Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM GÖVDE GÖSTERİSİ Mİ YAPIYOR ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
3.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akşam 7 den sabah 7 ye kadar milyonlarca aboneyi konuşturmak büyük altyapı ister bence TT altyapısının sağlam olduğunu da kanıtladı bu kampanya ile gerçekten son 1 yıldır ADSL olsun telefon olsun memnunum fiyatları bir kenara bırakırsak(Avcıları baz alarak konuşuyorum) ve şu ana kadar bu kampanya da kimi aradıysam herhangi bir sorun yaşamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Akşam 7 den sabah 7 ye kadar milyonlarca aboneyi konuşturmak büyük altyapı ister bence TT altyapısının sağlam olduğunu da kanıtladı bu kampanya ile gerçekten son 1 yıldır ADSL olsun telefon olsun memnunum fiyatları bir kenara bırakırsak(Avcıları baz alarak konuşuyorum) ve şu ana kadar bu kampanya da kimi aradıysam herhangi bir sorun yaşamadım.

İyi de çok büyük çoğunluk hiç sallamıyor ki bu kampanyayı (ben de dahil). Yani çevremde bu kampanya nedeniyle birbirlerini cepten değil de evden arayan hiç kimseyi duymadım. Beni de hiç evden arayan olmadığına göre arama patlaması yaptığı söylenemez...

Avcılar'da son 1 yıldır ne değişti bilmiyorum ama benim oturduğum yerde 4-5 yıldır herhangi bir değişiklik olmadı. Sadece telefon sabit ücretleri biraz arttı, ADSL biraz azaldı, o kadar... Dolayısıyla bu teknoloji çağında yerimizde saydık denilebilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: Dallamos

quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Akşam 7 den sabah 7 ye kadar milyonlarca aboneyi konuşturmak büyük altyapı ister bence TT altyapısının sağlam olduğunu da kanıtladı bu kampanya ile gerçekten son 1 yıldır ADSL olsun telefon olsun memnunum fiyatları bir kenara bırakırsak(Avcıları baz alarak konuşuyorum) ve şu ana kadar bu kampanya da kimi aradıysam herhangi bir sorun yaşamadım.

İyi de çok büyük çoğunluk hiç sallamıyor ki bu kampanyayı (ben de dahil). Yani çevremde bu kampanya nedeniyle birbirlerini cepten değil de evden arayan hiç kimseyi duymadım. Beni de hiç evden arayan olmadığına göre arama patlaması yaptığı söylenemez...

Avcılar'da son 1 yıldır ne değişti bilmiyorum ama benim oturduğum yerde 4-5 yıldır herhangi bir değişiklik olmadı. Sadece telefon sabit ücretleri biraz arttı, ADSL biraz azaldı, o kadar... Dolayısıyla bu teknoloji çağında yerimizde saydık denilebilir...

Dallamos kampanyaya büyük ilgi var. Bu tartışmasızdır. Sizin çevrenizde kullanmayan olabilir ama benim çevremde bayağı bir ilgi görüyor. Nasıl görmesin ki?! akşam 7 sabah 7 bedava. Herkes bırakıyor cep telefonunu, rahat bir şekilde ev telefonuyla konuşuyor.

• çoğu kişinin haberi bile olmuyor kampanyadan
  • gövde gösterisi yapsa ne olur telekom , soyguncular
    cok kafam bozuk dünden beri telekom'a
  • hiç kimsenın haberi olmadıgı gibi haberi olanlarda hiç konuşmuyor ve de ihtiyaçdutmuyor..
  • Bedava olacak bizler bu fırsatı kaçıracağız, hiç sanmıyorum Telekom sabit hat kullanımını sevdirmeye alıştırmaya çalışıyor ve çok iyi bir kampanya ile bunu başarıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aran kazan kampanyaları için kullanılabilir gerçekten bedavaysa.cep telefonlarına doğru aramalardada ücretsiz kullanım varmı?
  • evden eve ücretsiz.
    evden cebe olsaydı 3000dk = 1500aran kazan kontoru.(tabi toplamda)
  • telekomu aklı olan bir vatandaş kullanmaz 1 liralık konuşuyorsun 25 lira fatura geliyor :) ilerde şöyle bir konu açılabilir gibi geliyor telekom kampayansından 19-7 arası konuştum 1 milyara fatura geldi :) ev telefonu ile işim olmaz
  • Al benden de o kadar.Telekom günahımı istesin vermem
    Günahımı telekomdan çok seviyorumVakti zamanında az geçirmedi ,acısını yıllarca yüreğimde taşıycamBüyük bi nefretle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crux2005 -- 17 Şubat 2010; 0:17:38 >
  • Valla bizim ev teelfonu susmuyor deli oldum. Annemin 15 sene önceki komşusu bile aradı..

Kampanya süper

Ayrıca cep aramak akşam 7 sabah 7 sadece 6,5 kuruş

Daha ucuz arayabilen varsa gelsin konuşaşım..

Cepten cebi bile aramak bu kadar ucuz değil..

3 dakikası 18 kuruş..

Yeni TELEKOM CEP 1 TARİFESİ

Hemde 180 sn değil 60 sn bazlı

• quote:

Orijinalden alıntı: erciyes-38

telekomu aklı olan bir vatandaş kullanmaz 1 liralık konuşuyorsun 25 lira fatura geliyor :) ilerde şöyle bir konu açılabilir gibi geliyor telekom kampayansından 19-7 arası konuştum 1 milyara fatura geldi :) ev telefonu ile işim olmaz

Telekom faturalandırma sistemi gerçekten iyi. Böyle bir sorun olacağını düşünmüyorum. Bir iki yerde pürüz olur ama bu da istisnadır. Fatura sıkıntısı 3 gsm operatöründe de bazen görülebiliyor.

Ha vatandaş 7-19 konuşursa o zaman başka.
  • telekom kozlarını kullanmaya başladı. devamını bekliyoruz.
  • yaptığı kampanyalardan çekiniyoruz altından bi ücret alır diye
  • Evden Cebi aramaktan bahsediyor. Neden? Çünkü, ara bağlantı ücreti düşük.

Evden Evi aramayı neden bir türlü düşüremiyorlar? Çünkü, halen fahiş fiyat politikası uyguluyorlar...

Bunun neresi kampanya?

Gülerek geçiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soickan
    Evden Cebi aramaktan bahsediyor. Neden? Çünkü, ara bağlantı ücreti düşük.

Evden Evi aramayı neden bir türlü düşüremiyorlar? Çünkü, halen fahiş fiyat politikası uyguluyorlar...

Bunun neresi kampanya?

Gülerek geçiyorum...

Evden evi aramak 2 hafta boyunca

akşam 7 - sabah 7 bedava :)
  • valla ben de kullanıyorum. bedava aramak varken niye ücretli konuşayım ki.
  • Çok harika kampanya sonuna kadar kullanın telekomdan daha büyük yok .Ben iptal ettirdim kurtuldum cep telefonu dururken sabit haraç vermeyi enayilik olarak görüyorum .Baktılar millet iptal ettiriyor ağzına bir parmak bal verip işlerini görecekler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soickan

Evden Cebi aramaktan bahsediyor. Neden? Çünkü, ara bağlantı ücreti düşük.

Bunun neresi kampanya?

Gülerek geçiyorum...

Verdiğin sabit ücretin hakkını bu saatler arasında çıkarabilirsin. Telekom nasıl bir imaj yapmış arkadaş
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.