Şimdi Ara

Türk net mi Türk telekom mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • (Oturduğumuz binada Türk Telekom'un fiber altyapısı var) Türknet'in sitesinden sorguladığımda 100 mbps hız alabileceğimi söylüyor (139 tl), türk telekom ise 100 mbps için 194 tl istiyor ve 139 tl'ye sadece 24 mbps internet alınabiliyor.

Türknet'in yorumları genelde olumlu ama; müşteri hizmetlerine ulaşmanın ve sorunları gidermenin zor olduğunu, zamanla internet hızının düştüğünü, türk telekom altyapısıyla iyi çalışmadığını söyleyen yorumlar da okudum. Türknet'e geçersem vadettiği 100 mbps hızı alabilir miyim?

• Apartmana kadar alt yapı olduğundan dolayı verilen hızın tamamını alabilirsiniz. Benim tavsiyem TürkNet kullanmanız memnun kalmasanız zaten taahhüt yok. Tavsiye ederim.

Modem kullanımı için ek ücret istemiyor. Türk Telekom fiber alt yapısından alınacak en avantajı paket TürkNet'de..

• 100mbps üzeri hızları şuan TurkNet vermiyor, bundan haberin olsun.

100mbps bana yeter diyorsan için rahat olsun. TurkNet diğer kıytırık alternatif operatörler gibi olmayıp taş gibidir. 3 aydır vdsl olarak kullanıyorum. Ne bir hız düşmesi, ne ping artışı olmadı. Her saat stabil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 2 Temmuz 2022; 6:34:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Türk Telekom'un fiber altyapısı varsa" hız düşmesi yaşamazsınız, hız düşmesi yaşanlar VDSL kullananlar bende yakında fiber'e geçtim,

VDSL de iken evet santrale olan uzaklık ve bölgenizdeki yoğun kullanıma göre, modem'deki SNR gürültü olranına göre hız düşmesini VDSL kullananlar yaşıyorlar,

bende VDSL kullandığım dönemde bunu yaşadım.

Ama kopma, kesilme gibi sorunlarım olmadı... Online işlem merkezinden sorunumu bildirince

en kısa sürede sorunlarım çözüldü, ve fiyat avantajı da var, ben yakında fiber'e geçtim ve 100 Mbps'in de üzerinde hız alıyorum,

kısaca ben memnunum.

Yukarıda arkadaşlarda dile getirmişler zaten denersiniz, memnun kalmazsanız taahhütle sizi kelepçelemiyorlar...

Keşke diğer ISS lerde aynı vizyona sahip olsa...

• Tartışılmaz TurkNet tabiki

• Turknet

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gibirnet gibi taahhüt daha ucuz firmaları şebekeden Turknet gibi biraz pahalı firmalar a geçmeyin. Turknet güzel lakin Gibirnet de baya güzel ve daha ucuz. Çevrendeki tavsiyelerim. Hep gibirnet, turknet kullanmadan önce gibirnet kullanıyordum baya memnundu. Ayrılma da tek sebebim Arkadaşını getir kampanyası olmaması idi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Turknet tabiki

• Turknet müşteri hizmetleri yoksa yok?
    Hata sorun çıkmasın müşteri hizmetlerine bağlanma daha ne istiyorsun?

Turknet benim iyikim
    Kesinlikle Turknet geçmelisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiber varsa sorun yaşacağını pek sanmıyorum müstakil evde vdsl varsa türk telekom kullan derdim direkte kabloda sıkıntı olunca kolay kolay çözmüyorlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.