Gelişmiş fiber koptik ağlarla alt yapısını güçlendirmiş olan Türk Telekom'un günümüz uygulamalarını yansıtabilecek slogan arayışıdır... -- Türk Telekom -- "Disconnecting people" -- Türk Telekom -- "Kopartır" -- Türk Telekom -- "Bunu bulamayanlar da var." -- Türk Telekom -- "Kotasını düşünen kahraman olamaz" -- Türk Telekom -- "Gına getirir" -- Türk Telekom -- "Eskiden internet mi vardı?" -- Türk Telekom -- "Modemini de al git burdan" -- Türk Telekom -- "Lüzumsuzsa söndür" -- Türk Telekom -- "Sınırları aştık, sinirleri zorluyoruz" -- Türk Telekom -- "Sen bana mecbursun, bilemezsin" -- Türk Telekom -- "Şimdi bağlanamama zamanı" -- Türk Telekom -- "Kop da gel" -- Türk Telekom -- "Düsturumuz ağır ol molla desinler" -- Türk Telekom -- "3gb'ı dolduramayacağınız kadar hızlı" -- Türk Telekom -- "Slogan yükleniyor 2,86 kb/s" --turk telekom-- "Sıkıyorsa bağlan" -- Türk Telekom -- "Enlarge your adsl quota!" -- Türk Telekom -- "Öldürmez süründürür!" -- Türk Telekom -- "Bürokrasi dolum merkezi" -- Türk Telekom -- "Bu gece kopmam lazim." -- Türk Telekom -- "Dumanla iletişimde dünya markası" -- Türk Telekom -- "Sabır en büyük erdemdir" -- Türk Telekom -- "Ömür törpüsü" -- Türk Telekom -- "Kontrolsüz bağlantı, bağlantı değildir." -- Türk Telekom -- "Hattı müdafaa yoktur" -- Türk Telekom -- "Yavaş bağlanın saçınız başınız dağılmasın" -- Türk Telekom -- "Denizler altında 20bin bps" -- Türk Telekom -- "İnternetsiz kalan bir ulusun, fiber optik damarlarından biri kopmuş demektir..." -- Türk Telekom -- "Sabaha kadar değil mezara kadar mokoko" -- Türk Telekom -- "Makina soğuk" -- Türk Telekom -- " Bir internet yok" -- Türk Telekom -- "Biz daha kötüsünü yapıncaya kadar en kötüsü bu" -- Türk Telekom -- "İletişiminiz islami usullere uygun kesilmiştir" -- Türk Telekom -- "24 saat yüzebilen dalgıçlarıyla sürekli kablo bantlıyor." -- Türk Telekom -- "Bizden iyi geçiren yok" -- Türk Telekom -- "Adana çık aradan" -- Türk Telekom -- "Hızımız olacaktı" -- Türk Telekom -- "zınısım adnıkraF nığılşavaY" Alıntıdır...
quote:Orijinalden alıntı: ae_abi geberdim gülmekten Alıntıları Göster kotasını düşünen kahraman olamaz
quote:Orijinalden alıntı: Pcbuilderkotasını düşünen kahraman olamaz Alıntıları Göster koptum helal olsun ACABA BUNLARI OKUYAN Bİ TELEKOM YETKİLİSİ VARMIDIR...BEN ŞAHSEN ONLARIN YERİNDE OLSAM BU LAFLAR KARŞISINDA UTANIRIM...
quote:Orijinalden alıntı: kasifmert koptum helal olsun ACABA BUNLARI OKUYAN Bİ TELEKOM YETKİLİSİ VARMIDIR...BEN ŞAHSEN ONLARIN YERİNDE OLSAM BU LAFLAR KARŞISINDA UTANIRIM...Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: hackrapyığıldım lanAlıntıları Göster süperler harbiden, yazanında, seninde eline sağlık.. totoroş telekom
quote:Orjinalden alıntı: zancelli Gelişmiş fiber koptik ağlarla alt yapısını güçlendirmiş olan Türk Telekom'un günümüz uygulamalarını yansıtabilecek slogan arayışıdır... "Bunu bulamayanlar da var." "Modemini de al git burdan" "Sıkıyorsa bağlan" "Öldürmez süründürür!" "Bu gece kopmam lazim." "Kontrolsüz bağlantı, bağlantı değildir." "Yavaş bağlanın saçınız başınız dağılmasın" "Denizler altında 20bin bps" "İnternetsiz kalan bir ulusun, fiber optik damarlarından biri kopmuş demektir..." "Makina soğuk" " Bir internet yok" "Bizden iyi geçiren yok" "Hızımız olacaktı" "zınısım adnıkraF nığılşavaY" bunlar bitirdi beni sağolasın dostum
quote:Orijinalden alıntı: Orsonquote:Orjinalden alıntı: zancelli Gelişmiş fiber koptik ağlarla alt yapısını güçlendirmiş olan Türk Telekom'un günümüz uygulamalarını yansıtabilecek slogan arayışıdır... "Bunu bulamayanlar da var." "Modemini de al git burdan" "Sıkıyorsa bağlan" "Öldürmez süründürür!" "Bu gece kopmam lazim." "Kontrolsüz bağlantı, bağlantı değildir." "Yavaş bağlanın saçınız başınız dağılmasın" "Denizler altında 20bin bps" "İnternetsiz kalan bir ulusun, fiber optik damarlarından biri kopmuş demektir..." "Makina soğuk" " Bir internet yok" "Bizden iyi geçiren yok" "Hızımız olacaktı" "zınısım adnıkraF nığılşavaY" bunlar bitirdi beni sağolasın dostumben türk telekom atl de okuorm
quote:Orjinalden alıntı: zancelli -- Türk Telekom -- "Kotasını düşünen kahraman olamaz" -- Türk Telekom -- "Modemini de al git burdan" -- Türk Telekom -- "Sabır en büyük erdemdir" -- Türk Telekom -- "24 saat yüzebilen dalgıçlarıyla sürekli kablo bantlıyor."
quote:Orijinalden alıntı: PrinceLaCroixquote:Orjinalden alıntı: zancelli -- Türk Telekom -- "Kotasını düşünen kahraman olamaz" -- Türk Telekom -- "Modemini de al git burdan" -- Türk Telekom -- "Sabır en büyük erdemdir" -- Türk Telekom -- "24 saat yüzebilen dalgıçlarıyla sürekli kablo bantlıyor." tek kelimeyle mükemmel tamamen gerçek
quote:Orijinalden alıntı: yurdakurbanBizim Peder Türk telekomda çalışıyo ona göndercem süper....İletişiminiz islami usullere uygun kesilmiştir" zınısım adnıkraF nığılşavaY" okurken sandalyeden düşecektim yeter ulen