kazıklamalarla inşallah bu bedavaların hakkını vereceklerdir.

Türk Telekom ile Acısız Sızısız nice senelere
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptan69

sonunda araplarda patladı

Arabın patlayışıda yaman olur hani. Filmlerde gördüğüm kadarıyla öyle tahmin ediyorum.
  • evet,göve gösterisi ne demezsin...

tarife değişikliğini ay sonundan 1 hafta evel talep etmemiz gereken bir teknoloji devi telekom! yoksa 2 ay sonrasında anca kullanılıyor seçilen yeni tarife!
  • Ülkenin altyapısı en eski ve en büyük,tekel firmasını kalkmışsın gövde gösterisimi yapıyor diye konu açıyosun,kaç para aldın bu iş için telekomdan acaba

resmen şaka gibisin

adama sorarlar o şakşakladığın telekomun,sabit numara taşıma kanunu aylardır yasalaşmasına rağmen,neyi bekliyor hala, btk ya emredebilen yegane kurum aynı zamanda..

sorun 2: Yalın Adsl konusu ne oldu?

soru 3: Bu ülkede Türk Telekom kadar hiçbir yargı kararını tanımayan ve sallamayan bi kurum daha var mıdır?

sabit haraç (ücret) konusuna ise hiç girmiyorum

bence gövde gösterisinden çok kepazelik gösterisi yapıyor,vah vah ki sana inanıpta,hala Telekomu kullananlara derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 30 Mart 2010; 11:22:54 >

• ben kullanmıyorum gizli ücret veya fatura hatasından çekiniyorum çokta ihtiyaç duymuyorum açıkcası.... bu bedavaların parasını ödedik zaten bütün ülke olarak, hatta fazlasıyla ödedik bedava zannetmeyin lütfen...
  • Telekom ne yapsa bu imajını düzeltemez,milete cok çektirdi zamanında..
  • Gövde gösterisi falan değil. Sadece aldatmaca ve göz boyama.

Hesaplı hattın adını klasik hatta çevirirken 1.5 lira zam yaparken çaktırmadan akşam 22:00'dan sabah 7:00'a kadar olan 100 dakikalık bedava konuşma hakkını da kaldırmış turk telekom. Hesaplı hattaki akşam 7'den sabah 7'ye kadar bedava görüşmeler de Mart sonunda bitiyor. 1 Nisan'dan itibaren klasik hat (veya hesaplı hatta) bedava görüşme hakkı yok. Akşam 7'den sabah 7'ye kadar yıl sonuna kadar ücretsiz konuşmak için 20 liradan başlayan tarifelerden birini seçmek gerekiyor. 20 liralık tarifeyi seçtikten sonra ucuz tarifelere geri dönüş de yok.

Kısacası telekom diyor ki 18 milyon aboneden yılda en az 18*20*12=4.3 milyar lira (yaklaşık 3 milyar dolar) almam lazım daha azı kurtarmaz. Bunun karşılığında da sadece kendi network'üm içinde konuştururum başka operatörlerle konuşursan veya 444'lü çağrı merkezlerini ararsan ekstra para verirsin diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

Ülkenin altyapısı en eski ve en büyük,tekel firmasını kalkmışsın gövde gösterisimi yapıyor diye konu açıyosun,kaç para aldın bu iş için telekomdan acaba

resmen şaka gibisin

adama sorarlar o şakşakladığın telekomun,sabit numara taşıma kanunu aylardır yasalaşmasına rağmen,neyi bekliyor hala, btk ya emredebilen yegane kurum aynı zamanda..

sorun 2: Yalın Adsl konusu ne oldu?

soru 3: Bu ülkede Türk Telekom kadar hiçbir yargı kararını tanımayan ve sallamayan bi kurum daha var
    mıdır?

sabit haraç (ücret) konusuna ise hiç girmiyorum

bence gövde gösterisinden çok kepazelik gösterisi yapıyor,vah vah ki sana inanıpta,hala Telekomu kullananlara derim

aynen katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

Gövde gösterisi falan değil. Sadece aldatmaca ve göz boyama.

Hesaplı hattın adını klasik hatta çevirirken 1.5 lira zam yaparken çaktırmadan akşam 22:00'dan sabah 7:00'a kadar olan 100 dakikalık bedava konuşma hakkını da kaldırmış turk telekom. Hesaplı hattaki akşam 7'den sabah 7'ye kadar bedava görüşmeler de Mart sonunda bitiyor. 1 Nisan'dan itibaren klasik hat (veya hesaplı hatta) bedava görüşme hakkı yok. Akşam 7'den sabah 7'ye kadar yıl sonuna kadar ücretsiz konuşmak için 20 liradan başlayan tarifelerden birini seçmek gerekiyor. 20 liralık tarifeyi seçtikten sonra ucuz tarifelere geri dönüş de yok.

Kısacası telekom diyor ki 18 milyon aboneden yılda en az 18*20*12=4.3 milyar lira (yaklaşık 3 milyar dolar) almam lazım daha azı kurtarmaz. Bunun karşılığında da sadece kendi network'üm içinde konuştururum başka operatörlerle konuşursan veya 444'lü çağrı merkezlerini ararsan ekstra para verirsin diyor.

22'den sonra 100 dakika bedava konuşma süresine ve bu ay içindeki akşam 7 sabah 7 kampanyasına güvenerek banka görüşmelerini akşam saatlerinde yapıyordum. Nasıl olsa ücretsiz diyerek oldukça rahat davranıyordum. Bu 444 cambazlığını geç farkettim malesef. Türk Telekom ile karşı karşıya olduğumuzu unutmuşum. Bakalım daha ne gibi cambazlıklarla karşılaşacağız.

• quote:

Orijinalden alıntı: feylesof

22'den sonra 100 dakika bedava konuşma süresine ve bu ay içindeki akşam 7 sabah 7 kampanyasına güvenerek banka görüşmelerini akşam saatlerinde yapıyordum. Nasıl olsa ücretsiz diyerek oldukça rahat davranıyordum. Bu 444 cambazlığını geç farkettim malesef. Türk Telekom ile karşı karşıya olduğumuzu unutmuşum. Bakalım daha ne gibi cambazlıklarla karşılaşacağız.

TT'nin cambazlıklarından korunmanın tek yolu TT'ye ait servisleri ve hizmetleri kullanmamak.
  • 444 aramadan önce alan kodu(212,312 ..) ekleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

444 aramadan önce alan kodu(212,312 ..) ekleyin.

Bu yöntemi deneyip başarılı olduğuna emin misin? Istanbul Avrupa yakasında oturuyorum. 0212 444 ile çevirince hatalı numara veriyor. 0216 444 ile denemedim ama özel servis olarak ücretlemeyip ücretsiz dakikalardan düşeceğine emin misin? Bence TT bunun önlemini almıştır.
  • kullanmamak en iyisi

• quote:

Orijinalden alıntı: fusem

444 aramadan önce alan kodu(212,312 ..) ekleyin.

bence telekom bu kadarını düşünüp gerekeni yapmıştır
  • Bu arada saat 22:00'den sonra 100 dakika bedava olayı bitti arkadaşlar, buna güvenerek geceleri arama yaparsanız faturanız kabarabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dallamos

Bu arada saat 22:00'den sonra 100 dakika bedava olayı bitti arkadaşlar, buna güvenerek geceleri arama yaparsanız faturanız kabarabilir...

sanırım 15 nisandan sonra bitiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.