Şimdi Ara

Turk Telekom Hipernet Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 2 senedir Superonline kullanıyorum. Bulunduğum yerde fiber altyapısı yok. Paketim 8 Mbps download 0.8 Upload 50 AKK. Alabildiğim verim 4 download 0.5 upload. Bu zamana kadar hiç Turk Telekoma bulaşmamıştım. Etrafımda TurkTelekom'dan şikayetçi olan çok insan vardı. Ama bu gün bir yazı okudum ve Superonline'ın sadece ADSL de TurkTelekom'un altyapısını kullandığını Fiberde kendi altyapılarını kullandığını söylüyordu. Burada aklıma bir soru geldi. Acaba Turk Telekom'da bulunduğum yerde fiber hizmeti var olabilir miydi ? Hemen Turk Telekom'un sitesine girip fiber nerede diye aradım. Adresimi girdim baktım. Bulunduğum konumda Hipernet hizmeti kullanabilirsiniz diyor. Hipernet'in tarifelerine baktım hepsi 24 Mbps'den başlıyor. Yani sorum şu ki ben şimdi TurkTelekom'dan fiber hizmeti alabilir miyim ?

• Hipernet dedikleri, FTTC (Fiber To The Cabin)

Kabine kadar fiber kablo ile sinyal ulaştırılır, ordan abonelere bakir kablo ile hizmet verilir.

Turk Telekom ile görüşün alabildiginiz hizi teyit edin.

Turknet'in sitesinden de sorgulama yapın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • turknetin turktelekom veya superonline gibi bir sorgulama sistemi bulamadım sadece bir yazı vardı orada da sadece istanbul ve izmirde alt yapı olduğunu söylüyor.
  • https://turk.net/kotasiz-vdsl-hizinda-internet/

Burdan tel no veya adres ile sorgulat en garanti telefon numarasından yapılan sorgulama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GoldenParsTR kullanıcısına yanıt
    Turk Telekomun sorgulamasında hipernete uygun olduğum gözüküyor. Turknete göre tam adresimi giremedim bina no soruyordu fakat hepsinde 16 mbps paket alabildiğim gözüküyor.
  • Arayın telekomu internet bağlatmak istiyorum deyin.
    Adresi isteyecek.
    Verin adresi o size söyler hangi paketi alabileceğinizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cloud Nine

Arayın telekomu internet bağlatmak istiyorum deyin.
    Adresi isteyecek.
    Verin adresi o size söyler hangi paketi alabileceğinizi.

Turk Telekomu aradım sistemlerinde adsl,tivibu ve hipernete uygun olduğum gözüküyor. Hipernet kullanmak istiyorum dedim 24 mbit hız 35 gb paket 69 tl gibi bişey söyledi(internette bu paket 56 tl olarak gözüküyor orasını anlamış değilim) peki dedim tam anlamıyla bu 24 mbit alabilicek miyim diye sordum. Şu an sistemde hipernet alabildiğiniz gözüküyor ama kaç hız alabileceğiniz gözükmüyor. Sistem kapatılıp açılırsa belki de hipernet alabildiğiniz gözükmez gibi bişey dedi. Yani olmuyo mu alamıyormuyum 24 mbit hız dedim 24 alabildiğiniz gözüküyor ama üstünü alabiliyormusunuz o gözükmüyor dedi. E nasıl kesin olarak anlıcaz dedim şimdi başvurunuzu alırsak ekip gelip hipernet varsa bağlarlar zaten dedi bende hali hazırda kullanıyorum zaten bir tane oluyorsa geçicem dedim valla alabildiğiniz gözüküyor dedi. Tamam ben düşünüp sizi arıyacam dedim. Yani napıcam şu an bilmiyorum. Olmayacak iş için de elimizde bulunan hizmeti kesip boş yere ceza ödemeyelim. Yardım edebilir misiniz ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom Fiber
    4 ay önce açıldı
    Türk Telekom fiber yeni modem hakkında
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kasım Şeren kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle hattınız daha da fazlasnı destekliyordur. Müdürlüğe gidin orada durumdan bahsediin Hipernat abonesi olmak istediğinizi kaç Mbps alabileceğinizi sorun olmadı zaten teknik ekip sistmeden bakar maksimum hızınıza.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle turkcell superonline ile taahhütün devam ediyor mu

ikincisi turk.net sorguladığında 16 mbps akn siz mi ona bakabilir misin

son olarak 4 mbps hız alıyorsun turkcell i neden aramıyorsun ben neden 8 mbps kullanamıyorum diye.
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Superonline taahhütüm devam ediyor eğer bu iş olursa iptal ettirip ceza ödemeye razıyım.

turknette 150 gb akk veriyor sınırsız vermiyor.

bazen 4 oluyor bazen 7 ama genelde 4 Sorunun benden kaynaklı olduğunu düşündüm o yüzden aramadım heralde.
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.